Blesková odezva na pochybnosti, že se USA vyjadřovaly k pádu chvíli po...

 

Na admina přišlo několik mailů a i zde v příspěvku je pochybnost o tom, že se zatahují USA do pádu Airbusu A320 ve Francii. Zmizelo to.


Nebo špatně hledám. Přesto vím na 100%, že jsem to zaznamenal. Osobně.

Ale nakonec jsem měl štěstí, i když je už jenom krátká zmínka:

Pád letadla byl

11:58

Na jihu francouzských Alp se zřítil letoun typu Airbus A320, uvedla agentura AFP s odvoláním na místní bezpečnostní zdroje. Podle agentury RIA bylo na palubě 148 cestujících a členů posádky. Podle AFP se jednalo o let společnosti Germanwings, filiálky Lufthansy, z Barcelony do Düsseldorfu.

Ale pozor!!

Ač vyšetřování ještě nezačalo, k místu neštěstí směřovaly všechny pátrací oddíly a věže věděly-nevěděly, zda byl nouzový signál a zda starovalo bojové letadlo, prezident Obama už věděl:

17:06

Bílý dům kontaktoval zástupce Francie, Německa a Španělska a nabídl jim pomoc při záchranných pracích. Podle USA nejsou žádné indicie, že by byla nehoda výsledkem teroristického činu.

Proč měl potřebu vyjadřovat a distancovat se dřív, než se k něčemu došlo? Proč to komentoval? Někdo mu musel zprávu předat. Ten někdo už musel podrobnosti zjišťovat! Dohady a terorismu a neterorismu můžeme vykládat v putyce, ale nikoliv prezident velmoci, když ostatní, ani pozůstalí, nevědí zhola nic.


A další záhada na obzoru!

Ač vyšetřovatel bleskově zjistil i dech (divné, že zdravý člověk tak hlasitě dýchá, kdo má mikrofon ví, že nic není slyšet, pokud nevydáváte nějaký výkon - odmlky mezi mluvením, zpěvem, námahou, navíc superklidný i těsně před nárazem, kde byl snímač, to měl vše na puse?), že dýchal klidně a pravidelně. Nestojí i toto za zamyšlení? On měl deprese a dech v pohodě před nárazem kvalitně slyšitelný....

A do třetice?

„Jde o záměrné jednání,“ prohlásil žalobce. „Kopilot pravděpodobně využil možnost během nepřítomnosti pilota. Nevím, proč to udělal,“ dodal. Vzápětí nato se ozval šéf Lufthansy se záhadnou formulací: tragický případ, který není možné kvůli zabití dalších 149 lidí na palubě označovat za sebevraždu.

Pokud to nebyl teroristický čin a kopilot byl zdravý a veselý člověk a nemyslí na  sebevraždu, tak co tedy? Závěr vyšetřovatele byl bleskově po 48 hodinách...

Místo, aby se vyjasňovalo nebe nad Lufthansou, naopak se zatemňuje. Proč? Sami si dejte odpověď, zda jsou tyto otázky nesmyslné. Třeba to pravda je, ale....


Zde je jediný najitý zdroj vyjádření Obamy:

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/305788-ve-francouzskych-alpach-se-zritilo-letadlo-se-150-lidmi-nikdo-neprezil/

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...