Palato, (Mf DNES) nelžete lidem o Ukrajině

 

Není na čase skutečně pravdivě informovat, co se za sběří vývrhelů a grázlů v ulicích Kyjeva děje a o co skutečně jde? Ta masáž jak od Hitlerjugent je už neúnosná! Včetně státní televize!

Když pomineme, co je to za společnost, která se nezastaví před ničím, že toto řádění a ničení podporují nejvyšší představitelé EU, je přímo depresívní, když i noviny jako masáž píší nepravdy.

Na Ukrajině si menšina uzurpuje právo volební většiny!

Navíc někdo má zájem rozdělit Ukrajinu na dvě poloviny a oslabit Rusko, či dokonce vzít vůbec Ukrajinu z vlivu Ruska. Ale co z toho budeme mít my?

A slušní Češi mají takovouto špínu podporovat? My starší jsme tuto demagogii a zrůdnou masáž zažili.  Luboš Palata nevynechá ani jeden den, aby totální lži nevydával veřejnosti jako pravdu. A pak se majitelé diví, že tisk mizí a noviny nikdo už nechce číst. Samozřejmě, jediná správná cesta je prostě lživé, propagandistické tisky nekupovat. Vzápětí je na internetu  vidět několik desítek eurofanatiků, co zahltí všechny servry bojem proti Putinovi. Bojem, kterým je vlamováním do otevřených dveří. Co je zač tato ukrajinská společnost vidíme všude kolem nás. Nevzdělaná, tepláková chátra, která se nezastaví před ničím. A ti slušní a vzdělaní Ukrajinci jsou mimo.

Samozřejmě že ty vzdělané a slušné Ukrajince u nás jako turisty vítat budeme. Ale ty, co vše demolují, zapalují policisty a prohru v řádných volbách po vzoru bolševiků odmítají, v České republice nepotřebujeme. Ať si je vezme Barroso s Van Rompuyem do Bruselu nebo je přepošlou do USA. A naše vláda ať hovoří za většinu, nikoliv halasnou menšinu!

A Rusko? To vážně naše špičky nevidí, že je dnes opačná, nebo vzniká opačná nálada? Celá léta den co den nastavovali sovětští udatní vojáci hruď proti Hitlerovým vojskům a tankům a čeští občané sváděli dennodenní boj proti západním imperialistickým silám.

Dnes zase dennodenně americké špionky a ženy udatně likvidují temné ruské síly, ukopávají jim hlavy, proti ruskému samopalu staví "ženskou chytrost a bystrost"….

 

Stále nechápu, proč z nás někdo musí dělat idioty non plus ultra!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...