Přerušovaná soulož aneb test, jak udržet Pražana ve střehu v městské dopravě

 

Jako pražská hromadná doprava
Jako pražská hromadná doprava


Výkvět expertů ze Slovenska dosáhl vrcholu v české politice a nyní pod jejich vedením dostává konečně Česká republika řád a pořádek…

 




Nejdříve vůdce Agrofertu Babiš dotáhl svoji genialitu v české vládě do úplné dokonalosti, kdy jako ministr financí dalším dluhem 80 miliard vysvětlil užaslým občanům, že tím snížil dluh státu a nyní ROPID zavádí pod geniální primátorkou ze Slovenska dopravní podtatranské tahy z říše snů.

 

Jindřich Šídlo to nazval

Superoptimalizace optimalizované MHD v Praze


Celý článek v příloze
Celý článek v příloze (dole klikni)


A tak vůbec nepřekvapí, jak v Týdnu.cz popsal naši geniální primátorku Krnáčovou Vojtěch Razima z občanského sdružení Kverulant po Xté odpovědi, že nic neprozradí, neb to vědí její náměstci lépe:

že "by lepšího primátora dokázal vyřezat z libovolného banánu".

 

skenov

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Neolit
před 2 roky

Někteří konzumenti alkoholu mohou mít napuchlý a načervenalý nos. Ale mohou mít také nosánek jako princezna ze mlejna. Na druhé straně není vzácností, že někdo, kdo je třeba jen příležitostný konzument nebo úplný abstinent, má problémy s červeným obličejem a nosem. Proto musíme být v hodnocení příčiny velmi opatrní. Může totiž jít o projev vrozené choroby růžovky (rosacea), kterou často provází zduření a zčervenání oblasti nosu – takzvaný květákový nos, odborně rhinofyma.

Zeolit
před 2 roky

Alexis Tsipras, vůdce levicové strany Syriza, která má dnes naději zvítězit v řeckých volbách, navrhuje odepsat část dluhu vysoce zadluženým zemím eurozóny. Jako historický precedent uvádí Londýnskou konferenci z roku 1953, kdy bylo Německu odepsáno 50 % dluhů a byla založena nadace pro německý poválečný růst. K návrhu se staví pozitivně Irsko, Francie, Španělsko a Portugalsko.
http://www.novarepublika.cz/2015/01/fina...

Z diskuse:
Ano. Vždyť i Srbsko dnes dluží MMF kvůli obnově své, Západem humanitárně vybombardované země. Destrukce by nám šla, potom si poraď sám. Přispěchají lichváři a ještě se tváří jako spasitelé. A taková Argentina, která jejich laskavé služby odmítla a rozhodla se pomoct si sama, ztrestaly za troufalost pro změnu zahraniční investoři, tzn. nejspíš stejné šedé globální chamtivé "elity". Fuj a hnus!
Řecku dlužím palce, ať se nenechají vylekat a nepodřídí se diktátu prohnilé EU, která stejně slouží jen Německu, ostatní chřadnou. Jejich pozice teď bude posílena i o ruský plynovod z Turecka a doufám, že to by jim vyjednávací pozici mohlo zlepšit.

Zeolit
před 2 roky

Řekové mohou ukázat cestu Itálii, Španělsku a dalším. Bunga bunga!

Zeolit
před 2 roky

Ŕekům doporučuji se obrátit o pomoc na Čínu, Rusko a další země. Určitě je nebudou nutit ke koupi zbraní apod. Nedovedu si představit život v zemi s tak vysokou nezaměstnaností. Rusko nabízí pomocnou ruku. Import potravin, ovoce apod. z Řecka.

Zeolit
před 2 roky

Pokračování:
Například ve čtvrtek ve svém vystoupení na Světovém ekonomickém fóru v Davosu označila připojení Krymu k Rusku za „fundamentální narušení principů evropského mírového uspořádání“. A dávala jasně najevo, že takovéto chování je v poválečné Evropě nepřijatelné. Jako by nikdy neslyšela o německém podílu na rozbití Jugoslávie, německém souhlasu s bombardováním Bělehradu, o německém uznání odtržení Kosova, o německém podílu na svržení zvoleného ukrajinského prezidenta. To, co kancléřka předvedla, je jasné přihlášení se k politice hájící zájmy Washingtonu, nikoliv Německa či Evropy. Je to jednání, které připomíná chování Gorbačova před rozpadem Sovětského svazu: SNAHA ZALÍBIT SE strýčkovi Samovi, který by mohl pomoci z problémů.

Zeolit
před 2 roky

Pokračování:
Pro politologa se otevírá otázka, zda je na světovém trhu místo pro dva globální spekulanty. Zda je možné, aby vedle FED tutéž hru na peníze hrála i ECB. A je zde pro politologa i jasná informace, že státy jako Čína, Rusko, Brazílie, ale i Japonsko a mnoho dalších budou ještě rychleji utíkat k NÁRODNÍM PENĚZŮM jako rezervní a obchodní měně. A ke zlatu. Nemohou nechat své země napospas nepředvídatelné libovůli evropských a amerických spekulantů. Zdá se, že toho se Merkelová obávala.

