Strašný výbuch v Praze! Hasičské vozy, helikoptéra, sanitky, schází se krizový štáb

Nařizuje evakuace obyvatel blízkých budov, Praha v plamenech. Šílené, lidé jsou zděšení!

 

TN.CZ
Policisté, hasiči i záchranka zasahují v pražské Internacionální ulici.

Na místo se ihned sjelo velké množství policistů, záchranka i hasiči.
 Okolí policisté ihned uzavřeli a vyšetřují okolnosti. U výbuchu zasahují nejméně čtyři hasičské vozy, a stejný počet sanitek. Místo ze vzduchu monitoruje vrtulník!

Speciálně vycvičený pes v domě označil nová místa, kde by mohly být další výbušniny. Do Suchdola proto míří další posily, policisté rozšiřují uzavřené pásmo.

K areálu v Suchdole míří policejní prezident!

Chceme více policejních hlídek v ulicích, volá samospráva pražského Suchdola

„Z okolí uzavřeného objektu byli evakuováni obyvatelé, o které se starala Městská část Praha-Suchdol. Pokud bude třeba, hlavní město Praha poskytne veškerou pomoc, o kterou bude požádáno,“ uvedl pražský primátor Tomáš Hudeček a pokračoval: „Situaci dále monitorujeme, sešli jsme se v rámci pracovní skupiny odboru krizového řízení.“ 

V nemocnici skončila i 52letá žena, která se při výbuchu nadýchala zplodin !!!!!

Izraelský odborník na terorismus Boaz Ganor soudí, že odporující si výroky jsou způsobeny zmatkem, do nějž výbuch Palestince uvrhl."Palestinská samospráva je zmatená a zkouší všechna možná zdůvodnění,"  Vzhledem ke smrtícímu účinku exploze je pravděpodobnější, že důvodem výbuchu bylo ledabylého zacházení se starými výbušninami," sdělil iDNES.cz.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vybuch-a-smrt-palestinskeho-velvyslance-ff9-/domaci.aspx?c=A140104_141342_domaci_jw

 

Eurozprávy

Česko má strach: Nalezeno 70 rychlopalných pušek

 

 

Pavel Svoboda, exvelvyslanec a lídr KDU-ČSL


Je tedy zřejmé, že zbraně a trhaviny nalezené na palestinském velvyslanectví k obraně mise určeny nebyly. Na místě je tedy otázka pro koho bylo na palestinském velvyslanectví ukryto na sedmdesát rychlopalných zbraní a výbušniny. Nedělám si iluze, že v jiných diplomatických nemovitostech žádné zbraně nejsou. Jenomže jiným státům u nás nevybuchují rezidence.

"Tuzemští policisté navíc našli při preventivní prohlídce budovy velvyslanectví samopaly a další ilegální zbraně, které by vyzbrojily aspoň desetičlennou bojovou jednotku, informuje Respekt.cz.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/na-palestinske-ambasade-byly-nelegalni-zbrane-cesko-chce-vysvetleni-119-/zpravy-domov.aspx?c=A140102_154038_ln_domov_vam

 

Aktuálně.cz: Proč tak ostrá slova na adresu palestinských diplomatů?

Jiří Šedivý: Protože s námi podle mě hrají divadlo. Chvílemi to vypadá, že jsou dokonce sami překvapeni nad množstvím výzbroje, které na velvyslanectví měli.   ..."dobře organizované distribuční sítě zbraní a výbušnin, kdy se pod diplomatickým krytím uskutečňuje rozsáhlý transfer zbraní s přesnými adresáty výzbroje"."Palestinští diplomaté by už měli konečně přestat hrát divadlo a vysvětlit, k čemu jim zbrojní sklad v Praze sloužil. Pokud se nemýlím, tak takový zbrojní sklad je napěchovaný vždy nejen zbraněmi, ale i nezbytným příslušenstvím, municí a trhavinami.

Děsí mě to.  A ještě větší hrůzu mám z toho, že podobný zbrojní sklad nemusí mít Palestinci jen v Praze, ale i na dalších evropských zastoupeních. Podle mě je to dokonce velmi pravděpodobné. Zcela náhodný výbuch možná odhalil něco neskutečného... možná až monstrózního. A nikdo v tuto chvíli neví, co všechno skrývají jiná zastupitelství Palestiny v Evropě či za oceánem.

A.cz: Co máte na mysli?

