Kdo si vynutil, aby Procházková (LN) a Kroužková (Čt) jednaly jak lidské hyeny?

 

 

Proč se chovají jako hyeny?
Proč se chovají jako hyeny?

Totální špína, dezinformace, jednostranné informování občanů včetně totální, až bestiální masáže do vidění, které mají občané na zakázku vidět! Toto čteme a slyšíme každý den a vyvrcholilo po pádu letadla Malajsie na Ukrajině!

 

 

 

Ostře protestuji a žádám, aby bylo prošetřeno, na čí zakázku pracují!

Ve včerejším zpravodajství Barbora Kroužková tvrdě útočila (mezi 17:00 a 18:00 hod a pokračuje s menší intenzitou nadále) a vyžadovala, aby hosté podali vyjádření, proč Rusko a separatisté sestřelili letadlo. Přestože se v tu dobu nic nevědělo, přestože vůbec nikdo neměl potuchy, co se stalo!

A o druhé (stejně jako Luboš Palata) několik měsíců víme, že totálně lže, podvádí, informuje jednostranně a důkaz předložily i Parlamentní listy!

Redaktorka Lidových novin Petra Procházková shrnula ve svém článku informace o pádu letadla nad Ukrajinou. Mimo jiné poukázala na to, že rebelové mají údajně k dispozici střely, kterými by mohli boeing zasáhnout. Zpráva ukrajinského ministerstva z 30. června i čerstvé vyjádření generálního prokurátora Ukrajiny to však popírají.

Takto se manipuluje podprahově se čtenáři!


Tak co vlastně tvrdí?
Tak co vlastně tvrdí? Toto je důkaz!

Dokonce i ukrajinská strana tuto lež jednoznačně odmítla!

Zpráva ministerstva zní jasně. Separatisté protivzdušnou techniku nezískali

Tyto zvěsti však byly již 30. června dementovány zprávou ukrajinského ministerstva. „Teroristé nezískali vojenskou techniku jednotek protivzdušné obrany ukrajinské armády v Doněcku. Včera, 29. června 2014, se ve sdělovacích prostředcích objevila neoficiální informace, že se teroristům podařilo získat zenitní raketové komplexy protivzdušné obrany v Doněcké oblasti. Oddělení tisku ukrajinského ministerstva obrany informuje, že 29. června rozhodnutím velitele vzdušných sil 3C Ukrajiny byli vojáci a technika zenitního raketového pluku u Doněcku operativně přemístěni na naznačené místo.

Převzato na potvrzení. Celé vyjádření ukrajinského ministerstva:

Zpráva ukrajinského ministerstva obrany, 30. června

Teroristé nezískali vojenskou techniku jednotek protivzdušné obrany armády Ukrajiny v Doněcku. Včera, 29. června 2014, se ve sdělovacích prostředcích objevila neoficiální informace, že se teroristům podařilo získat zenitní raketové komplexy protivzdušné obrany v Doněcké oblasti. Oddělení tisku ministerstva obrany Ukrajiny informuje, že 29. června rozhodnutím velitele vzdušných sil 3C Ukrajiny byli vojáci a technika zenitního raketového pluku u Doněcku operativně přemístěni na naznačené místo. V místě vojenské jednotky se nacházela jenom zastaralá a nepoužitelná automobilová technika. Následně teroristé přišli na území jednotky. Všechny protivzdušné jednotky ozbrojených sil Ukrajiny jsou v oblasti a nesou vojenské povinnosti k obraně svrchovanosti vzdušného prostoru Ukrajiny.

A na dokreslení:

stále běží "svobodným tiskem a médii", že odposlechy potvrzují sestřelení separatisty. Pak slyšíme, že někdo říká o pádu letadla a že bylo civilní.

To jsou skutečně ty důkazy proti Rusku a Putinovi? Kdo tuto zrůdnost režíruje? Vyloženě se nás snaží dokopat k nenávisti k USA a EU? 

Petr Pokorný

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Bulvární deníky slouží jako zdroj. A už ta zpráva se cituje po světě. Dobrá práce? Výroba nenávisti proti Putinovi/Rusku nemá obdoby. BRICS a ohrožení dolaru zatemňuje mozky... Goebbels byl břídil.

http://www.lidovky.cz/putin-zavrazdil-me...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...