V Evropě by se na lži o holocaustu nepřišlo. Proč?

 

 

Zdání klame
Zdání klame

Protože by autor pochyb byl dříve zatčen, než by dokázal, že je to podvrh. A dle zákona o nezpochybnitelnosti holocaustu by byl autor dehonestován, urážen, zničen.

A bestseller by žil vlastním životem, lidé by se opět museli klanět a několikrát denně omlouvat.

 

A zde je nádherná ukázka, jak svět není černobílý. Z krize na Ukrajině a snahy o nadvládu Pentagonem a USA administrativou zapomínáme, že USA jsou také světem lidí, velké svobody a především možnosti hledání pravdy. A protože se svět soustředí na Ukrajinu, mnozí už jsou vykreslováni málem jako nepřátelé USA. Nejsou a nebudou. Mnozí jako já jsou nepřátelé administrativy USA, převrácených až zrůdných hodnot, které jdou naopak proti americkému lidu a proti americké ústavě. Stejně tak jako nemůžeme být bez levice, které je nutné se bránit, ale na druhou stranu dokáže zveřejnit zvěrstva, na které drží pravice embargo.

 

Po celém světě letěl bestseller pod touto tiráží:

předmětná hesla

Defonseca, Misha, 1932-
Židovské děti
Děti a válka
Druhá světová válka, 1939-1945

Popis

Pravdivý příběh sedmileté židovské dívenky, která se sama uprostřed zuřící války vydá z Belgie směrem na východ, kam Němci odvezli její rodiče. V nejtěžších chvílích jí pomáhají přežít vlci, naproti tomu setkání s lidmi jí pokaždé přinese pouze stres, bolest a zklamání.

A skutečnost, která by se v Evropě nesměla ani otevřít pod trestem kriminálu, že o holocaustu se nepochybuje? (Mimochodem v USA se to ví už od roku 2008 a teprve teď se to v Evropě provalilo)

Její neobyčejný příběh byl vydán už před téměř 20 lety. Byl přeložen do 18 jazyků. U nás vyšla kniha pod názvem Přežít s vlky. Dokonce byl podle něj natočen i film. Dojemná story vypráví o tom, jak šestiletá Misha, poté co jí nacisti odvedou rodiče, protože jsou Židé, vyrazí na záchrannou výpravu přes Belgii, Německo a Polsko. Živí se kradenými zbytky jídla až do chvíle, kdy ji adoptuje smečka vlků. V roce 2008 se ale ukázalo, že si autorka vše vymyslela. Autorka se ve skutečnosti jmenuje Monique De Gael a v roce 1943, kdy měla „vyrůstat ve vlčí smečce“, chodila do školy v Bruselu.

 

Vše, co si od té doby pamatuji, je, že se cítím jako Židovka.“

Podle amerického soudu je tento případ unikátní a falzifikace je nepochybná. Kolik takových příběhů je v Evropě podáváno za pravdivé?

A opět, to není o jedné zrůdě, která za peníze udělá vše. Není to o tom, že část, možná většina židů by byla zapletena v možném podvodu o holocaustu. Je to o svobodě slova, o hledání pravdy, zamlčování pravdy, o totálním embargu na zveřejnění pravdy a totální nesvobodě, byť si Evropa na svobodu hraje. A lidé si právě kvůli nesvobodě, nikoliv této zrůdě  mohou myslet, že všechny příběhy jsou na této úrovni, byť u jiných děvčátek mohla být pravda ještě strašnější. Mohou myslet, nikoliv veřejně hledat pravdu, protože lež a nesvoboda je v Evropě strašná! A tisíckrát média mohou čtenářům tvrdit, že svoboda je.

Nyní odvolací soud v Massachusetts nařídil, že Defonsecaová musí peníze vrátit. "Tento případ je unikátní. Ale nepravdivost příběhu je nesporná," uvedl soudce Marc Kantrowitz v rozhodnutí.

Není však pouhé vrácení peněz trest příliš malý za manipulování s lidským svědomím, svobodou a pravdou, když jenom za pochybování o počtu lidí v holocaustu jsou požadovány šílené tresty v křesťanské Evropě?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...