Zemane, za čtyři žoldáky sirény. A čtyři zabití taxikáři nic?

 

Skutečně naše vlast?
Skutečně naše vlast?

Jakoby tomu osud chtěl. Čtyři žoldáci v americké armádě a z příkazu americké vlády NATO mají obrovské pocty. Bránili naši vlast: Afghánistán!

 

 

 

 

A na toto jste pane divný prezidente a divní generálové imunní?

Devětadvacetiletý muž se pohřešuje od pondělního rána. Případ převzali detektivové, kteří vyšetřují nedávné vraždy tří taxikářů v Praze. Informaci uvedla policejní mluvčí Hana Jeřábková.

První vražda taxikáře, kterou detektivové vyšetřují, se stala počátkem letošního února. Tělo dvaačtyřicetiletého muže se našlo v zaparkovaném autě na Praze 2. Další dvě vraždy přibyly v dubnu, mrtví taxikáři tentokrát leželi na polní cestě u Uhříněvsi.

 

Přestože ti čtyři bojovali v americké armádě, nikdo neví proč, pouze že US ARMY - NATO chtěla ještě jiné země, nikdo neví za koho a dáváme jim pocty, jakoby ochránili tisíce našich občanů, zatímco skutečné hroby skutečných bojovníků za svobodu Československa bez žoldu chátrají v zapomnění.

Miroslav Macek

Může mi někdo neemotivně a s hlubokým vnitřním přesvědčením říct, koho či co v Afganistánu bráníme? Režim exprezidenta Karzáího a jeho výsledky? Režim jednoho z kandidátů, Abdulláha Abdulláha, který se prohlásil novým prezidentem a pravděpodobný následný vývoj? Režim protikandidáta Ašrafa Ghaního, který se cítí být též prezidentem a pravděpodobný následný vývoj? Bráníme části Afganistánu a jejich obyvatele před jinými Afgánci? Které před kterými? Jedny kmenové náčelníky před druhými? Nové Talibánce před starými Talibánci nebo ty staré před budoucími? Bráníme výsledky americké zahraniční politiky na Středním východě za posledních dvacet let? Napište mi, rád Vaše přesvědčení zveřejním.

A zatímco pro svět musíme zahrát divadlo, vraždy tří, možná už čtyř taxikářů jsou jenom taková zábavná fraška do bulváru.

Je to hnus! Takové divadlo nebylo ani za hromadnou smrt, když spadl nedostavěný most ve Studénce na obyčejné cestující, či děsivá nehoda  u Nažidel. Neurážíme padlé vojáky a jejich rodiny, ale na zvacení je z politiků, kteří si přihřívají polívčičku včetně Zemana, aby US ARMY ukázali svoji oddanost!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...