Vojín Pokorný: hlásím se do boje proti idiotovi Obamovi a masmédiím.

Zde vojín Pokorný VÚ 8863, Líně u Plzně – průzkumná a vyhodnocovací rota Československé armády slangově zvaná „fotočeta“. Za podrazy a špínu vyhlašuji mediální válku všem idiotům, co manipulují s veřejným míněním!

 

Zároveň volám do zbraně všechny, kteří sloužili na vojně u průzkumu:  Obamové a jeho banda z nás dělá primitivy. Hlaste se všichni do služby, abychom vyvrátili masmediální válku gaunerů kolem NATO!

 

Tato mediální, stupidní parta kolem sestřeleného malajsijského letadla veřejnosti hlásá stejná zvěrstva, jako poručík Dub přihlížejícím vojákům u vraku letadla. "Tenhle letoun jsme sestřelili Rusům u Lvova, pravil. A na ohořelém trupu bylo stále trochu čitelné označení k. und k. luftfah..." Nadporučík Lukáš si pomyslel cosi o blbosti poručíka Duba. A já o Obamovi, čtk a Čt 24 o BBC ani nemluvě!

Blbosti, kdyby to nebyla humorná knížka, ale totální dezinformační kampaň a nebyly zmařeny životy mnoha obyčejných mužů, žen i dětí!

 

 

Idiotština 1)

Kolik černých skříněk má jedno letadlo? Dvě! Jedna podle BBC, čtk a Čt24 odletěla do Moskvy, druhou našli separatisti a dvě našli později Ukrajinci s OBSE!

Idiotština č.2)

Co je to vojenské maskování? Splynutí s okolím, aby nepřítel neviděl rakety, letadla, auta, vojáky. Proto separatisti po sestřelení letadla vezou odkryté rakety, kde jedna schází a debil Obama  s médii tvrdí, že to je jasný důkaz.

Idiotština 3) Co je to utajení? Rozhovory speciálním telefonem či pod různými kódy, aby nepřítel nevěděl, co se děje. Debil Obama, masmédia včetně BBC a všechna zpravodajství předkládají občanům zaručeně pravou nahrávku, kde separatisté hlásí sestřelení, hodnosti, číslo rakety, jména a přezdívky, jakožto zdůrazňují, že je to rozhovor separatistů s ruským zázemím!

Idiotština 4) Separatisté se chlubí, že prý mají BUK na sestřelení. Ukrajina má důkaz, jak jedna chybí. Prý ji ukradli Ukrajině, hlásí média. Ukrajina dementuje. Prý to převáží sem a tam a ničí to není. Mělo to být ukradeno Ukrajině, ta má vše. Přes hranice zařízení i podle družic neprojelo. Je to imaginární „BUK“?...

Idiotština 5) Média hlásí, že byla monitorována dvě letadla v prostoru „za Ukrajinou“. Trollové pro USA se smějí, že trollové placení Putinem vytváří dezinformace. Co by tam dělala, vše je jasné, Rusko vytváří vlny. 18.7. 2014 cca 18:00 sec vyjde oficiální zpráva USA: dvě letadla AWACS se pohybují na východní hranici Polska a Rumunska. Monitorovala Ukrajinu a budou z nich záznamy. U některým monitoringů se objeví, že tam bylo další letadlo. Během 24.hodin je vše smazáno. Ty zprávy jsou ze států NATO.

 Idiotština 6) Manipulují s důkazy a odmítají prý pohřbít mrtvé. V místě neštěstí ( a nikdo zatím nedokázal, zda byl letoun sestřelen), pomáhají i místní horníci a zemědělci s těly, protože v oblasti není box na chlazení mrtvých těl. Přesto veřejnoprávní média ve smyčce hlásí, že Putin a Rusko …

Idiotština 7) Mrtvá a zapáchající těla se nesmí odvézt, i když se Putin snaží. Vzápětí je Putin dehonestován (a separatisté), že: Vzbouřenci, kteří místo dopadu trosek kontrolují, podle očitých svědků převážejí mrtvá těla do Doněcku, jiná ponechávají napospas rozkladu v teplém počasí. Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/tela-obeti-letecke-katastrofy-se-rozkladaji-dukazy-mizeji-1103008#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Dýchat, nedýchat a co je sakra mezi tím?

