Ondřej Neff (Neviditelný pes) a bolševická, zločinná parta Čepičků na Quantánamu

 

¨

Přiberme další: Gordon O'Connor -  ministr obrany Kanady, senátor USA McCain…. Protože vědí, že lžou, používají demagogii, demagogii a zesměšňování jako bolševici v padesátých létech minulého století. Neuvěřitelná zvrácenost.

 

Nikdo se nezastává chyceného teroristy, chyceného vraha, nebo někoho, kdo je důvodně podezřelý. Jenomže to důvodně má jediný, jednoznačný a nezmanipulovatelný význam.  

Nebo snad platí:

Mučení pro obhajobu levice – zločinné (nebo obráceně)

Mučení pro obhajobu pravice – zločinné (nebo obráceně)

 

Je tedy třeba  uzákonit: kdy je legální mučení obrazně pravice a kdy levice. Kdy křesťanů a kdy islamistů. Možná v tom mají zvrhlí vyšetřovatelé na Qantánamu zmatek a nevědí..

 

Co tedy odsuzujeme!

13 let zavřený na Quantánamu

cyklus 70 dní bez spánku, věšení za nohy, mlácení, polévání vodou a pouze minutové přestávky na spaní, aby neumřel

strava podávána konečníkem

perverzní znásilňování (kdo jsou ty americké ženy na Quantánamu?)

v zimě,

bez světla

bez prostoru

bez přikrývky

hlavní žalobce na Guantánamu Morris Davis na protest odstoupil, stejně jako vojenský právník Stuart Couch

pokud se omdlí, jsou probuzeni čpavkem a pokračuje další kopání a mlácení

po třinácti létech řekne v USA vyšetřovatel: nic jsme nenašli, asi nic neudělal, ale pouštět ho nebudeme, důvodné podezření je bezdůvodné…

 

Ondřej Neff by to klidně absolvoval, protože se ptá:

 Toto že je mučení? Český soud podmiňuje vydání, že dotyční nesmí být v USA mučeni (tím jsou myšleny i mnohahodinové výslechy bez možnosti spánku – to naši bojovníci za lidská práva pokládají za mučení) a že nesmí být v izolovaných celách.

Zde máte celou absurditu ve své nahotě. Dokončil  Neff.

 

 

Mít kouzelnou hůlku, bylo by správné nechat postoupit tuto výše zábavu Neffovi, McCainovi, O'Connorovi a pozorovat je 13 let, jak se hledá důvodné podezření. Zavřít je na samotku, bez světla, tepla a za nepřetržitého mlácení. Krmení konečníkem a bez spánku.

 To by byla reality show.

To kouzelné slovo je… Důvodné. Důvodné, pane Neffe! A to slovo zneužívali bolševici a to zneužíváte vy dnes!

Takže závěrem: můžete demagogicky zesměšňovat, mnoho lidí naletí. Ale je to hnus.

Diví se někdo, že za tyto zrůdnosti bez důvodu jejich sourozenci, děti rodiče se přiřítí jako Zoro mstitel a nám, obyčejným občanům ublíží?

To, že to bylo bez-důvodné potvrdili vyšetřovatelé, senát a už i dokonce někteří z těch, co to nařídili. Pouze Bush zatím není ve vězení.


______________________


A zde je onen mail, z kterého crčí demagogie za každou větou:

Kanadská pacifistka napsala kanadským úřadům a stěžovala si na zacházení s teroristy zatčenými v  Afghánistánu. Ministr obrany jí odpověděl:

Vážená občanko!

Děkuji za Váš dopis, ve kterém vyjadřujete starost o to, jak zacházíme s teroristy Talibanu a Al Kájdy, kteří jsou v rukou kanadské  armády. Zabýváme se stížnostmi, které dostáváme od občanů, jako jste Vy a vytvořili jsme nový pacifistický a integrační program pro teroristy.

V souladu s tímto programem jsme se rozhodli vybrat jednoho teroristu a umístit ho do Vaší rodiny.

Příští pondělí budete mít ve svém domě pana Alí Mohameda Amé Ben Mahmuda (můžete mu říkat jednoduše Amé). Očekávám, že ho dobře přijmete a budete o něj pečovat tak, jak jste vyžadovala ve svém protestním dopise. Je pravděpodobné, že si budete muset najít nějaké pomocníky pro tuto misi.

Naše oddělení u Vás každý týden provede kontrolu, abychom ověřili, že stále máte na mysli principy dobrého zacházení, které jste vyžadovala ve Vašem dopise. Musím Vás upozornit, že Amé je extrémně nebezpečný psychopat, ale věříme, žes vnímavostí, kterou jste prokázala ve Vašem dopisu, se Vám podaří překonat tuto obtíž. Připomínáme, že Váš host se jeví extrémně efektivní v boji muže proti muži, že umí zabíjet tužkou nebo nůžkami na nehty. Kromě toho je Amé expert ve výrobě výbušnin z věcí,které se vyskytují běžně v domácnostech. Proto prosím mějte pod kontrolou tyto věci, i když - podle Vašeho názor u - dejte pozor, abyste se totiž snad nějak nedotkla či neurazila pana Amého. Terorista se nebude s Vámi a s Vašimi dcerami chtít příliš bavit nebo nějak spojit (s výjimkou sexuálního spojení), jelikož on považuje ženy za prosté předměty. Toto je velmi citlivý aspekt, protože u něj byly pozorovány násilné tendence k ženám, které nedodržují islámská pravidla oblékání, takže věřím, že Vám nebude vadit nosit burku. Tím zvýšíte respekt ke kultuře a víře, který jste zmínila ve svém dopise.

Ještě jednou Vám děkuji za Váš zájem a obavu, vážíme si osob, jako jste Vy, a budeme informovat naše spoluobčany o Vaší spolupráci.

Hodně štěstí.

S úctou

Gordon O'Connor,

ministr obrany

Poznámka:   Dopis je prý skutečný a byl publikován v tisku.

Takže když se poukáže na zločiny Quantánama, vyrukují jako bolševici s demagogií!

Dovětek: Dnes už je č. 760, jinak 44letý Mauritánec Mohamedou Ould Slahi, privilegovaným vězněm – má v cele televizor, počítač. Navíc mu teď knižně vycházejí jeho zápisky z Guantánama, které dokončil v roce 2005. Tyto výše uvedená mučení jsou potvrzeny zápisy, výpověďmi a senátem USA.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 2 roky

souhlasím s vaším názorem na Neffa. Jemu jde nakonec vždycky o prachy

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...