Co je ta „správná“ svoboda vysvětluje Europan Jugoslávec Marjanovič z MF DNES

 

Jsme bez referenda součástí SSSR?
Jsme bez referenda součástí SSSR?

 

Jak nás oblbují neuvěřitelnou masáží euroteroristé je úplně zvrácené. Jedna svoboda je západní, ta východní neexistuje. Pravda je jediná a mění se podle západu. A kdo ji nepřijme, je zrádce a zločinec, nácek a nacionalista. Dle této teorie jsme však ještě součástí SSSR. Komu vážně hrabe?

 

 

 

V článku MF DNES Marjanovič vnucuje teorii (celý je v příloze), že odvádění peněz v takové míře, že sám jsem nakonec zadlužený, nesvéprávný či nemám možnost si ohájit své zájmy není věcí odtržení. Mnozí dokonce ( i u nás) říkají, že referendum není možné vyhlásit v Katalánsku, v Donbasu a kdekoliv jinde, ale že musí hlasovat všichni.

A že to mělo být i v Československu

Ukažme si, jak by to bylo dle definic odpůrců rozdělení Československa, Katalánska a dalších?

 

Přiznávám, že Československo je úmyslně zveličené. Nebyli jsme součástí SSSR, ale Varšavské smlouvy. Vše ostatní je však dle důrazného doporučení Bruselu, vlády Ukrajiny, Španělska a dalších.

O Ukrajině, Estonsku, Lotyšsku a Litvě, Gruzii a Bělorusko nerozhodlo referendum, takže je nadále součástí bývalé SSSR.a kdyby bylo, množství lidí Ruska by malé státy převálcovalo.

To však západ odmítá.

Československo je stále celek, protože nebylo referendum a kdyby bylo, Češi by byli proti odtržení. Slováci  dle vlastní zkušenosti jsou pro Katalánsko, pokud by to prošlo, Krym pod Ruskem, jako samostatný východ Ukrajiny?

A nejkrásnější je, když Marjanovič zapáleně píše o Slovinsku a Titovi, který je dávno mrtev, nepíše o Jugoslávském referendu, ale Slovinském...

Prostě je špína v tom, že mají jasný a ucelený názor: bohužel pokaždé jiný podle toho, jak se jim hodí! A to my, občané, chtějící skutečnou svobodu, trh a demokracii, naprosto odmítáme!



skenov

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

o peníze je v první řadě: naše armáda bude opět nakupovat zbraně - předražené a zastaralé v US. Pak ještě nám US postaví Temelín - to je fakt hrůza

Netzer
před 2 roky

Varadínková popsala naprosto přesně to, co se děje v Rusku.

Zeolit
před 2 roky

Ondřej Neff píše ve svém Úvodníku nesmysly. Diskutérka mu odpovídá:

Aston neví, co je to studená válka, přitom k ní sám přispívá:
Autor: M. Varadinková Datum: 12.11.2014 9:20

Aston: "Představa studené války Evropy a Ruska je komická. Evropa nemá žádnou věrohodnou vojenskou sílu schopnou se Rusku postavit"

Studená válka je proto studená, že v ní nejde o použití vojenské síly, ale o nenávistné kecy, kreslení rohů a kopyt "nepříteli" a strašení vlastního obyvatelstva tímto nepřítelem, různé sankce a embarga místo volného obchodu, hledání "agentů nepřítele" v každém kritikovi.... Cílem je, aby obyvatelstvo skouslo zvyšování výdajů na zbrojení (na úkor jiných výdajů), aby skouslo špatné hospodářské výsledky, aby se odvrátila jeho pozornost od domácích problémů a domácí špatné vlády k "nepříteli" a jeho údajné "páté koloně".

Představa studené války Evropy a Ruska tedy není komická, protože studená válka byla nezodpovědnými či hloupými evropskými politiky a novináři jako je Aston rozpoutána a jede na plné obrátky, jak ostatně dokazuje i tento Astonův studenoválečnický úvodník.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...