 

Jenomže posměšky o CIA a Izraeli na oblbnutí davu jsou liché!

Málokdo si totiž už vzpomene, že „Majdanu“ a zabíjení předcházel hromadný atak amerických tajných služeb na Ukrajině, (v době olympiády a rozčarování, že Putina nenachytaly) což přiznali i senátoři USA a co víc? Na Ukrajinu byli vysláni nejvyšší činitelé MOSADU, nejkrutější a nejtvrdší tajné služby na světě, která se neštítí ničeho!

A pak už to jelo. Zabíjení v Kyjevě, zákaz ruštiny, vzpoura na východě, pokus o obklíčení Ruska i od Černého moře US ARMY, zabrání Krymu, sestřelení letadla a několik minut po té důkazy, že vše udělal Putin, vpád do Palestiny (pásma Gazy) a rozjetí mediální kampaně, zákazy zpráv v médiích od opozice, embargo na diskuze Putina a totální masáž.

Lze to rozebrat ještě podrobněji a časem asi k tomu dojde. Ale pro dnešek to stačí!

 

Prezidente Obamo, nedělejte z Čechů debily! Zde vojín Pokorný, letecký průzkum

Líně u Plzně VÚ 8863

Volám do zbraně ty, kteří dříve sloužili jako vojáci. Volám do zbraně slov a vyvrácení demagogií! Ozvěte se vy, kteří jste sloužili jako já! Ať ti trotlové (nikoliv trollové) nedělají z občanů naší vlasti tupý, bezmozkový dav!

Ozve se někdo? Byl jsem znám jako vojín „Kulak“ či „Pankrác“, známý  z diskuzí s politruky, kdy jsem vyvracel jejich kecy a byl jsem jako odstrašující příklad socialistické armády!

 

Pro nevojáky: Politické školení mužstva o západních imperialistech (Líně u Plzně)
Pro nevojáky: Politické školení mužstva o západních imperialistech (Líně u Plzně)

Ano, průzkum se změnil hodně a vůbec. Optika se změnila v digitalizaci. Fotokulomety, fotokamery a vyhodnocovači. Stejně jako dnes. Pouze optiku nahradila digitalizace.  Sítě, ví vůbec Obama, nebo ti pitomci v Čt nebo čtk v čele s Procházkovou, Palatou, Kroužkovou  a dalšími, co to je? Nikoliv ty na chytání otroků, nebo ryb. Ale vojenské, maskovací, pod kterými jsou rakety skryté jako afroameričan v černém lese! A tady Rusové přebírají dohled nad údajnou odkrytou ztrátou rakety.. To by každý od průzkumu zvracel, natož odborník. Kdo z nás dělá idioty?

 

Prý před
Prý před

 

 

 

 

Spojených států jsem si velmi vážil a obdivoval, zatímco Rusy jsem nenáviděl a pohrdal jimi. A dnes? Nemám Rusy rád, ruštinu nepoužiji, byť bych se domluvil, ale Spojenými státy hluboce pohrdám. Mám na to morální právo?

Prý po - důkaz. Kde jste "absíci" vyhodnocovači?
Prý po - důkaz. Kde jste "absíci" vyhodnocovači?

 

Zatímco nám stupidní politruci s vážnou tváří vykládali o imperialistech ze západu dislokovaných v NSR (Západní Německo), dnes nám stejně stupidní politruci ze západu říkají totéž o východu!

 

Podívejme se nyní, komu tato dezinformace má sloužit: v jednom okamžiku bylo sestřeleno civilní letadlo, Izrael přepadl pásmo Gazy, jeho vojáci vraždí jak pominutí a USA rozjíždí dezinformační kampaň, jak Rusko ohrožuje svět. Zajímavá souvislost.

