První den v úřadu ministra Babiše - přímo zázrak, rodí se zááázrak

"Naše ekonomika není v depresi, naše ekonomika trpí maniodepresivitou a to je úplně jiná nemoc," říká Sedláček. Něco na tom je....


FAKTA

Je víc než Bůh
Je víc než Bůh

 

Státní rozpočet skončil v lednu rekordním přebytkem 45 miliard


Hospodaření státu skončilo výrazným přebytkem, který je za tento měsíc historicky nejvyšší. Celkové příjmy rozpočtu činily 129 miliard Kč a výdaje tak převýšily o celých 45,1 miliardy Kč.

Česká senzace: Zájem o podnikání v ČR roste

V roce 2013 v České republice vzniklo 22 845 nových firem. Celkový počet společností v ČR přesáhl 390 000 a meziročně se zvýšil o 6,86 %. Téměř polovina firem, které byly zaregistrovány v loňském roce, vznikla v Praze (11 155 resp. 48,8 %). Následovaly Jihomoravský (2 287), Moravskoslezský (1 430) a Středočeský kraj (1 175), ve kterém se však meziročně zájem o zakládání nových firem snížil zhruba o 10 %. Nejméně firem v roce 2013 vzniklo v Karlovarském kraji (258), na Vysočině (310) a Libereckém kraji (313).

Dobrá zpráva pro Česko: Podmínky v průmyslu se zlepšily

Praha - Podmínky ve zpracovatelském sektoru v Česku se v lednu zlepšily na nejlepší hodnotu od května 2011. Index nákupních manažerů PMI totiž stoupl na 55,9 bodu z prosincových 54,7 bodu. Oživení je přitom taženo zejména novými objednávkami ze zahraničí.

 

Státní rozpočet ČR v r.2013 skončil schodkem 80,9 mld.Kč oproti schváleným 100 mld.Kč.

Státní rozpočet ČR v loňském roce skončil se schodkem 80,9 mld. Kč oproti původně schválenému minusu na úrovni 100 mld.Kč.

3.2.2014 12:01:52

ČR - výrobní sektor rostl nejsilněji od poloviny roku 2011

 

Český výrobní sektor vykročil do nového roku 2014 pozitivně, neboť celkové podnikatelské podmínky se výrazně zlepšily. Podle aktuálních údajů PMI® zpracovaných pro banku HSBC společností Markit došlo k nejrychlejšímu nárůstu výroby, nových zakázek a nákupů od dubna 2011.

 

Malobchod loni  smazal ztrátu.

Tržby obchodníků meziročně vzrostly o procento, přičemž v roce 2012 o 1,1 procenta klesly. Prodej zboží přes internet či prostřednictvím zásilkové služby v předvánočních nákupech vzrostl meziročně o 34,2 procenta.

Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/malobchod-loni-naznacil-apetit-smazal-ztratu-trzby-tahla-auta-a-internet-1058476#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/malobchod-loni-naznacil-apetit-smazal-ztratu-trzby-tahla-auta-a-internet-1058476#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/malobchod-loni-naznacil-apetit-smazal-ztratu-trzby-tahla-auta-a-internet-1058476#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

To vše se stalo první den nástupu ministra financí Babiše do funkce. Zázrak, který by ani Bůh nedokázal. Děkujeme, velice děkujeme, že padla vláda Petra Nečase a ODS a nastane doba nová, doba Babišova. A hned první den ukázal, co umí...


Nebo že bychom měli počkat do poloviny roku, jak se ten zázrak bude vyvíjet?

________________________________________________________

A pro úplnou informaci: celá Evropa  vyzdvihovala Polsko a Slovensko s levicovým Ficem v čele, zatímco my byli pod palbou levicové histerie a Maďarsku se přímo vyhrožovalo. Bankéři a "Barossové" lomili rukama, jak Orbán Maďarsko drtí.  (Lze lehce dohledat) A tak se podívejme na první ukazatele:



Být věřící, tak bych pro sebe pravil: cesty Páně jsou nevyzpytatelné....

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...