Když je elita národa (lékaři) negramotná

 

Je září, rok 2013. Každá uklízečka, každá pomocná síla pracuje s počítači, sedmdesátiletí důchodci běžně surfují po internetu.

 

Pouze lékař v České republice je nucen o sobě říct: promiňte pacienti, jsem negramot, neumím pracovat s počítačem, můj mozek na to není stavěný. Prosíme pacienty, aby si počkali až na další lékařskou  generaci, která se to snad naučí. Nikdo si neumí představit, jak je to strašně obtížné zmáčknout tlačítko Enter a odeslat elektronickou zprávu.

A šéf lékařské komory řekl: naši lékaři už jsou staří. Prosím, omluvte je, vždyť většině je nad padesát let a to už jim mozky tolik nepracují. Zatímco uklízečky a hajzlbáby toto dokáží za týden, našim lékařům musíte přidat ještě dva roky!

To víte, elita národa českého je elita národa a tak „štempl“ je nade vše...

P.S. Já to fakt nechápu. Někteří soudci jsou na takové úrovni, že neumí přečíst ani několik vět o amnestii,  dokonce Vágnerová  bývalá ústavní soudkyně se pro negramotnost chtěla soudit, zde lékaři řekli na tvrdo ústy Kubka:

 

 komora musí hájit i ty lékaře, kteří z objektivních (negramoti) důvodů s počítačem nikdy pracovat nebudou, byť jsou starší, tak jsou kvalifikovaní odborníci a není za ně náhrada. Neschopenky píšou nejvíc praktici, z nich nemá počítač pětina.

NEUVĚŘITELNÝ!!!!! ELITA NÁRODA. JE ZÁŘÍ, ROK 2013!!!!! Smekněte klobouky, blíží se lékař....

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 3 roky

Pane Ježku, problém nastal zveřejněním MÉHO textu dříve sem, než na Bigbloger, což jsem si neuvědomil. Řeší se. Jinak v pohodě. Jenom to stálo trochu času. Nyní od příštího týdne zase "jedeme dál". Já bych si nenechal zavřít ústa. Snad jedině pod hrozbou samopalem... Hrdina sovětského typu "Otec vojáka" nejsem....

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...