 

Pokládejme si otázky:

 skutečně má zájem Rusko a Putin po podpisu smlouvy BRICS, aby je začal nenávidět celý svět jako bestie, co se nezastaví před ničím? Ale proč by chtěli, aby je svět nenáviděl?

Rusko – zadlužení 10%. USA šíleně předlužené, opět se asi pozastaví výplaty státním zaměstnancům. Opět, proč by Rusko chtělo vůči své zemi bojkot?

Obklíčilo raketovými základnami Rusko USA, nebo za dvacet let USA založilo základny všude kolem Ruska?

Vsuvka: není problém, že si jedna, či druhá strana něco i hnusného zezápalu zloby přibájí. Je děsivé, že toto oficiálně oznámí zdánlivě seriozní média jako BBC, u nás Čt24, o tištěných snad ani nemluvě. A když toto oznámí prezident Obama, či nejvyšší z OSN, jaký trest by měl být, pokud to je manipulace pro půl světa? Domnívám se, že  by prezident Obama (opačně Putin) z kriminálu do konce života už neměli vyjít! Za ně a jejich manipulace umírá statisíce lidí viz chemické zbraně v Iráku a Bush… Ale vraťme se zpět:komu vše toto vyhovuje? Kdo potřebuje legalizovat války v půlce světa, zabíjení v pásmu Gazy a rozjet výrobu zbraní na umazání šíleného dluhu?

Píše se ve „svobodných západních médiích“, že USA jsou vyspělé, Rusko chátrá. Nikdo nepíše, že v USA ze svobodného, demokratického  a bohatého státu polobolševici udělali "Keynesiánsky"nejzadluženější, nejstupidnější a nejmanipulovanější stát genderů, pozitivní diskriminace a  nejvražednější stát dětí ve školách na světě a i Taliban bledne závistí? (Samozřejmě v hrůzách)

 

Ne, toto není konspirativní, fantasmagorický text a úvahy, které kolují po internetu. Zjistěte si, zda informace ZDE jsou relevantní, ověřitelné. Vůbec nechráním, separatisty, pokud to byli oni. Ale: Izrael přepadl pásmo Gazy, jeho vojáci vraždí jak pominutí a USA rozjíždí dezinformační kampaň, jak Rusko ohrožuje svět. Zajímavá souvislost. A navíc je to už druhé malajské (malajsijské) letadlo, které záhadně končí svůj let.. A na toto odpovědi nejsou. Přesto známe viníka: Obama na něj ukázal!

Dalo by se dokázat dalších stovek zrůdných manipulací.

Nemohu už dál pokračovat. Z našich (včetně BBC) je mi špatně. Tak snad jen několik odkazů: ti idioti pořád zapomínají, že dnes má kde kdo digitální kamery, nejen banda z CIA, jak svět se zděšením poznal – Snowden je pro USA jaderná bomba!

A takto to prý brání separatisté!

Je to demokracie a svoboda, nebo další výstřel z Aurory před nástupem bolševiků - a 70 let totality tentokrát z USA!


Znamená výstřel na Majdanu novou totalitu - ale z USA?
Znamená výstřel na Majdanu novou totalitu - ale z USA?

 

 

Petr Pokorný

skenov

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Každý si může udělat úsudek sám:
=====================

Slavní čeští komentátoři rozjeli palbu na Kreml: Jsme líné, vypasené a bezbranné ovce, Putinova kořist. Bojujeme o život. Buď my, nebo ti vrazi

Komentátoři českých médií se i v pondělí věnují převážně situaci na Ukrajině a letecké tragédii z minulého týdne. Ač to tak nevypadá, bojujeme o život, píše Bohumil Doležal na serveru Echo24.cz. Komentátor MF Dnes Teodor Marjanovič zase volá po probuzení a formulování protiruské odvety. Konečně Michael Romancov z Lidových novin píše o Vladimiru Putinovi jako o zkorumpovaném autokratovi.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...