Konečně EU zasáhla: vrátná na dole musí mít stejný plat jako horník!

 

Už dost bylo diskriminace ženského pohlaví. Všichni máme stejné žaludky ,tak jakým právem si horník či slévač osočuje právo na vyšší plat? Už nikdy nepřipusťme tuto diskriminaci!

 

Že jsme s prominutím kecy o stejných žaludcích slyšeli za bolševika stále? Jistě, protože bolševik je zde neustále, jak říká bývalý tajemník Václava Klause  Petr Hájek.

Rozdíl je pouze v tom, že bolševik to říkal o třídní rovnosti, kdežto dnes to západ povýšil kvalitativně  - stejný žaludek má vrátná i horník!

Stále i když máte důkazy, tak tvrdíte,  že bolševický mor se sem tlačí z východu? Už dávno ne. Ten bolševik se přestěhoval na západ a vše, co je bílé, dělá černé a naopak! Proto východ tak šlape do pedálů a západ se bez tištění bankovek hroutí!

 

Stejné platy, stejné podmínky. Strategie pro rovnost pohlaví prošla europarlamentem

Stejné platové podmínky pro obě pohlaví či rovné zastoupení žen a mužů na vedoucích pozicích. Takové návrhy obsahuje zpráva o strategii pro rovnost mužů a žen, kterou schválili evropští poslanci. Problém vidím v tom, že ženy mají o 16 procent nižší platy, o 39 procent nižší důchody tvrdí česká lidovecká europoslankyně Michaela Šojdrová.

Dost bylo diskriminace žen: dlaždičky, horničky, slévačky i IŤačky  zaplaví mužský svět a ukáží, jak se pracuje…

 

A zatímco se Brusel a mainstream zabývá neuvěřitelným množstvím nelogických kravin, svět (východ) ujiždí šíleným tempem. A další a další důkazy svědčí o tom, jak sílí pozice východu, zatímco západ upadá.

HSBC má jasno. Tvrdé osekání nákladů je nezbytné

Vedení londýnské banky HSBC dnes zveřejnilo svou novou strategii. Propustí 50 000 zaměstnanců. Ale zatímco chce Turecko opustit, v Brazílii propustí zbytečné administrativní zaměstnance. A jakým směrem se chce ubírat? Hádáte mnozí správně: strategie je jasná.

HSBC se  hodlá zaměřit na investice v Asii. Centrem jejího zájmu je oblast v deltě Perlové řeky a jihovýchod Číny. Dle oficiálního vyjádření se banka chce zaměřit na expanzi asijského asset managementu a pojišťovnictví s cílem „podchytit očekávané příležitosti pramenící z rostoucího bohatství celého regionu.“ „Kroky ohledně zrušení brazilské a turecké pobočky očekávali téměř všichni. Mnohem většími katalyzátory by bylo například uzavření dalších ztrátových divizí, jako je například ta americká či mexická.“ Ano, čtete dobře, obrovské ztráty jsou v USA a tak se vše hrne na východ.

Ale soudruzi z EU a USA se plácají po zádech, jak si kvantitativním uvolňováním a vojenskými výdaji pomohli. A když zapojí ženy, vítězství je naše...

Komu v palicích haraší? Tož nuže západní světe – vzhůru k feminizaci, to je náš hlavní úkol…

 

 

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Pavel
před rokem

http://81.2.216.102/wp-content/uploads/jan-werich.jpg

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...