Zeolit
před 2 roky

Pomalu se učím, že je dobré si hlavně všímat CO kdo říká, než KDO co říká. Zbavuji se jednovětých pravd, které jsem hltal po Listopadu. Měli bychom se dopracovat vyrovnaného SR, splácení dluhů. Zahlédl jsem v OVM vykrmeného A. Vondru. Měl by si jako jeden z prvních začít "utahovat opasek"...
=================
V takové atmosféře se nižší a střední vrstvy nutně vracejí k otázce, která stála na počátku krize a kterou opatření Evropské unie zatlačila do pozadí: kdo za to všechno může? Byl někdo potrestán za pauperizaci a deindustrializaci Řecka? Nejsou náhodou viníci mezi těmi, kdo i dnes bohatnou? A v neposlední řadě: nebyly to náhodou německé a francouzské banky, kdo úvěrovaly například nesmyslné nákupy německých a francouzských zbraní řeckou vládou, a dnes tvrdě vymáhají dluhy?
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politik...

Zeolit
před 2 roky

Pokračování:
Řecko je pouze příkladem řešení finanční krize podle modelu spojeného s kancléřkou Merkelovou. Zjednodušeně řešeno, jsou zde dva modely: eurounijní, který prosazovalo především Německo a lze ho označit nálepkou ÚSPORY. A pak je tu model použitý v USA, kde Barack Obama prosazoval opatření, která lze označit jako INVESTICE. K oběma by se dal připojit ještě velmi sympatický islandský doplněk, jenž by mohl nést nálepku TREST pro viníky krachu v důsledku nekvalifikovanosti a NENASYTNÉ SOBECKOSTI ŘADY FINANČNÍKŮ. Tento doplněk si ale Obama a Merkelová netroufli ani naznačit – a mainstreamová média jej embargují dodnes.

Brabec
před 2 roky

Zeolite, jistě si vzpomínáte, jak jste horoval o spáse, která přijde z Reichu v boji s islámem !já jsem vás opět a znovu varoval - od Němců nic nečekejte. Nyní tady tapetuje Petránka! Víte, není nad to zamyslet se nad dějinami - a druhá rada : Němci nikdy nevytvořili životaschopný státní útvar, proto jsem optimista.

Zeolit
před 2 roky

Je dobré dát na Petránka, on není falešný prorok!

A zároveň to, co bylo vždycky takové to vosí hnízdo střední, ještě tehdy sovětské, Asie, tak od Číny až do Íránu přes všechen tento spodní region vedou a budují se nové silniční sítě, včetně Mongolska. Proč o tom mluvím? To nemůže nemít dopad i na ruské infrastrukturální sítě a myšlení. To se od Číny učí, že sankce, které na ně jsou uvaleny, lze vyvažovat vztahem a ekonomickým propojením s Čínou. Zároveň si však Rusko uvědomuje, že i uvnitř jejich země musí dokonale fungovat propojení. V tom je ten skrytý potenciál. I proto si Čína už může dovolit mít dokonce už v příštím roce svůj vlastní, a zřejmě nejmodernější na světě, kosmodrom. Když tohleto vidíte a vezmete si, jak Čína potřebuje zatím vyspělejší Rusko pro svůj vlastní rozvoj, tak si říkáte, že ti, kteří chtějí dělat politickou, ekonomickou a koneckonců i vojenskou strategii za Evropu (Evropskou unii) vůči Rusku, šíleně neumějí počítat s tím, že Rusko – byť třeba se strašnými ztrátami – dokonce třeba s krvácejícím prostředím, co se týká bídy – JE SPOLU S ČÍNOU NEPORAZITELNÉ. Rusko s Čínou za zády je nesrazitelné na kolena. Je tedy obrovský omyl se domnívat: My to těm Rusům natřeme. Vychází to z toho, že se pořád někdo chce mstít Sovětskému svazu. To Rusko ale už vůbec není Sovětský svaz. Je to supeproblast, která se vyvíjí podle stejně tak superkapitalistických metod.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/roz...

Zeolit
před 2 roky

Pokračování:

Byl to německý zájem rozbít Ukrajinu, stejně jako rozbít Balkán, Jugoslávii. Byli to Němci, kteří jásali, když se rozpadlo Česko a Slovensko. Všimněte si, že jediný, kdo se sjednotil, bylo přitom východní a západní Německo (NDR a SRN). A dneska je to tedy Německo, které vítězí v takzvané třetí světové válce. Poprvé ale vítězí nikoli zbraněmi, ale snaží se o to ekonomicky. A jako vždycky, tak i nyní to Němci zase přepískli. Domnívají se, že euro bylo dobře vymyšlené. Jenomže to je přece politický projekt, a proto má takové ekonomické problémy. Nikdo si není jistý, jestli to ustojí nebo ne. A samotná Evropská unie? To je také něco, co je k pláči.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...