Tak jsem se zaposlouchal do Babiše a Okamury

 

Nemohu se zbavit dojmu, jakoby mi něco zamlčovali....

Pane Okamuro, co je to deficit? Tak já vám to teda řeknu. My jsme Úsvit pro přímou demokracii. Pane Okamuro, o čem je zákon o státní službě? Hele, tak já vám to teda řeknu.  My jsme Úsvit pro přímou demokracii. Pane Okamuro,  jaký bude rozpočet po novém roce? Hele, tak já vám to řeknu.  My jsme Úsvit pro přímou demokracii....

A na dalším kanále slyším hvězdnou flotilu Babiše z  ANOfertu...

Pane Babiši, jak jste pokročili s dělením funkcí? My makáme, ale ostatní nás zdržují. Pane Babiši, co si představujete pod tím, že stát budete řídit jako firmu?  No, že my makáme, ale ostatní nás zdržují. A pane Babiši, už jste našli těch 300 miliard, které se rozkrádají? No, my makáme, ale ostatní nás zdržují. A jak?

No že my makáme a ostatní v parlamentu žvaní a mě připadá, že jsme nic neudělali. A melou stále dokola, parafrázovaně říkají vážně Babiš a Faltýnek z ANOfertu...

Co to znamená vést stát jako firmu?

Protože to politik Babiš, politik Jourová, politik Faltýnek, politik Stropnický, politik Komárek  z ANOfertu myslí vážně, můžeme si z jejich výroků zaspekulovat. Pokud zástupci ANOfertu vstoupí na poslaneckou půdu, všichni se postaví do pozoru a kdo to odmítne, má padáka. Pokud vedení ANOfertu nebude správně řídit firmu Česká republika a nebude na mzdy a důchody, čeští lidé prostě dostanou padáka a mohou si zdroje hledat po okolních státech.

Že je to blbost? Jistě, já to vím také. Ale když to Babiš se svojí hvězdnou flotilou stále opakuje, tak nám snad nelže. Nebo ANO – bude hůř?  

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...