Den, kdy se zhroutil americký sen – dramatický světový převrat nastal

 

 

De-dolarizace je spuštěna! 1. dubna 2015 a není to Apríl!

 

31.3.2015     den, který bude v dějinách našich dětí a vnoučat.

31.3.2015     den, kdy po dvousetleté nadvládě dolaru se mění svět

 

(opět povoleno kopírovat - informace je nutné předávat, když mainstream tají)

Upřímně: celá léta, co to sleduji, jsem si to nepřál. Kulturně je mi západ blíž. Ale v okamžiku, kdy už západní svět v čele s USA, vědom si pádu do hlubin na základě strašidelného předlužení rozpoutal zabijácké války, kde padlo za oběť miliony nevinných lidí, odmítám mít s touto šílenou společností cokoliv společného.

Kdo si myslel, že tisíce a desetitisíce mrtvých je jakési arabské jaro, oranžová revoluce, či návrat bolševiků,  hluboce se zmýlil! A Dragouni v České republice byla pouhá šaškárna na odvrácení pozornosti, poslední stéblo pomatenců z USA!

 

Vše bylo závěrečný zoufalý pokus USA zastavit pád, podobně jako Hitler před kapitulací

 

31.3.2015  ve 24:00

USA jsou dluhem malomocné a už není léku.

 

42,2% planety Země odchází od dolaru, odchází od amerického platebního systému.

 

Zůstávají už jenom osamocené USA a jejich šílené zadlužení. Zachraň se, kdo můžeš a rychle pryč!

Včera o půlnoci byly uzavřeny přihlášky do AIIB

Uzavřel se kruh, kde se spojilo obrovské množství obyvatel planety Země, aby se odpoutali od předluženého dolaru a vytvořili protiváhu Mezinárodnímu měnovému fondu ovládaném USA  a Světové banky, ovládané opět USA!!

Rusko spěchalo vytvořit obrovské zásoby zlata, protože čas kvapil:

 USA spěchaly, aby ekonomicky Rusko rozdrtily! Nepovedlo se.

 

Ten kruh je

EEU Eurasijské ekonomické unie

 AIIB (Asian Infrastructure and Investment Bank – Asijská infrastrukturní a investiční banka)

BRICS uskupení Brazílie, Ruska, Indie, Číny a Jižní Afriky a žije v nich 42,2 % obyvatelstva planety.. Volně přidružit chtějí další.

CIPS čínsko-ruský platební systém, jehož zkoušky už běží v deseti ruských bankách a asi dvaceti čínských. Má být spuštěno do léta. (Další podrobnosti se zjišťují – je to překotné - níže Campbell)

UCRG  (Universal Credit Rating Group) ratingová společnost už dostává vstupy, do léta má vydávat své ratingy.  V čele RUS-RATING je  bývalý francouzský premiér Dominique de Villepin.  Spolupracuje padesát ratingových agentur z různých zemí včetně  americké Egan-Jones Ratings, čímž se vyloučí politická manipulace. 

 

 USA měly být jednou z mnoha a zuří - odmítly! Navíc v mimodolarové zóně. Jak potupné!

 Jaké nastává drama, je znát, že se odpoutávají další a další země od USA a zasílají žádost. Kerry s kyselým výrazem říká pá pá a Japonsku dává zákaz…! Kdo že to jsou?

Úprk od USA se zrychluje a přihlášku do  AIIB na poslední chvíli nedává nikdo méně zajímavý, než Jižní Korea, Německo, Británie, Francie, Brazílie a údajně Austrálie a Holandsko.

 

Výklad k výše napsanému:

Kvapík jmeném podpis s Íránem. Provokace USA od pobaltských zemí přes Ukrajinu až po Balkán. A obrovský nátlak na ruskou měnu, ekonomiku a válečné harašení. To vše má jeden společný jmenovatel. 31.3.2015 se uzavřel kruh a rozjíždí se obrovské společenství, které nemá obdoby. Polovina světa už má plné zuby nadvlády dolaru a vojenského vydírání. A stačí se podívat na nákres, jaký by mělo Rusko zájem o nějaké ministáty s několika obyvateli. A pak se stačí podívat na umělé divadlo s pár americkými šašky v uniformách. Svět se ekonomicky otáčí a mopslíci štěkají!

