Červíček, Lessy, Pecina a podvodníci s láskou Lásky

Je paradoxem, že Láska, který dostal pokutu za lži a nařčení bez důkazů 200 000 Kč je advokátem Lessyho, který byl vyražen od policie za lži a nepravdivé osočování? Nebo realitou faktů... A ti dva se spojili? (Druhé není ještě pravomocné) 

Tolik jenom perlička na úvod

A teď si všimněte dalších faktů. Lze dohledat. Lessy se vyjadřoval o politice veřejně. Červíček nikoliv. Lessy byl instalován prapodivně od Johna a Bárty, jejich činnost v politice je víc než pochybná. Vysoký důstojník a šéf agentů BIS Petržílek je zatčen, vazebně vyšetřován za informace, které předával Bártovi, Johnovi a asi Lessymu. Nebo naopak. Každopádně podezření, které tehdy bylo o zločinném propojení této party, nyní dokonce je i vazebně potvrzeno, že to nebyla jenom novinářská kachna. Byť soud (GIBS a policie) může najít ještě jiná propojení.

Že Lessy byl víc než důstojník politik, což se absolutně neslučuje s funkcí policejního prezidenta jde opět dohledat z vyjádření, z rozhovorů pro novináře, (dokonce i politických hádek s politikem Kalouskem, na což absolutně nemá právo, i kdyby měl pravdu), polokachen vypouštěných do éteru o politických stranách mimo ČSSD  a koneckonců za lži o lidech z policie byl i vyhozen.

Pecinův podíl na instalování Lessyho jsme viděli všichni a co se kolem Peciny děje asi také.

Všimněte si stejných problémů Ištvana, který byl vyhozen z jiné instituce protože  v kauze Čunek nezabránil únikům důležitých informací. Nazpět ho instaloval současný nejvyšší státní zástupce Zeman při známých rošádách s Mečlem.  Ze stejné líhně je i Robert Šlachta (jihomoravské), který také čelil obvinění, že unikají informace. V roce 2011 měl varovat svého podřízeného Mariana Hanáka, který následně uprchl.  Vztah Pecina - Šlachta není možné dohledat. Kvůli nějaké hádce ale následně vztahy nebyly dobré a prý se nakonec chtěl Pecina Šlachty zbavit. Jestli naoko, nebo skutečně nelze zjistit.

Ivo Ištvan
Ivo Ištvan

A nyní, proč tato všechna jména a co by měli zjistit investigativní novináři:

za prvé hledat další souvislosti, protože všechny tyto "náhody" jsou do očí bijící.

Bylo prokázáno neuvěřitelné množství odposlechů, které šlo za velké peníze  získat a zmanipulovat. Stačí se podívat na Jaroslava Kmentu z Mf Dnes, který si na tom dokonce založil živnost a napsal knížky Kmotr, ze kterých tak rád cituje John. Jenomže - vyvrátit nelze ani soudně, protože justice do nich nemá přístup a lži se mohou libovolně využívat dodnes, protože se lež NESMÍ prokázat: Že je to absurdní? Ano, je to ale fakt a Langer se o to pokouší 7 let! Veřejnost by měla znát, co tam skutečně je!

Dále - 150 milionů a kila zlata, která propojila jihomoravskou partu Ištvan, Šlachta a veřejná obvinění, že ke všem akcím byl dokonce po sobotách svolný soudce, jak tvrdí obhajoba... Že všechny tyto lidi spojují podezření z ovlivňování justice a novinářů fingovanými či skutečnými odposlechy pouštěnými do médií a které skutečně unikaly, což celý národ viděl a četl.

A obviňování, kdo je zloděj, co křičí - chyťte zloděje?

Můj osobní názor narozdíl od popisu z veřejných zdrojů výše:

Že propojení výše popsaných je skutečné, nelze popřít. Osobní, pracovní, kauzální. V době, kdy byl Kubice ministrem, důstojník Červíček policejním prezidentem, jehož přítelkyně je navíc poslankyní za ODS a Petr Nečas dokonce předseda vlády  za ODS, nic nevěděli o přípravě svržení vlády za propojení 150 milionů, kil zlata, Rittigů a Janoušků - obvinění, která za šílených konstrukcí v přímém televizním přenosu ohromila celý národ a vláda demokraticky zvolená padla!  A jak se záhy ukázalo, propojení lživé, zrůdné a protistátní. První část byla již zastavena, další na projednání čekají.

A toto protikorupční uvolnění bylo za ODS a Nečase! To už nikdo nezpochybní! Dělali by to sami proti sobě? Jak to, že nevěděli nic od informátorů, se kterými jsou prý propojeni? Vážnost situace mohl zjistit Červíček podle druhé strany. Jak to, že to nevěděl, když byli s Kubicem propojeni? Protože jsou to lži!

A právě tyto veřejné informace, které vyplouvají na povrch a jsou možné dohledat ukazují, na čí straně je pravda. Ať se každý rozhodně sám. Nebo vyvrátí, co pravdivé není. Ale většinu jsme viděli v přímém přenosu...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Pepa
před 3 roky

Co třeba konkrétně?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...