Výzva : podpořili byste prezidenta Zemana, nebo souhlasíte s velvyslancem USA Schapirem?

 

 

Není jiné možnosti jak zjistit pravdu, když průzkumy jsou cinknuté a lidem se neříká pravda!


Prosíme, podporujete  více ty, co pozabíjeli 650 000 civilistů včetně žen a dětí v Iráku, další ve Vietnamu, další v Sýrii, další v Jemenu včetně vyzbrojování povstaleckých skupin, ze kterých vznikla šílená a zabijácká ISIS, (v Jemenu Al-Kaida), nebo možná méně sympatické Rusy, kteří po vniknutí amerických lodí do Černého moře obsadili Krym bez ztrát na životech jako Anglie Falklandské ostrovy...


Němcům jsme odpustili šílené řádění v druhé světové válce a Rusům okupaci ne?

Výše napsané je prokazatelné, lze dohledat i na Wikipedii.

Jaký je váš názor?


Vzpomínáte, jak nám tenkrát lezlo krkem, že nás osvobodil pouze sovětský vojín a demonstrativně jsme chodili v amerických vlajkách? A nyní nás nutí chovat se stejně hnusně k Rusům tlakem z USA?  Máme odmítnout stejnou špínu urážek od  Miroslavy Němcové, ale  v opačném gardu: kluci z Ruska v roce 1945 za nás položili životy a my je nakopeme do pozadí?

Žádná pravicová strana, dokonce ani levicová obhajující svobodu a demokracii toto vědomě neudělá.

Kdo to vyžaduje, víte sami!

 Prezident Zeman odmítá tento jednostranný pohled a proto letí do Moskvy, i když vzkaz USA prostřednictvím velvyslance Schapira byl lehce výhružný.  A právě tam  směřují otázky, zda bychom mu to ze širšího pohledu jako občané schválili, nebo ne.

Děkujeme za případné hlasování.

www.paratdnes.cz Petr Pokorný


 

Přidali byste symbolicky 5 Kč na cestu p. Zemana uctít výročí 70 let od druhé světové války v Moskvě v případě, že vláda podlehne USA a cestu neschválí?

95%
1%
4%

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Josefina
před 2 roky

Jak se blíží 8.5. tak se stupňuje hysterie mainstreamu. Myslím, že to bylo v Tydnu, článek na Téma: Znásilnili tu tisíce žen: a vedle toho fotka tří sedících krasnoarmějců.
Ano, znásilnili a i moje příbuzná se před nimi také musela schovat. Znásilnění jako zločin nelze omluvit z hlediska lidského i zákona. Z hlediska historického - válečného to byl důsledek kontextu a daň za osvobození. Osvobozovali miliony a mezitím znásilnili tisíce. Byla tu i varianta dvě - žádné osvobozování, žádné znásilnování, a v tom případě by naplno jely dál plynové pece kdo ví jak dlouho. Násilné chování Rudé armády nijak neomlouvám jen se snažím pochopit to v kontextu doby, událostí a lidské psychiky. A najednou se to hodí, najednou se to vytahuje, někdo to evidentně potřebuje.

Anna
před 2 roky

No já nevím, pan Zeman je nevyzpytatelný.
Aby pak ještě všichni v Praze nekoukali... kde vlastně nakonec bude stát... nemusí stát právě vedle severokorejského vůdce, na tribuně bude spousta místa. Strašně si vážím Srbů, kteří prý posílají do Moskvy i nějakou jejich elitní vojenskou jednotku na přehlídku.
A samozřejmě je v pořádku, že tam jede.
V roce 1945 nás ovobodila Rudá armáda . Poděkování jim dlužíme, je to nejmenší co pro Rusko můžeme jako Češi udělat . Je to slušnost a projev ucty k vlastní historii.
Podle mne byl pod tlakem a možná i výhružkami USSA. Protože ti kdyby sem přišli tak osmašedesátý by byl vzpomínkou na procházku růžovou zahradou. Ti by totiž nedělali rozdíl mezi Prahou a Baghdádem....
A hlavně jejich armáda neodchází jako kdysi Ivan, viz Německo a Japonsko.

Stanislav VACULÍK
před 2 roky

Hned po válce se americký katani nasrali do německa,
němci si tam s nima už neví rady,
ale my, národ zaprodaných havloidních debilů si je sem chceme taky nasrat ???
NONAZDAR - NASRAT

Václav Šimek
před 2 roky

Je to čest stát vedle pana Vladimíra Vladimíroviče Putina, mnoho lidí populárních i obyčejných si ho velice váží. A já také.

Leon Tuzemák
před 2 roky

Prostě Miloš Zeman mohl stát slavné přehlídce po boku Putina, ale nebude, ovarová politická mrtvola.

Leon Tuzemák
před 2 roky

Nejít na přehlídku JE urážka, protože vojáci na přehlídce pochodují v historických uniformách Rudé armády ze 2. světové války a v minulých letech na přehlídce defilovaly i britské, americké a různé jiné západní jednotky. A Rudá armáda osvobozovala v roce 1945 severní část Korejského poloostrova od japonských okupantů, kdežto americká armáda osvobozovala jižní část. Proto asi poslali z 68 pozvánek jednu pozvánku i Kim Čong Unovi. No a co?

