Proč mi Zeman zvrací v obýváku? (Tvrdá ekonomická data)

 

Nikdo nemá morální právo mě osočit za slova v nadpisu, leda že by doložil, že tvrdá data níže napsaná nejsou pravdivá. (Navíc je sám používá) Jedině tvrdá data jsou to, co v předvolebním boji oddělí zrno od plev a goebelsovský hnus oddělí od skutečnosti! A může odhalit, že prezident Zeman je sprostý lhář!

Skutečně Nečasova vláda vedla zemi do katastrofy?

(Dle slov prognostika Zemana?)

 

Pokud zjistíte, že nejsou některá čísla pravdivá, nevolte pravici a ODS a text vymažte. Pokud si ověříte, že jsou pravdivá, máte zde návod, koho volit a kdo se chová zrůdně ke své zemi!

 

Mohu si otočit knoflíkem, říkají někteří a zvratky se ke mě nedostanou. Jenomže nemohu, povinně platím koncesionářské poplatky a Zemana s jeho lživou ekipou Mynářů tím sponzoruji, i když nechci! Za druhé: když se Mynář jako předseda partaje necítí jako politik (v čt24) a kancléře má jako bokovku (nebo předsedu), je i Zeman prezidentem jako bokovka levice?

Špína a hnůj se line z Pražského Hradu a zde jsou tvrdá data, jak skutečně Česká republika pod vedením pravice na tom je! A potvrzení, proč si zlodějnu 150 miliónů a kil zlata Ištvan na občany přichystal a zatím prý nevrátil. Kdo za tím stojí je záhadou. Ale dnes už snad není nikoho, kdo by ten podraz na vládu neviděl! Přesto lidé tápají a neví...


A nyní ona tvrdá data, proč vláda musela okamžitě zmizet!

Za pět let jsme odvedli do zahraničí jeden bilion!

To není vtip!!!

 

 

 

 

 

 Asi většina toto číslo slyší či čte poprvé. Ano, takto sponzorujeme „vyspělé“ státy. Za pět let odteklo v dividendách kolem biliónu korun! Tento rok to bude 180 miliard (o pět miliard více než loni) Pokud se započtou portfoliová čísla, tak tento rok to bude více jak 200 miliard korun!!

 

Například německá RWE, která nás odírá, jak může, si vyinkasovala do své země za pět let 84 miliard korun!

Do Belgie od ČSOB k KBC odešlo 56 miliard korun! (Kolik od roku 1999?)

V roce 2011 odteklo formou dividend do zahraničí 220 miliard korun!!!

Ty podniky se prodaly za babku, nebo za 1 korunu (IPB a v ní Plzeňský Prazdroj, prý vše ztrátové)!!! Premiér Miloš Zeman. To je šílené! A přepadení IPB komandem Grosse! Přitom to byl podvod na podvod a Nomura excelovala! Koupí ČSOB získala KBC  i Slovensko! To byl kauf... 1.června 1999 za vlády Zemana -  Ivo Svoboda:  KBC Bank zaplatí za koupi dvoutřetinového podílu v ČSOB 40,047 miliardy korun

A když si k tomu připočteme Kellnera, Tykače, Komárka, kteří daní v Holandsku nebo na Kypru...

 

To je fakt totální česká krize!!


A další výdaje do EU

Do Unijního rozpočtu jsme naprali dalších 350 miliard

Z Unie jsme vybrali kolem 500 miliard. Rozdíl 150 miliard.

Z toho většina na projekty, které jsou nesmyslné, zbytečné. Jenom aby si někdo odškrtl kolonku! Aquaparky, soukromé hotely, tenisové kurty….

A ještě musíme o tyto peníze žebrat!

 

 A nyní ta děsivá krize, do které nás vehnala Nečasova vláda


červená je PMI, spodní má dva měsíce zpoždění
červená je PMI, spodní má dva měsíce zpoždění

 

 Ing. Pavel Kysilka, CSc. 55 let, Generální ředitel České spořitelny
Ing. Pavel Kysilka, CSc. 55 let, Generální ředitel České spořitelny

Dnes je září 2013. Za duben až červen je vzestup o 0,6%.

Přestáli jsme (Česká republika) strašnou krizi okolních států, přesto:

Hospodaření státního rozpočtu je nejlepší od roku 2008! Schodek je (po obrovských výtkách superodborníků z ekonomické branže za škrcení výdajů) 36 miliard, zatímco vloni činil 67 miliard!  Manažeři jsou vysoce optimističtí, zakázek především do zahraničí, jak už dávno neměli a index PMI  neuvěřitelně stoupá. A pro odbornější výklad: Ve Francii výdaje vlády velmi narostly. V Německu se podle tamního statistického úřadu také zvýšily. Taktéž v Itálii. To znamená, že akcelerovali zadlužení. Francie a Portugalsko odmítly stlačit deficit. A vláda Nečase naopak tlačila výdaje na minimum, za což je absurdně kárána (výsledek 36 miliard výše to dokladuje) prý elitními ekonomy.

V meziročním porovnání tržeb obchodníci v červenci zažili nejlepší měsíc od února 2011. Tržby tuzemských obchodníků v červenci stouply o čtyři procenta. Uvedl to Český statistický úřad.

Další data: Obchodní bilance pokračuje ve vysokých přebytcích. Kladné saldo dosáhlo v červenci 28,2 miliardy korun, loni ve stejném měsíci činilo 23,3 mld. Kč. Vývoz meziročně stoupl o 3,2 procenta, dovoz se zvýšil o 1,3 procenta. Stavební výroba se v české ekonomice zvýšila za červenec meziměsíčně o 4,8 procenta, uvedel Český statistický úřad, což je velice slušný výsledek.

9:00

ČR: Průmyslová výroba v červenci meziročně roste o 2,1 %

10:04

ČR: Devizové rezervy za srpen vzrostly na 33,89 mld. EUR

11:13

Moody's: ČR je na dobré cestě je splnění cíle rozpočtového schodku pod 3 % HDP (Bloomberg)

 

 

Psát o neuvěřitelném nárůstu úspor českých občanů (nikoliv podnikatelů) by bylo nošením dříví do lesa. Každý den slyšíme „odborníky“, že bychom už měli více utrácet.

A potom přijde opět Zeman a vyzvrací se mi do obýváku se slovy: spálená a vytunelovaná zem! Nejhorší vláda Nečase musela padnou za pomoci Ištvana, ukradených miliónů a spojením s Rittigem, který zde ani nebydlí. Je v Monaku. A tento hnus se line z Hradu  za vyvěšení Evropské vlajky, která je posvátná jak kráva v Indii!

Lze se potom divit, že se jednoznačně shodnou v názoru tak protivné (opačné) strany k Zemanovi, jako je novinář Urban, bavič Kraus a třeba já, pravicový a snad poctivý občan?

Suma sumárum jsme do EU naprali po očištění má

dáti – dal jeden bilión, 350 miliard korun!

 

A co vlastně Ištvan od Zemana potřeboval? (Nebo naopak?) Záštitu na zcizených 150 miliónů a kila zlata?

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...