Rusko, Fištejn a ministr Chládek

Nejde neglosovat poslední minuty v ČT 24. Jedna perla za druhou, druhá perla za první...

 

Náš drahý Fištejn praví: vím toho o Ukrajině velmi mnoho. Z ruského tisku a od západních zpravodajců. Rusové píší, že se u Slavjanska střílí, jsou mrtví, zatímco zpravodajci ze západu píší, že je tam klid a nic se neděje. Na tom je vidět, jak Rusové lžou a k čemu má sloužit tato informační bomba. Prostě u Slavjanska žádní mrtví nejsou a k čemu má sloužit tato sprostá ruská propaganda?

A pod tím titulek: u Slavjanska sestřelen vojenský vrtulník, dva mrtví...Ministerstvo obrany přiznalo, že dva bojové vrtulníky byly sestřeleny a nejméně dva vojáci při tom přišli o život.

To zase Fištejn a ČT 24 s propagandou excelovali. Kdo z koho dělá pitomce?

 

Vzápětí vystoupí ministr Chládek a vyřkne krásnou větu: nastal čas, abychom zase na školách začali vyučovat matematiku....

Pane Bože, za co nás trestáš....?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Tomáš
před 3 roky

Pan J.Fištejn se dostal se svými komentáři o Ukrajině na šikmou plochu z jeho názorů čouhá americká sláma,Je v rozporu i s Izraelem a jeho pohledem na Ukrajinskou krizi Vzít na sebe podobu vál.štváče je nezodpovědné..

Petr Pokorný
před 3 roky

Dav lidí sv obci, která leží mezi Slavjanskem a Kramatorskem v Doněcké oblasti, snažil odtlačit obrněný transportér. Jeden člověk byl zraněn. Shromáždění občané pak na ukrajinské vojáky začali křičet „fašisti, fašisti“. Původně se toto video objevilo na ruské sociální síti „Vkontaktě“, následně ho převzal web ruské televize NTV, stejně jako server listu Komsomolskaja pravda. Ponomarjov další ruské agentuře RIA Novosti přiznal také jednoho mrtvého a několik zraněných na straně vzbouřenců. Podle agentury povstalci tvrdí, že už sestřelili tři armádní vrtulníky Mi-24, a helikoptéry se teď drží dál od města.

Podle agentury Reuters ukrajinská tajná služba SBU upřesnila, že jeden bojový vrtulník Mi-24 byl sestřelen, přičemž jeden člen posádky zahynul a druhý byl zajat. Druhý vrtulník, který letěl v tandemu, byl nucen přistát. Zasažen byl i třetí stroj s lékaři, z nichž jeden utrpěl zranění.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...