Země BRICS dostávají USA a Izrael do izolace. Pochopí to konečně Evropa?

 

 

Ekonomickým tygrům už patří polovina světa, hlásí MMF
Ekonomickým tygrům už patří polovina světa, hlásí MMF

Urážky, lži, podvody, agenti, zabíjení a vojenský průmysl. To vše s tvrdým ovládáním Světové banky a Mezinárodního měnového fondu. Vyhrožující atak na ratingové hodnocení jednotlivých zemí (tzv. sovereign rating). A ovládání světových masmédií.

 

Až tam klesla původně svobodná a nejbohatší země světa USA. Společně s Izraelem ovládla svět zabíjení a válek a stále silněji táhla do této propasti i Evropu. A zatímco USA se dostaly do dluhové pasti, stále vyzbrojují Izrael a vedou v polovině světa nesmyslné války!


Nyní nastal totální šok:

Rusko se nejen dostalo z katastroficky svízelné situace po studené válce a i  po Jelcinovi, ale Putin posléze zahájil ekonomickou ofenzívu napříč světem. A přestože západní média se stále vysmívají a masáž na "primitiva Putina a zaostalé Rusko je až hnusná, USA s Izraelem dostává další ránu:

Nejdříve sjednotil několik států do volného obchodu, pak podepsal smlouvu s Čínou o dodávkách ropy na třicet let a nyní...

Fortaleza - Představitelé pěti velkých a dynamicky rostoucích zemí skupiny BRICS, v níž jsou Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jihoafrická republika, podepsali dohodu o vytvoření nové rozvojové banky a společného rezervního fondu.

A zatímco USA pomateně vyhlašují další sankce na Rusko, to v čele s Putinem zahájilo ofenzívu (ekonomickou)

 

Země BRICS mění svět financí. Založily banku a fond

15. 7. 22:33

Země BRICS představují asi 40 procent světové populace a pětinu výkonu globální ekonomiky. Nová rozvojová banka a rezervní fond mají být protiváhou Světové banky a Mezinárodního měnového fondu.

Protiváha MMF a Světové banky

Počáteční vklad každého z pěti členských států BRICS má činit deset miliard dolarů. Postupně má být v nové bance až 100 miliard dolarů (přes dva biliony korun). Penězi se mají v příštích letech financovat infrastrukturní programy.

Země BRICS představují asi 40 procent světové populace a pětinu výkonu globální ekonomiky.

A my se cpeme zásluhou party zblblých fanatiků do Socialistických států Evropy!


Když prezident Václav Klaus jako předvoj před mnoha léty změnil kurz, byl to pro mnohé šok. Část lidí zvedala nechápavě obočí, část euro a amerikanofilů na něj vyloženě zaútočila podrazy, že se z něj stal levičák a bolševik... Naopak podnikatelé začali chytat příležitost za pačesy.

 

Co pochopil Václav Klaus?

Otevírání východních bran

7.5.2004 

Václav Klaus otevíral dveře pro český byznys

Nic není černé ani bílé, jak to prezentuje znamení jin a jang.

S podnikateli v zádech. (Čína)

Jedenáct dní putoval Václav Klaus po Číně spolu s misí podnikatelů. Cestu zahájil návštěvou Hongkongu a Macaa, odkud zavítal do „výkladní skříně“ Číny – Šanghaje. Ze světa byznysu zamířil trochu překvapivě do Čcheng-tu, hlavního města centrální a chudé provincie S´- čchuan.

S podnikateli letěl další speciál (Turecko)

Jak je už zvykem, do vzdálenějších zemí s sebou bere prezident Václav Klaus české podnikatele, kteří mají o daný region zájem. O Turecko byl ovšem zájem takový, že s podnikatelskou misí muselo letět další letadlo.

Klaus zamíří do Ruska, s sebou vezme ministry i podnikatele

čtk: 20. 4. 2007

Prezident Václav Klaus příští týden zamíří do Ruska. Setká se tam se svým protějškem Vladimirem Putinem či šéfem dolní komory ruského parlamentu Borisem Gryzlovem. Půjde o největší podnikatelskou delegaci v historii.

Měli bychom si uvědomit, zda pro naše děti a vnoučata je tak dobrá ta západní, žebrácká, předlužená a zvrácená společnost. Včetně těch magor - ismů...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

http://czech.ruvr.ru/2014_07_16/Summit-BRICS-jako-vychozi-bod-pro-novy-s...
======================

Včera v souvislosti s výsledky summitu BRICS mě napadlo, že "Ukrajina" má být rozbuška, která izoluje Rusko a zabrání mu ve spolupráci s Čínou, Indií, Brazilii a Jižní Afrikou. Rusové s ostatními zůčastněnými státy na projektu BRICS pracovali roky. Američané si uvědomili to hrozbu a nepodceňují ji. I když počáteční vklady jsou spíše pro legraci.

V našich epimédiích zprávy o BRICS jako výchozím bodu pro nový svět se věnovala minimální pozornost. To jenom potvrzuje moje spekulace - důležité je to, co není vidět.

Jde o to /jak pan Oto přišel o to :-)/, jak se budou jednotlivé státy EU k tomu stavět. Studená válka II je tedy skutečností. Tentokrát USA ale nemá šanci opakovat vítězství nad uskupením, které tvoří 40% světové populace. Navíc porazit Říši zla byla dobrá věc. NWO je pouhá zástěrka pro ovládnutí světa. Perpektivu má multipolární svět...

Zeolit
před 2 roky

Není od věci si přečíst celé články z oné doby. Ovšem podle údajného miliardáře Karla Janečka je Václav Klaus tím hlavním Zlojedem. Mít přátelské a obchodní vztahy s celým světem, na sever, jih, východ, západ = národní zájmy ČR.

http://euro.e15.cz/otevirani-vychodnich-...

http://www.denik.cz/z_domova/klaus_rusko...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...