Ovládli dezinformační kampaň západu totální psychopati?

 

Západní státy jsou v těžké depresi. Co ukrývají kamiony, jedoucí na Ukrajinu a všem volně na očích?  Dnes již víme, co má Putin za lubem a jak chce destabilizovat Evropskou unii, USA a především Ukrajinu. Konečně máme seznam, co se v 280 kamionech ukrývá.

 

Co odhalily americké a izraelské špionážní sondy?

V každém kamionu je:

 

1ks BUK na sestřelení letadel do výšky15 km

4 ks bombardér letadlo

250 vojáků s nejdokonalejší výzbrojí a výstrojí

1 ks laserové dělo

8ks lehké obrněné vozidlo

16 ks nejmodernější tank

1 ks radar na vyhledávání raket dlouhého doletu

 

A protože to musí být přísně utajeno, velitel výsadku 280 kamionů má speciální prsten půjčený z Arabely, který to po otočení zhmotní.....

Nebo, což je pravděpodobnější, nás oblbuje banda dezinformačních psychopatů, protože:

 

Je pravděpodobné, že každý kamion řídí voják dobře vycvičený, protože civilista bez výcviku by jet do těžce ohroženého území většinou nezvládl. Pravděpodobně mají bezpečnostní oblečení a samozřejmě kvalitní zbraň na ochranu. Jenom blázen by to neměl, pokud doprovází či řídí konvoj do těžce bombardovaného a ostřelovaného území.

A pokud izraelské a americké dezinformační složky tvrdí, že 280 řidičů – vojáků jede přepadnout ukrajinskou armádu a pak NATO, jsou magoři, nebo provokatéři.

Protože pokud by Putin chtěl něco propašovat z těžké techniky a přišlo by se na to, většina lidí i v Rusku by ho odvrhla a proklela, zatímco dnes má až 90% podpory.  Je takový hlupák? Opět si západ naběhl dezinformací na vidle! Pokud - pokud do kamionů nechtějí něco na Putina narafičit!

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 2 roky

Dobrý den, chtěl bych vám poděkovat. Tak to přesně vidím i já.

Vendulie
před 2 roky

Těmi novinářskými hyjenami jsem myslela všechny ty vymývače mozků z ČT i psaných médií. Obzvlášť bych vyzdvihla "skvělou"práci pana Pazderky a toho bych obzvlášť ráda viděla někde uprostřed Doněcka. I když si myslím, že on by vehementně tvrdil, že kulky, které mu lítají kolem hlavy po něm střílí Putin. Od nikoho z nich jsem neslyšela vyjádření jakékoli lítosti, že trpí lidé. Jen spekulace vydávané za pravdu, že za vším jsou separatisté podporovaní Moskvou a humanitární konvoj je agrese Ruska protože veze kdoví co. Nikdy bych si nemyslela, že zrovna já budu na straně Ruska

Ježek
před 2 roky

Naprosto s Vámi souhlasím,děs co se v této zemi děje.........neskutečná špína ČT

Jarolím
před 2 roky

Pani Vendulie, nemyslíte, že toto autor právě píše? (Pokud jste to nemyslela na jiné, což nevím). Místo, aby se dohodli, auta prověřili a okamžitě pustili, dělají takovéto divadlo a Ukrajinská armáda střílí jak pomatená!

Vendulie
před 2 roky

Někdo by vám, vy novinářské hyjeny, měl už konečně říct, že konvoj je pro LIDI, LIDI, co nemají co jíst, co pít,kde spát, kteří jsou vystaveni střelbě, bombardování.Hlavně,že máte plné huby spekulací.Je mi z vfás na blití a všechny bych vás tam nahnala na "pěknou" dovolenou. Třeba by vám to konečně došlo, co jste zač.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...