Obamova mírová pěst vykřikuje: Putinovo Rusko se hroutí

 

Dostává se Obama do extáze jako komunista Milouš Jakeš? Vše tomu nasvědčuje. Odmítá jakékoliv argumenty a Rusko v čele s Putinem nepřetržitě uráží.

 

V době bolševické normalizace jsme si nedělali iluze, že by Sovětský svaz opustil naše komunisty. Přesto občané po roce 1980 měli silnou podporu: znali čísla a fakta, co Československo prožívá a jak nás komunisté tlačí ke dnu. A když přišel Gorbačov, hlavní proud věděl, že komunisti u nás končí.

 

A dnes Rusko a Putin?

 

Je v pozici, kdy může předkládat argumenty a Obama včetně propadající se EU lži prostě časem musí odkrýt. A mnoho už jsme zažili. Od Snowdena až po mučení na Guantánamu. A mysívní lži nejen že neutichají, ale dokonce akcelerují.

Bloomberg, USB (USA), Reuters, Financial times, u nás Čt, Lidové noviny a MF DNES mluví jednotným hlasem, jednotnou řečí. Karas, Palata, Šafaříková, Procházková jsou prototypem lži.


A tak když se prezident Putin usmíval, bylo vidět, že to není přetvářka. Ta strašná ruská krize obnáší 5% nezaměstnanost, našetřené velké zásoby dolarů a zlata. A co rakety a raketové základny, které Rusko neumísťuje všude po světě jako USA a dokonce jimi na USA nemíří, jako USA v těsné blízkosti hranic. A Rusové jako občané to vidí a proto stojí za Putinem. Dokonce náhlá náklonnost ke Kubě není vzplanutím citů, ale pravděpodobně obavou, aby Rusko recipročně nenamířilo rakety na USA, jako USA dalo rakety do Albánie či do pobaltí.

 

Další drzost je, jak uvádí analytik Atlantické rady Erik Brattberg, že chce být Rusko velmoc jako USA. Drzost, nikoliv, že na to Rusko nemá. Nejen na Čt 24 je zešměšňován Putin jako sportovec a že prý to je kult a podobně. A my si můžeme připomenout Bushe na koni, se psy, jak běhá, Obamu, jak hází do koše, Špidla, co běžel maraton… A kníže číro a kníže Kharl…

Dokáží lidé ty mediální podrazy a zesměšňování vyhodnotit?

 

Jistě, prezident Putin má velké starosti. Předlužený západ by se rád dostal k nerostnému bohatství Ruska formou zablokování. Neobsadit Krym by znamenal průnik amerických zbraní od Černého moře přes Ukrajinu. Jedině tam ještě v obklíčení Rusko není. A z toho je americká administrativa šílená.

 

Proč by se Rusko mělo hroutit?

Pokud se na to podíváme ne-kalnýma očima minulých padesáti let, kdy mnozí z nás proklínali Rusy až za hrob, musíme si připustit, že Rusko od dob SSSR udělalo obrovský pokrok. Jak politický, tak ekonomický. Ale otočit tak obrovský kolos a přiznejme si zaostalý k prosperitě a vzdělání na všeobecné úrovni za dvacet let, může říci s prominutím jenom pitomec. Proč to neudělá Francie, Itálie, proč se USA nezbaví dluhů, když je to tak prosté? Proč v USA hoří celé ulice, existuje Bronx, zastřelený černoch Michael Brown, Ferguson a předměstí St. Louis ve státě Misouri, Mississippi  a další děsivá místa, když je to tak snadné?

Protože to snadné není a tito zástupci americké pseudosvobody jsou sprostí lháři a podvodníci!

 

Agentury tvrdí, že Rusko nic nevyváží.

Samozřejmě vyváží, i když opět si nebudeme nalhávat, obrovský nárůst zisku má ze zbraní. A to je trnem v oku USA zbrojního průmyslu, který by ten koláč měl nejraději pro sebe a Rusko je silný konkurent. Na druhou stranu opět je vidět, jak se žongluje s cenou rublu. V okamžiku, kdy dolar byl za 80 rublů, výše agentury dělaly výpočty, jak lidé a miliardáři poměrem zchudli. V okamžiku, kdy se začal rubl vracet k sedmdesáti, šedesáti, tak už výpočet zůstal, ale přidalo se slovíčko dlouhodobě. Přitom dle logiky výpočtu po návratu k 60 rublům zákonitě ti samí museli zbohatnout. (Nezbohatli, ale masáž médií je na příkaz a opačně se nehodí)

 

Mohli bychom pokračovat v jednotlivých segmentech a nuancích krok za krokem. Ale už takto je to dlouhé. Co je nejdůležitější, musíme bojovat pravdou proti lži a nenávisti ze strany USA a EU, kterým dluhy přerostly přes hlavu a nás například k eurovalu vehementně tlačí. Bohužel jsme vždy součástí toho stvůrnějšího. SSSR, dnes EU…

Ano, nezastírejme, Rusko to má dnes velmi těžké a životní úroveň se na čas zastaví, možná trochu klesne. Ale faktem je, že tvrdá konkurence z Ruska na čas zmizí a malé firmy se mohou nadechnout. Je to podraz na Rusko, ale to má nyní příležitost obsadit místa, na která by se konkurencí a zkušenostmi západu těžko dostávalo.

Využije jí? Pokud ano, západ půjde do kolen. Kdo se nezbaví dluhů, prohrál.

A o tom ten boj je!


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Napsal uživatel Zeolit dne Pá, 12/19/2014 - 11:54.

Ještě je čas, aby se z Parasjuka nestala Černá labuť...:
Autor: J. Matuška Datum: 19.12.2014 11:48

Jestli se bude vyvíjet situace v Evropě směrem k diplomatickému/mírovému urovnání všech problémů, rozhodující slovo mohou mít NĚMCI! Dvě světové války vznikly za velkého podílu tohoto národa. Němci mají možnost se zapsat do historie jako skuteční mírotvorci 21. století. Očekávám od německého prezidenta Joachima Gaucka, pastora/politika, že nebude stát na straně těch, co haraší zbraněmi a jeho hlas bude slyšet...

http://dusannavratil.blog.idnes.cz/c/420...

http://www.paratdnes.cz/2014/09/STRUCNA-...
===================
Diskusní příspěvek pod článkem Petra Žantovského SVĚT: Výzva, o níž nemáme vědět? na NP.

Brabec
před 2 roky

Zeolite, jedna vlaštovka přeci jaro nedělá ! Němci se mají tak, jak se nikdy neměli - z EU vyloženě tyjí. Podívejte se na státy kolem, kolika z nich Euro pomáhá ? Opájíte se nadějí zbytečně - z Německa dobrovolnou nápravu nečekejte - popřeli by svoji náturu a osud!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...