Vážený pane Neffe, homosexualismus je když...

 

Ostře protestuji proti způsobu, kterým ostatní dehonestujete. Proti způsobu, který sám často kritizujete!

 

Vy ve fejetonu popisujete nadšení určité části občanů, kterým je dovoleno vše ve formě majálesu. A já to prostě odmítám.

FEJETON: Prague Pride                                                                  

Svou atmosférou mi to nejvíc připomínalo majáles. Jakási nevázaná radostnost, hodně kašpaření.....

 

A ještě napadáte ty, kteří se necítí být žaludečně uvolněni při pohledu na tuto společnost. V podstatě jste plus obrátil na mínus a mínus na plus. Neznám nikoho kolem sebe, (mimo těch, o kterých píšete – fašistických holých lebek), kdo by chtěl homosexuály trestat. A navíc nevím, zda vy víte, o čem píšete. Homosexuál a homosexualismus je naprosto v jiné rovině.

 Dle vědeckých knih je mezi námi množina lidí, kteří mají i jinou odlišnost: pojídají hovínka či nechají si močit do úst. Myslíte, že by to mělo být trestné? Nebo položím otázku jinak: myslíte, že by měli vypravit alegorické vozy a toto své potěšení ukazovat ostatním jako zvláštní výsadu formou majálesu, či je ukázkami žádat o součinnost? Máte silný žaludek? Dokažte to

Pane Neffe a další, kteří máte totožné mínění: myslíte, že by i toto odlišení měli dětem zanést učitelé do školních učebnic podobně jako že  táta a táta je celá rodina? Proč ne, říkáte, vždyť lékařská věda to nebere jako nebezpečnou deviaci narozdíl od znásilnění holčiček (chlapečků).

Přesto mi promiňte, ale mě při pomyšlení, že bych měl sledovat pojídání výkalů, také žaludek vypovídá službu. Vážně nejsem normální, nebo mám být potrestán, že pojídat výkaly odmítám?

 

A s naprostou upřímností píši: mě ti lidé nevadí, pokud to dělají s partnerem, který to také žádá a nevnášejí to do veřejného prostoru. Vážně nechápete rozdíl mezi homosexuály a tím, co napsal Václav Klaus – homosexualismem?

Isaac Newton napsal „Zákon akce a reakce“. Češi spíše používají „jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“. Není to nic jiného než: homosexuál nesmí za svoji pravděpodobně vrozenou odlišnost dostávat jakékoliv trauma ve společnosti. Ale homosexualismus by měl být trestán. Nebo příště, když přijdete někam na návštěvu k lidem, kteří „výkalovou činnost“ provozují, z bontonu vám vlastním půjdete proti proudu jako Jan Neruda a budete se opájet jejich štěstím?

Nevěřím, s pochybností hraničící s jistotou nevěřím. Tak proč mám ten pocit po vaší výtce, že  zvrhlý jsem já, který odmítá na veřejnosti nejenom obscénní, ale i hodně netradiční požitky, hodící se pouze do soukromého prostoru a to ještě s partnerem, který žije ve stejném stylu a nikoliv ten, co tento způsob, nazývaný Václavem Klausem jako homosexualismus na veřejnosti ukazuje?

 

P.S. doufám, že mravokárci nebudou jako tmáři pochybovat, že lékařské sexuologické podklady jsou vymyšlené. Pouze nedokáži posoudit, kolika promile či procent se tato sexuální odchylka týká!


 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 3 roky

Souhlasím

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...