Air Bank na vítězné vlně

V polovině roku 2012 jsem poprvé otestoval banku, která měla tak jednoduchou smlouvu, že to bylo až podezřelé. Žádné ohlupování, pravidla jasná, jednoznačná. Na našem trhu až nenormální.

8. 6. 2012 Testuji Air Bank a s výsledky seznámím | Pařát dnes

Je začátek roku 2015 a mému údivu tato banka rozčeřila vodu ve smrdutém rybníce zahraničních majitelů ostatních bank. Zatímco ostatní s každou slevou svého klienta odírají, seč mohou, tato banka má pravidla, která i méně informovaný člověk dokáže v hlavě vstřebat.

 

Air Bank v Česku expanduje, rozšíří se do více měst

 

Tuzemská Air Bank ze skupiny PPF má ambici v Česku dál rychle růst a rozhodla se kvůli tomu skoro zdvojnásobit současnou pobočkovou síť.

Air Bank se loni podařilo přilákat 114 tisíc nových klientů a po třech letech fungování jich tak má už kolem 320 tisíc. Při startu v listopadu 2011 přitom Air Bank počítala s tím, že se na tuto úroveň dostane až po pěti letech.

Na seznamu nejvhodnějších kandidátů je dvacítka měst, konečný výběr podle něj bude záviset na tom, jak se podaří najít vhodnou lokalitu a jak bude prostor splňovat podmínky pro postavení bankovní pobočky.

Více klientů, více zaměstnanců

S otevřením nových poboček souvisí i to, že Air Bank bude letos nabírat nejvíc zaměstnanců od svého vzniku. Půjde celkem o 150 nových lidí, takže na konci letošního roku jich bude mít celkem přes 700.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...