Skutečně byl a je islám tak zaostalý? A židovsko-křesťanská kultura nadřazená?

 

Navrhuji proto totální deislamizaci v několika prostých krocích. Stačí se zbavit všeho, co jsme od muslimů kdy přejali. ..

 

 LITERÁRNÍ NOVINY

Tereza Spencerová
Tereza Spencerová

Pojďme deislamizovat českou společnost!

Vážení přátelé, ano, nastal čas jednat. A to rozhodně.

 

A myslím, že i s pomocí českého mediálního mainstreamu a politiků už jsme podnikli první úspěšné kroky. Nevšímáme si třeba poraženců z Europolu, kteří tvrdí, že za posledních pět let muslimové provedli jen necelá dvě procenta ze všech teroristických útoků v Evropě.

Nepozastavujeme se ani nad tím, že nás média ušetřila zpráv o těch zbylých 98 procentech útoků, které spadají na vrub různých zdejších separatistických skupin, protože i média chápou, že i dvouprocentní muslimové jsou horší než ten zbytek. Zapomněli jsme úspěšně, že jediný zaťatý křesťanský terorista bojující proti islamizaci Evropy, Breivik, povraždil v Evropě víc lidí, než všichni zfanatizovaní muslimové dohromady. Je totiž náš. A nenecháváme se zviklat ani tím, že 94 procent teroristických útoků u našich bratří v USA také nespáchali muslimové, protože to přece není žádný argument.

Od 11. září 2001 tam střelnou zbraní zhynulo více než 190 tisíc Američanů, ale muslimové si z nich troufli zabít neuvěřitelných 37!!! Víme totiž, že Američané jsou svobodný národ, smějí se navzájem klidně i vyvraždit, mají na to svaté demokratické právo, ale muslimové se jim do toho nedemokraticky plést prostě nesmějí. A kdyby vám nějaký muslimomil tvrdil, že loni byl islám v Americe v pozadí tří zmařených lidských životů (při Bostonském maratonu), zatímco americká batolata hrající si se zbraní zabila za tutéž dobu hned pět lidí, nebo že se každá pátá klinika poskytující potraty stala terčem ozbrojených útoků křesťanských teroristů, odvraťte se od něj. Je to multikulti provokatér. Nebo mu rovnou jednu vražte nebo něco hůř – pozvěte ho i se svým prasetem na společné procházky. Máte přece už doma prase (není míněn lidský partner)? A chodíte s ním přece už na procházku kolem mešity? Jasně, jasně, zatím tu žádnou pořádnou mešitu nemáme, ale než si tu ti Arabáci nějaké postaví, musíme vydržet a hlavně toho vepříka nesežrat. Rozumíme si, ne? To prase přece není maso (se zelím a knedlíkem), je to symbol naší nadřazenosti a svrchovanosti, sakra! Zkrátka, v časech bezmešití musí k procházkám s nesežraným Vašíkem zatím postačit kebabárna. Nebo šíšárna. Nebo…

 

…teď se vlastně dostávám k jádru pudla. Jakmile jsme se shodli, že máme jedinou, univerzální a svatou pravdu, a že nás ten islám všechny ohrožuje od rána do večera a včera i zítra, nastává chvíle, kdy si musíme přiznat tvrdou pravdu: Mešitou, čuníkem nebo kebabárnou to prostě skončit nesmí. To bychom z toho vepře mohli rovnou nadělat ovar a tláču a zklidnit se. My totiž existenciálně potřebujeme naprostou detoxikaci, abychom se od toho islámu očistili zcela a jednou provždy.

Navrhuji proto totální deislamizaci v několika prostých krocích. Stačí se zbavit všeho, co jsme od muslimů kdy přejali.

Za prvé je třeba zakázat používání slov jako almanach, alkalický, alchymie, algoritmus, protože je všechny máme od nich. Pak taky zakažme alkohol, ale jen jako slovo (proboha!), protože jinak bychom byli jako oni. A pak taky k radosti všech dětí celého svobodného světa zakažme algebru, a to nejen jako slovo, ale i jako předmět ve školách. Snadněji se pak v dospělosti nechají oblbnout, což bude taková vedlejší výhra.

Za druhé, přestaňme ohlupovat děti pohádkami o Aladínovi, Sindibádovi nebo Tisíci a jedné noci.

