Hospodářské noviny: Troll, nebo trotl?

 

 

Jakoby mediálnímu prostředí hráblo. Po roce 1989 byly Hospodářské noviny záštitou nikoliv pravdy, ale prostě záštitou názorového ekonomického pluralismu, dnešní noviny cílí... Vlastně na koho?



 Tento text není sponzorován Putinem a Ruskem


 Jistě, nevíme vše a asi stejně jako Svobodná Evropa a další vysílače dělají masáž na východě, je možné, že toto je i opačně. Ale po několika ověřeních se dá zjistit, kdo je gauner a kdo je poctivý. Na internetu se dohledat dá. Zatím...


Je ekonomická inteligence degradována na partu plebejského stavu, nebo šéfredaktor soutěží v soutěži: "Kdo je blbější, ten se nachytá"? Kam se potom řítí naše inteligence?


Ukázka, celý "inteligentní text" je v příloze....

Pane Putine, děkujeme stejně jako dělníci internetu z Ruska za  40000 rublů měsíčně...

Problém není v tom, že tento "Soukup" opisuje přiblblé žvásty na masáž čtenářů, ale záštitou Hospodářských novin tomu dává punc věrohodnosti.

Stejně tak, jako Seznam (Novinky) a Vasylyna...


Opět se nejedná,o to, že se příběh nemohl stát. Ale...


Strávila pět dní v cele separatistů. Bylo to jako za NKVD, říká ...

Vasylyna misionářka: USA nám pomáhají

 

Bez nich bychom už umřeli. ( vloženo: Asi neviditelnými vozy a neviditelnými letadly nám dávají vše, co potřebujeme.) V cele separatistů to bylo jako za NKVD…

Ne, to není vtip, ale nadneseně a stručně příběh zaslaný do světa paní Vasylynou z východní Ukrajiny....

Do kanceláře sousedící s modlitebnou, se trousí stále další lidé, kterým zde vysvětlují, jak prostřednictvím ČvT žádat o přímou finanční pomoc z fondů USAID, která jim pomůže přežít zimu.

Není divu, že si z té propagandy dělá stále více lidí legraci...


skenov

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
z
před 2 roky

Jsme v situaci, kdy musíme pouze srazit paty?:
Autor: J. Matuška Datum: 19.1.2015 11:20

Navzdory tlaku veřejnosti, aby vláda zpřísňovala imigrační politiku, se nám tak jako tak uprchlická vlna nevyhne, protože jsme SOUČÁSTÍ EU a SCHENGENSKÉHO PROSTORU, soudí Pehe. V situaci, kdy se mohou přistěhovalci volně pohybovat po Evropě, považuje za absurdní, že si každá země dělá svou vlastní přistěhovaleckou politiku. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/...

Řešení se nabízí v rozšiřování prvků PŘÍMÉ DEMOKRACIE. Lidé se musí probudit, dokud je ještě čas. Ve Švédsku je téměř milión muslimů! V desetimilionovém státě! Tam už je pozdě. Chceme dopadnout podobně? Držím doc. Konvičkovi palce!

Vzpomínám na argumentaci lidí, kteří varovali před LS mimo jiné právě pro nebezpečí nedobrovolného přijímání imigrantů do zemí podle kvót. /Václav Havel for ever...?/

Zeolit
před 2 roky

Z diskuse na PL http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...
Halíku, do ulic podpořit zabíjení lidí!, Pracující důchodce, 19. 1. 2015 11:43:33
Zasraná Evropa skáčící jak černoušek píská to pěkně všechno odsere! V přímém přenosu je možné sledovat udatnou ukrajinskou armádu jak po vzoru Hitlera a po vzoru USA + NATO humanitárně zabíjí civilní obyvatele. Doněck dopadne jako Leningrad, hromada trosek bez lidí a nenávist obyvatel Donbasu proti kyjevské chuntě. Ti děti zalezlé ve sklepeních ještě svým vnukům budou vyprávět jak je fašisté zabíjeli za potlesku vazalů v Evropě. Není vhodý čas uvalit na kyjevskou chuntu a celý ukrajinský parlament sankce? Není čas zablokovat všem zlodějům ve vládě toho šíleného Jaseňuka účty v evropských bankách i USA? Není čas neposkytovat fašistům půjčky a dary aby mohli zabíjet své spoluobčany? Není čas jasně říci těm oligarchům co rozkradli Ukrajinu že vraždění nejsou hodnoty evropanů kam se cpou pomocí hromad mrtvol? Kdo podporuje vraždění obyvatel Donbasu humanitárním bombardovaním je sám fašista. I když pozabíjí všechny v Donbase z čeho bude žít kyjevská chunta? Z darů a úvěrů které nikdy nebude platit? Má Evropa tolik prachů aby živila a šatila a ohřívala 42 mil. ukrajinců mínus ty miliony které hodlá pozabíjet proevropská fašistická vláda v Kyjevě?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...