 

Národní Systém Platebních Karet (NSPK) Ruské federace je hotov a začne svojí operativní činnost 1. dubna 2015. Visa a Mastercard a s nimi spojený SWIFT tak dostaly dříve, než si západní veřejnost a politici mohli představit ruskou konkurenci a kontrolu. NSPK je dceřinou společností CB Ruské federace. Přidám-li k ruskému NSPK ještě čínský systém CIPS je více než přesvědčující, že de-dolarizace pokračuje nejenom v obchodu, ale i na úrovni platebních systémů. V oblasti kontroly platebních toků se pozice USA také oslabuje více než značně, píše i Jan Campbell.

 

Merkelová samozřejmě dobře ví, proč USA tak zoufale chtějí mezi Evropou a Ruskem rozpoutat válku. Je to šílené. Merkelová to tvrdě brzdí. (Sice ji osobně nemám rád, ale všechna čest, toto brání, jak může). Přes šílené McCainy a válečné zločince z Pentagonu. Opět se můžeme podívat na nákres: ty modré tečky jsou na obranu „mopslíků“? Než vzlétnou, je po nich. Ale mají zabránit prvnímu úderu na vzdálené cíle. A proč USA provokují? Samozřejmě že vědí, jak se dolar hroutí a není úniku. A systém, rozbíhající se v tak obrovském světadílu, navíc překvapivě rychle, propojení plynu, ropy, rafinérek, stejně tak letadel, lodí, platebních systémů a průmyslu má tak úžasné tempo, že psát o HDP je skoro trapný nesmysl. Systém startuje!

Kvantitativní uvolňování – skončí v USA, začne v Evropě. A dluhy narůstají. Pak zase bude to samé v USA. Zbrojí se, válčí se a třetina lidí už v USA neumí číst, ani psát. Učitelé se ve školách bojí. To je ten nový svět? Bankovnictví, výroba, systémy a výzkum: vše se stěhuje do Asie.

 

 A pak přijede pár vojáčků a dělá se divadlo. Vážně ještě někdo bude tvrdit, že je to trollování, jak stupidně vyvrací USA vše, co se jim nehodí? Zde se lámou ekonomické dějiny, rozbíhá se de-dolarizace, USA se přes dluhy (nikoliv přes komunistickou ideologii) hroutí a u nás hodili lidem ohlodanou kost: pár amerických tajtrlíků... Směšné!

Takže na závěr: podíváme-li se zpětně, kdy nastaly vojenské provokace a kdy začalo slučovaní těchto systémů, překvapivě zjistíme, že to bylo současně. Jak Rusové začali jednat o ropě, o BRICS, o ratingové bance, stali se z nich nepřátelé na život a na smrt USA a museli jsme tím pádem i my. I Ukrajina byla rozervána ve dví až po Majdanu a jazykovém zákonu a nikoliv předem. Stačí dohledat.

"Přátelé" z USA nám lhali a lžou víc než komunisti. A my máme děkovat?

A co by mě nenapadlo v roce 1989? Tak obrovská změna systému, která ovlivní celý svět, je uveřejněna na malých servrech, ale televize a tisk papouškuji: celý stát vítá americkou armádu v ruzyňském vězení…

Petr Pokorný 
www.paratdnes.cz


Ruský SWIFT: Realita, nebo jen varování?

Jan Campbell: Abeceda 13. týdne 2015 ve třech částech

Přeloženo do češtiny Reformy.cz

De-dolarizace pokračuje, jelikož Rusko usiluje o členství v AIIB  (doplnění – už je podepsáno)

Zdroj: zerohedge.com

Zdroj:  Reuters:

Zdroj: Bloomberg:

Turecko plánuje připojení k čínskému projektu banky AIIB

Zdroj: zerohedge.com

www.reformy.cz

Další rána pro USA. Jejich klíčový spojenec Japonsko ...

Země BRICS už příští týden založí vlastní rozvojovou banku - E15.cz ... Tak to začínalo s bankou

A volně navazující:

Ministře Stropnický, generále Šedivý, Kalousku: nechť rozhodne soud! Urážek už bylo dost!

 

 

 
 
 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Sloven
před 2 roky

http://www.thepeterschiffblog.com/2015/0...

Peter Schiff: "The Fed has been bluffing the entire time.It has no intention of raising rates, but it can’t come clean and admit that, so it has to pretend that it is going to do something it’s not going to do, so it does not reveal the fragility of the US economy.I think we will have a currency crisis. . . . It’s going to make Year 2008 look like a Sunday school picnic"

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...