Za třetí se přiznávám, že nevím, jak z naší medicíny vypreparovat třeba Rázího nebo Avicennu nebo očkování a nevylít s vaničkou i všechno, co jsme vymysleli sami, ale pro jistotu navrhuji návrat k všeobecnému pouštění žilou. Koneckonců, nějak jsme to tenkrát taky přežili, ne?

Za čtvrté, opět si nejsem jistá, co si počít s našimi gotickými katedrálami, které byly stavěny díky islámským postupům. Zbořit? Nechat být? Nechat být, ale zahlížet na ně? Fakt nevím.

Za páté by ale bylo opravdu vhodné zbavit se takových satanistických rituálů jako jsou třeba tři chody u slušného oběda, pití kávy, psaní kuličkovým perem, používání šeků, užívání koberců, hra v šach nebo hra na kytaru, protože tu zatrolenou pátou strunu k loutně přidali taky oni…

Za šesté nesmíme zapomenout začít znovu chodit na ostro – spodní prádlo naivně odkoukali křižáci na svých dobyvatelských výpravách do Svaté země taky od nich. Jo, a přestaňme se mýt a koupat, protože mýdlo i šampóny a celou tu buzeraci s hygienou k nám dovezli taky oni. Tento krok má přitom jednu praktickou výhodu: jakmile se do toho my, pravověrní, dáme, nebudeme se muset navzájem nijak speciálně identifikovat. Už zakrátko se poznáme prostě po čichu.

PS. Ze všeho nejdřív je ale třeba na Wikipedii smazat heslo Islámský přínos středověké Evropě.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Max
před rokem

Dobry den, o jake statistiky se presne opirate u tech vasic uvah o obetech muslimu/islamistu ? Nejspise o zadne, protoze je zakazano tyhle statistiky v USA/EU vest (zda vrazdu spacha muslim, krestan, mormon atd) takze z vasich 190 tis zabitych lidi muze byt stejne tak 189tis spachynch muslimama nebo zadna. Doporucuji si to nastudovat, nez napisete podobny blabol. Navic bych k terorismu zapocetl i islamsky stat a jeho obeti. Taky doporucuji nejake zdroje o kriminalite v Muslimskych oblastech v Nemecku, UK a Francii

Petr Pokorný
před rokem

Vážený pane, vaše rozhořčení je nepatřičné. Minimálně dotaz, ze kterého Tereza Spencerová čerpá. To modré v textu jsou právě ony odkazy, na které se ptáte. Zkuste si na ně kliknout. Zda legální to vážně nevím, ale jsou. Legální v USA také není zabíjet: chcete tvrdit, že ti Američané jsou ctnost sama a nikoho nezabíjejí, pouze je to snad "východní propaganda, osočování a blábol"?

devil red
před rokem

rozumite psanemu textu ? "z 190 tis zabitych lidi muze byt stejne tak 189tis spachynch muslimama nebo zadna" statistiky zadne neexistuji.

Ondra
před rokem

Doporučuji trošku prozkoumat historii!!! Islám nepřinesl algebru! ale Arabové a Peršané a díky čemu? převzali matematiku od Indů. Proč existoval zlatý věk islámu? Protože islám expandoval na vyspělá území. Co vedlo k tomu, že zlatý věk islámu nepokračoval - rozvoj a upevnění náboženství! Prosím neslučovat vědu a náboženství.

Zeolit
před rokem

Z diskuze pod článkem T. S.: Terezo tolik lidí vás obdivovalo a vy to celé zahodíte takhle ubohou propagandou?
I já jsem často dával na NP odkazy na její komentáře. Zřejmě nikdo není dokonalý. Ale abych na ni zanevřel jako na Jefima Fištejna, to snad ne, ale nebudu už za nikoho dávat ruku do ohně... /Ani za toho Václav Klause, moji kotvu a mého guru? :-)

Brabec
před 2 roky

Panímámo Spencerová, co jste nám chtěla říci ? On někdo zpochybňuje, co přinesli vynálezci (islámského vyznání) kladného pro pokrok ? Panímando, to za Hitlera se vynalézalo, i za Stalina ! Ale o to přeci nejde, povím vám tajemství : technika, matematika, prostě přírodní vědy jsou netečné vůči světonázoru ! Panímámo Spencerová, ta vaše glosa je mimo (říkám to slušně a upřímně) !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...