Připravují se USA na jadernou válku proti Rusku? ANO!

 


Ronald Reagan a Margaret Thatcherová
Ronald Reagan a Margaret Thatcherová

Zatímco ve 130 zemích světa zločiny USA stále procházely a ani jednoznačné hlasování v OSN (vždy byly USA a Izrael proti) je nezastavilo, s Ukrajinou asi Pentagon šlápl do…

 

Zločin USA na Ukrajině a zneužití olympiády nesmí zůstat bez trestu!

 

 

Dvě zprávy, které mohou nastartovat dramatický zlom světového uspořádání

 

Ruské podniky se připravují na změnu smluv a místo dolarů začaly používat měny jiné.

A ta druhá , ač je už  Rusko obklíčeno jadernými zbraněmi ze všech stran,třetí světovou válku neprohraje. Prohráli bychom ji všichni a Obama je magor! (Nebo Pentagon a jeho náboženští šílenci?)

 

Kdo je Dr. Paul Craig Roberts?

Ekonom a zástupce ministra financí ve vládě R. Reagana , takže žádný bezvýznamný strýc z HorníDolní. To byli ti, co bez výstřelu složili totalitu šílenců východního bloku v čele s SSSR.

I tito lidé už stojí proti vládě tentokrát amerických válečných šílenců!

Zdroj: http://www.prisonplanet.com/is-the-us-or-the-world-coming-to-an-end.html

 A toto popsal bývalý ministr financí:

Rusko a Čína už toho mají plné zuby. Jak jsem již referoval, a jak referuje též Peter Koenig http://www.informationclearinghouse.info/article38165.htm (český překlad viz http://orgo-net.blogspot.cz/2014/04/rusko-se-oddeluje-od-dolaru-cina.html), Rusko a Čína odpojují svůj mezinárodní obchod od dolaru. Od nynějška povede Rusko svůj obchod včetně prodeje ropy a přírodního plynu do Evropy v rublech a v měnách svých partnerů dohody BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína, Jižní Afrika). (Upozorňuji, že naše média úmyslně vynechávají rubl) Jak vysvětlil John Williams (shadowstats.com), americká ekonomika se nezotavila z poklesu v r. 2008, nýbrž dále oslabila. Velká většina americké populace je již léta tvrdě zasažena nedostatečným růstem příjmů. Protože USA je nyní ekonomikou závislou na dovozu, pokles dolaru zvýší ceny v USA a dále sníží životní úroveň.

Veškeré důkazy ukazují na ekonomický pád USA v r. 2014, což je i závěrem zprávy Johna Williamse z 9. dubna.

Tento rok by mohl rovněž zaznamenat rozklad NATO a dokonce i EU. Bezohledný převrat na Ukrajině provedený Washingtonem a hrozba sankcí Rusku dotlačily jeho loutkové státy NATO na nebezpečnou půdu. Washington chybně posoudil ukrajinskou reakci na svržení demokraticky zvolené vlády a vnucení loutkové vlády. Krym se rychle odpojil od Ukrajiny a přidal se k Rusku. Další bývalá ruská území na Ukrajině by mohla brzy následovat. Protestující v Lugansku, Donecku a Charkově žádají rovněž referenda a vyhlásili Doněckou lidovou republiku a Charkovskou lidovou republiku. Washingtonská loutková vláda v Kyjevě vyhrožuje, že protesty násilím ukončí. http://rt.com/news/eastern-ukraine-violence-threats-405/ Washington prohlašuje, že protesty jsou organizovány Ruskem, ale nikdo Washingtonu nevěří, ani jeho ukrajinské loutky.

Washington už nemá za to, že jaderná nemůže mít vítěze. Naopak má za to, že tuto válku lze vyhrát, a proto jak proti Rusku tak proti Číně plánuje její první úder.

Stejné hrozbě čelí i Čína, která v této souvislosti před několika měsíci vyslala Washingtonu své varování, že je schopna odpovědět na raketový jaderný útok USA stejně zničujícím útokem vlastním.

A co to i potvrzuje? Ač se prognózy o oživení předhánějí, najednou světová banka  přichází s čísly opět směrem dolů. Světová banka snížila svůj odhad růstu 3,2 procenta z letošního ledna na 2,8 a varuje, že pokles by mohl být větší.  Vyspělý svět prý naopak oživuje, ale v lednu banka pro USA odhadovala zrychlení růstu na 2,8 procenta a najednou už hlásí 2,1. Jaká bude skutečnost?

Celý překlad z originálu:

P. C. Roberts: Vládní budovy ve Washingtonu obsadil ďábel

Lubomír Man

 

  Kruh se uzavírá - ekonomický svět nic nového nevymyslí

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Pozor! Zbavme se předsudku, že Miloslav Ransdorf je komunista. Podstatné je, jestli jeho argumenty a názory jsou správné. /Na Virtually lze nálézt můj komentář k rozhovoru./
=======================
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/roz...

Brabec
před 2 roky

Jsme svědky pádu impéria - US.

iva
před 2 roky

bude to horsi, nez si kdo dokaze predstavit.Myslim, ze sdružování E U a vstup vychodnich zemi byl velky omyl, který tak nekdo mel naplanovan.Hlavne neverme Babisovi.Jeho kampan sponzoroval Clinton.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...