Zaměstnanci Babišovi děkují. Kalousek (Nečas) byli grázlové!


Ekonomické hvězdy
Ekonomické hvězdy

Vážený pane Babiši, samozřejmě máte pravdu. Nečas s Kalouskem nás o vše okradli a jejich nápady nás vedly do propasti. Díky Bohu jste skoro vyhrál volby a zaslouženě jste v čele ministerstva financí.


Jako podnikatel, který řídil obrovský Agrofert, to musíte vědět. A sám jste říkal, že musíte stát řídit jako firmu, tudíž též firmu jako stát. Je jisté, že nás, zaměstnance, už stát nesmí okrádat. Je jisté, že nás, důchodce, už stát nesmí okrádat. Vždyť je to logické.


Když nám, důchodcům přidáte, my si za to víc koupíme, zvedne se HDP a stát bohatne.

Když nám, státním zaměstnancům přidáte, my si za to víc koupíme, zvedne se HDP a stát bohatne.


Agrofert zvedá mzdy
Agrofert zvedá mzdy

Takže je i logické, že když zaměstnancům Agrofertu dvojnásobně zvýšíte mzdy, budou od Vás hodně kupovat a tím budete nejbohatší na světě. Říká to i prezident Zeman, říkal to i jeho přítel Valtr Komárek, jehož syn za vás  (ANO, bude líp) poctivě kope v Parlamentu. Tato logika je tak průzračně křišťálová jak peníze na Grossův byt.

 

A pan prezident Zeman je moudrý muž, ten to ví.

Pan Komárek Valtr byl moudrý muž, ten to věděl.


A pokud přidáte zaměstnancům od podzimu na trojnásobný plat, Google, Microsoft a další firmy se budou třást závistí. Stanete se nejbohatší na světě, protože kupní síla vašich zaměstnanců bude tak obrovská, že Němci s Američanama budou závidět.

A pan prezident Zeman je moudrý muž, ten to ví.

Pan Komárek Valtr byl moudrý muž, ten to věděl.

I Vy už to nyní víte. Sám jste řekl, že Kalousek zničil šetřením celou zem a vy to musíte napravit. Přidáte všem a hned bude prosperita.

Jenom mě pořád vrtá hlavou, proč to samé neudělají všechny podniky, všechny firmy, všechny státy světa? Tak jednoduchou věc. Zvedneme mzdy a krize už nikdy nebude. Všichni budou mít peněz dost. Celý svět bude bohatý. Pečení holubi přímo do úst. A co teprve Afrika. Každý podnikatel dá Afričanům desetinásobný plat. A Afrika bude nejbohatší. ....

Pane Babiši, jste zlatý, starý, moudrý muž a lidé vám věří....


A podívejme se na "spravedlivé" rozhořčení i odjinud na Kalouska (iDNES):

Otakar Steiner

O59t71a59k86a28r 35S34t62e46i94n48e11r 8383862561481

"Pan Kalousek zmrazil platy státních zaměstnanců. Snížil jim platy o deset procent. Zmrazil důchody, dal důchodcům směšných 48 korun.“  Co je na tomto nepravda? Dá se diskutovat pouze o formulaci, jestli o 10 % nebo 9 a jestli o 50Kč nebo 48. Fakt je, že platy šly za Kalouska dolů (hasiči, policisté, učitelé...), že za posledních 6 let důchodci dostali přidáno jednou a to urážlivých 50Kč. Nejsem Burešovec, ale taková je realita. Kalousek neví, že když lidé nedostanou peníze, tak nemají co utrácet a hlavní tahoun ekonomiky- spotřeba domácností je v háji. Kalousek je jeden z největších škůdců naší země. A doufám, že se dožije spravedlnosti.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Skvělý článek. Hoši jenom moudra Keynese postavili na hlavu. On říkal, že šetřit se má v době růstu, v době, kdy se daří a z našetřených peněz čerpat v době, když dojde ke ekonomickému /cyklickému/ poklesu.

Samozřejmě, že tohle Andrej Babiš a další vědí také, ALE na podzim budou volby. A Steinerů jsou u nás miliony...

A ještě poznámka: v epimédiích se o zadlužení Jihu už nemluví, Řecko jakoby ani neexistovalo. Co není v televizi, v novinách zkrátka neexistuje. ANO, bude líp?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...