Teerex
před 2 roky

Ta otázka je dost zavádějící. Problémem není cesta do Moskvy. To je samozřejmě v pořádku. Uctít památku padlých vojáků, položit věnce, pomodlit se v kostele, pobesedovat s veterány, jít na přehlídku veteránů - naprosto v pořádku! Problémem je ale účast na vojenské přehlídce armády která nemá NIC společného s těmi co nás osvobozovali a momentálně navíc bezostyšně vyhrožuje jadernými zbraněmi ostatním zemím. A ještě stát na přehlídce za přítomnosti Kim Čong Una! Zeman naprosto moudře usoudil, že to není ta správná forma uctění památky padlých ruských vojáků.
Proto bych mu dal peníze na cestu do Moskvy, ale NE na to aby postával na takové vojenské přehlídce!

Ina
před 2 roky

Kdybyste byl obklíčen ze všech stran po zuby ozbrojenými lidmi a měl u sebe účinnou zbraň, nepohrozil byste jim, že ji použijete, pokud by Vás chtěli napadnout? Myslím, že s ruskými jadernými zbraněmi je to stejné. Putin jen upozorňuje, že v případě útoku se má čím bránit.

Leon Tuzemák
před 2 roky

Zeman se předvedl jako americký poskok a udělal Česku strašnou ostudu. Mezi ním a Schwarzenbergem nakonec není žádný rozdíl.

lada
před 2 roky

Spíše bych řekl že udělal maisterštych ... vlk se nažrak a koza zustala celá... myslím si že je duležité že pojede a s putinem mluvit bude a památku 2WW uctí.

Georg
před 2 roky

Súhlasím s cestou pána Zemana do Moskvy. Zatiaľ ste rozumnejšieho prezidenta nemali! Bodaj by aj náš tak neliezol do zadku Amíkom!

Zeolit
před 2 roky

Čeští poslanci odjeli do Íránu, doprovází je dvě desítky byznysmenů

Dříve napjaté vztahy mezi Prahou a Teheránem se intenzivně zlepšují. Do Íránu dnes odletěla delegace českých poslanců vedená místopředsedou sněmovny Vojtěchem Filipem. Politiky doprovází také mise zhruba dvacítky českých a slovenských byznysmenů. Příležitosti na 77milionovém íránském trhu budou hledat manažeři sklářských firem, kopřivnické Tatry nebo výrobce autobusů SOR Libchavy. Ve výpravě je i slovenský finančník Pavol Krúpa.

Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/ces...

Zeolit
před 2 roky

Rusko...není stranou v ukrajinském domácím konfliktu.:

Problém je, že informace amerických tajných služeb USA mají zásadní význam v alianci, zatímco u francouzské zpravodajské služby nejsou tyto informace považovány jako hlavní," řekl generál, "NATO uvedlo, že ruská invaze Ukrajiny je připravena, ale francouzská vojenská rozvědka nic z této hypotézy nepotvrdila".

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/...

Petr Pokorný
před 2 roky

Přesně, toto je alfa a omega, kdy se USA odtrhly od demokratického systému. Takto to fungovalo za vůdcovství SSSR. Říkalo se tomu Varšavská smlouva. Dnes je Světová banka a NATO pod totalitní nadvládou USA! Prostě se ten model převzal a všechny demokratické strany, ale především státy by to měly zarazit.

Zeolit
před 2 roky

Ruští proputinovští motorkáři vyrazí na Berlín, pojedou i přes ČR

Nočním vlkům šéfuje Putinův přítel Alexander Zaldostanov, který má přezdívku Chirurg. Motorkářská spanilá jízda s názvem „Na Berlín!“ má trasu Moskva - Minsk - Brest - Vratislav - Brno - Bratislava - Vídeň - Mnichov - Praha - Berlín. Má připomenout 70. výročí vítězství nad nacistickým Německem.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/...

Zeolit
před 2 roky

http://gloria.tv/media/37JhEzkHwF2 cca od 1:58 hod.

Brabec
před 2 roky

Zeman se nám podělal - odporné, ubohé. Jsem hluboce zklamán, že mám prezidenta tlachala. Nejprve kritizuje Válkovou, že se podělala, teď se on v přímém přenosu posral, smrdí to i do podhradí ! Jsou ale důležitější věci - co účast ČR v bance AIIB ? Co slavný Babiš, Singer, Sralbotka ?

Miloslav
před 2 roky

Neřekl bych! Pouze jedná podle přísloví že Hlavou zeď neprorazíš! Politika atˇ už chceme nebo nechceme je převážně o taktice.

lubajs
před 2 roky

Kdoví kdo a čím Zemanovi pohrozili, že takto couvnul. Mohla se ta hrozba např. týkat Zemanových rodiny. Když se jedná o vlastní blízké, tak každý rebel vyměkne. Jinak na nějakou podělanost zrovna v Zemanově případě moc nevěřím. Merkelová také najednou změnila svůj postoj k Rusku o 180 stupňů po aféře s odposlechy Evropských politických lídrů Americkou NSA. Paleta přesvědčovacích metod našich "přátel" za oceánem je neomezená, včetně únosů, brutálního mučení a vražd.

Zeolit
před 2 roky

Nejsem z USA

Já jsem byl určenej abych tady žil
dával si ovar, křen a k tomu pivo pil
Tam by ses povídaj jak prase v žitě měl
já nechci před nikym sednout si na prdel
Já nejsem z USA, já nejsem z USA
já vážně nejsem z USA a snad se proto na mě nezloběj

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven
ještě se ukloníme než tam zalezem
Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad
já už se nechci klanět, já chci rovně stát.....

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/k...

Lojza
před 2 roky

Excelent....

Zdeněk
před 2 roky

Souhlas,přeposílám!!!!

Lojza
před 2 roky

Perfektní nápad, dělají z nás hlupce. Posílám dál!!!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...