Ostře odmítám platit přehmaty policie a státních zástupců v čele s Ištvanem

 

Poslední dobou se už nedá rozeznat, jestli je větším zločinem nechat peníze podezřelým lidem napojeným na zakázky, nebo nechat dělat policii a státní zástupce co je napadne bez naprosté kontroly!

Důkazy hledá Ištvan dodnes
Důkazy hledá Ištvan dodnes

 

Několikátý audit DP Praha neodhalil žádnou škodu. Přesto je Rittig bez důkazů (pouze podle telefonních keců) vláčen státními zástupci a policií jako zločinec

Kocourek (ODS) byl veřejně obviněn – věc je popsaná jako nesmyslná (Ondřej Šmelhaus dozoroval)

Kula, Steiner veřejně obviněni a Pospíšil (bývalý ODS) vyšetřován – věc se nestala, připravuje se odškodnění (Ondřej Šmelhaus dozoroval)

Parkanová vláčena a obviňována evidentně nesmyslně

Jourová – důkazy se nenašly, odškodné platíme my

Puč na vládu České republiky a obvinění, ktera jsou hledaná dodnes – důsledně se prohledávají telefonní kecy, zda tam něco nemůže být a Ištvan se lidem směje do očí – případné odškodnění opět zaplatíme my!

Už toho bylo dost!

Odmítám nadále platit odškodné za lemply a podvodníky!

Jak je možné, že někdo je vláčen soudy a nakonec se řekne, že byl nevinný? A to dokonce v případech, kdy selský rozum se příčí uvěřit silovým složkám, že něco takového mohou šikanózně provádět! Kde se dokonce bere drzost silových orgánů, že jejich pracovní zmetky mají platit jiní? Jak je možné, že Ištvan nesdělí obvinění, co je přímo příčinou zatčení a pouze někoho dehonestuje na podkladě tajemných výhružek, že se stejně něco najde?

Co je zač nová ministryně spravedlnosti se svojí záhadnou Marvanovou, že se proti šikaně a nepodloženým obviněním ostře neohradí?

Není už jednodušší obvinit 10 miliónů občanů České republiky a držet je v teroru obvinění?

Neuvěřitelná drzost státních zástupců pod vedením Zemana překročila všechny meze a platit veškeré přehmaty justičních a policejních složek je neúnosné. Snad každý pozná nebetyčný rozdíl, pokud se musí rozhodnout policie a státní zástupce během krátké chvilky a může někomu způsobit újmu a mnoha týdenní a mnoha měsíční šikanou . Jistě, za součinnosti tisku, kterému se umělé aféry náramně hodí, to zatím šlo snadno. Ale společnost by měla vystavit těmto lidem stopku a každý přehmat by si státní zástupce či policie měla hradit sama stejně tak, jako každý řidič či zaměstnanec různých podniků. Nebo dokonce trest, za který uměle někoho totálně odrovná!

Ištvan, Bradáčová a Zeman by v novodobých kauzách měli dát okamžitě na stůl obvinění, ze kterých občany drží v šachu. Pokud se to zakládá pouze na dojmech a průjmech, měli by za to být příkladně potrestáni! Kdo jiný, než justice by měla v nejvyšší úctě dodržovat presumpci neviny, pokud nemá v ruce přijatelné důkazy? I když opatrnost ze zatčení – (ne)zatčení Rittiga a spol.  už ukazuje jisté obavy, že něco nehraje.

 

Protože se i u poctivých občanů na diskuzích stále dokola vynořuje otázka, co je tolik za hranou, dám extrémní příklad:

Je nepřípustné, ba přímo zločinné uložit trest smrti a pak pátrat, zda se skutek stal.

Je nepřípustné, ba přímo zločinné srazit vládu a pak hledat, zda se trestný čin stal.

Je nepřípustné, ba přímo zločinné, aby politická moc zasahovala do policejně justiční. Ale v demokratické společnosti toto extra přísné pravidlo platí i naopak, pokud: se nejedná o trestný čin, který s jakoukoliv politickou činností nesouvisí a je přímo vázán na skutky vně politiky. Nebo nejtěžší zločiny jako loupežné přepadení poslance apod.. Pozor, lehčí případy mimo sněmovnu patří do kategorie „vně politiky“! Na poslanecké půdě se dokonce i obvinění z vraždy (slovní) netrestá!

Tato pravidla na ochranu demokracie a svobody  několik státních zástupců  a policejních složek vědomě porušilo, dokonce změnilo formou puče politickou mapu a měly by být co nejtvrději potrestáni! A jakási slovní propojení v mobilních diskuzích jsou nepřípustná. Tam totiž vyslovené v nadsázce „já tě zabiju“ může v policejním překladu a žargonu dospět k přípravě na vraždu! A Ištvanové to umě zneužívají!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...