Možná tu mluvíme o celé dobře organizované distribuční síti zbraní a výbušnin, kdy se pod diplomatickým krytím uskutečňuje rozsáhlý transfer zbraní s přesnými adresáty výzbroje. Aby bylo jasno - já tu nemluvím o terorismu, ale o pravděpodobném shromažďování a rozmísťování speciálního vojenského materiálu, který by mohl být v určitých situacích použit v akci. To je ta nejhorší varianta mých obav a úvah. A nepochybuji, že obdobně přemýšlejí i české zpravodajské služby. Mimochodem nejen ty české.

 

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vybuch-a-smrt-palestinskeho-velvyslance-ff9-/domaci.aspx?c=A140104_141342_domaci_jw

 

 Tomáš Haas, bývalý poradce prezidenta Klause


Z toho je zřejmé, že buď pyrotechnici objevili v budově velvyslancova bytu, nebo sousední budově, rovněž ve vlastnictví, nebo v užívání palestinské ambasády další výbušniny v neurčitém, ale zřejmě velkém množství, nebo se pan primátor, členové krizového štábu, policejní prezident a vedení záchranného systému všichni najednou zbláznili.

ROZJÍŽDÍ SE VELKÁ AKCE

Mgr. Jan Ziegler    Kontaktujte autora petice

Petice za zrušení diplomatického zastoupení tzv. státu Palestina

My, níže podepsaní, žádáme vládu České republiky, aby se zasadila za zrušení diplomatického zastoupení (velvyslanectví) tzv.
státu Palestina v ČR a vypovězení palestinských diplomatů.

 

Závěr k prvotnímu  šílenství 9.1.2014

K bezpečnostní situaci:  V budově, kde výbušnina smrtelně zranila velvyslance Džamála al-Džamála, byly čtyři krátké samopaly a osm pistolí, se kterými si Palestinci už léta nevěděli rady. Tedy žádné pašování zbraní v diplomatické poště, ani jejich distribuce teroristům v Evropě, jak ještě před pár dny spekulovali někteří vysloužilí příslušníci českého bezpečnostního aparátu.

Jaké bude vysvětlení?

Že se jedná o staré zbraně, a nikoli o nově propašované arzenály, připouští i česká strana a v tomto duchu se mluvilo už na česko-palestinské schůzce v Černínském paláci v závěru minulého týdne. „I tak se ale jedná o vyslovené porušení Vídeňských dohod,“ řekl ČESKÉ POZICI zdroj obeznámený s vyšetřováním celé věci. „Palestinci by to měli jasně vysvětlit a omluvit se. Protože těch zbraní se mohli už dávno zbavit, a ne je stěhovat ze staré ambasády v Troji do nového objektu.“

Nyní by mělo nastat řádné vyšetřování. Samozřejmě že především o samotném výbuchu, zda to byla lidská pitomost, nebo někdo to tam během stěhování nastrčil. Snad se podaří podle složení zjistit stáří výbušniny. A pak najít zdroj, kdo měl zájem na tak fantasmagorickém vývoji výbuchu celé ambasády, strašného množtví munice a na rozjetí záchranných akcí včetně fanatického informování veřejnosti, když vypadla jedna skleněná tabulka a poškodilo se křeslo.

 


Evakuační zavazadlo se připravuje pro případ krátkodobého opuštění místa pobytu v důsledku vzniku mimořádné situace nebo krizové situace. Obsahuje zejména základní trvanlivé potraviny, předměty denní potřeby, osobní doklady, pojistné smlouvy, peníze a cennosti, přenosné rádio s rezervními bateriemi, toaletní a hygienické potřeby, léky, svítilnu, náhradní oděv, obuv, pláštěnku, spací pytel nebo přikrývku, kapesní nůž, šití a jiné drobnosti. Evakuační zavazadlo se označuje jménem a adresou.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 3 roky

Komiks na pokračování: vybroušená čísla a.... 10.1.2014 Výrobní čísla zbraní prozradila, že je vyrobila uherskobrodská zbrojovka v osmdesátých letech. Ta je poté předala socialistickému podniku zahraničního obchodu Merkurie, který zbraně vyvezl do ciziny. "Jednalo se o legální prodej přes Merkurii,"

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zbrane-z-palestin...
Za tuto nenávistnou kampaň by původce měl sedět, až by zčernal! I kdyby to byl zástupce jiné ambasády!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...