Zelený mozek generál Petr Pavel chce Českou republiku ve válce!

Co je zač, generál Petr Pavel? Má rodinu? Děti? Nenávidí občany České republiky nebo pro své zviditelnění udělá vše a obětuje naši vlast?

Strategie USA je docela jednoduchá. Nechcete  válčit, Čecháčkové? My vás k tomu přinutíme! Vybereme nějakého šaška, vystrčíme ho dopředu, aby se zviditelnil, náležitě mu přilepíme cedulku na palici, aby všichni věděli, že není z USA ale z České republiky a to by v tom byl čert, abyste také nekrváceli!

Máte právo na to, aby v České republice nikdo z politických důvodů nevraždil? Tak my vám k tomu dopomůžeme. Generála Pavla budeme ukazovat v čele tak dlouho, dokud se nepostavíte po náš bok a za naše zabíjení nebudete zodpovědni i vy, jakoby se nesla zpráva NATO (USA) směrem do světa!!

Jistě, takto to přesně neprobíhá, ale proč jsou tak často ukazována prý excelentní proamerická vyzbrojovací a válečná slova generála Pavla včetně strategie do celého světa? Je to zelený mozek a fanatik těšící se na válku, nebo strategie USA?

Je prokazatelné, že Češi nikdy do války nechtěli. I dějiny  daleko do minulých staletí to potvrzují. Pouze v okamžiku, kdy je naše zem v ohrožení, dokážeme vyvinout neuvěřitelnou sílu a mazanost, abychom pak zase po boji zalezli a vymýšleli Švejkoviny. Těžko říci, zda je to povahou, velikostí, nebo tím, že jsme byli vždy mezi velkými státy a toto nám vždy dovolilo přežít. Těžko bychom sami porazili Sovětský svaz, Napoleona či Hitlera, nebo vyřešili velmocenské choutky za první světové války.

Zato generál Pavel za jednu pochvalu před standardou NATO (USA)  nasadí hrdě život... Našich dětí.

Generále Pavle, my nechceme válku, nechceme válčit, pokud nebudeme my, či naši přátelé napadeni. Chceme mír! Nemáte právo nás zatáhnout do zabíjení. Buďte si v americké armádě NATO, ale pod hlavičkou USA a nikoliv svobodné, České republiky.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jana zocherová
před rokem

Myslela jsem , že je to inteligent , ale po tom , jak nás zaprodal v zájmu USA , tak nemám pro něj jiné slovo než - vlastizrádce ! Jana

Otmar
před rokem

Ono ho to Rusko přejde až na NATO nastoupí IS

lubajs
před rokem

Generálek touží dělat kariéru, tzn. velet velké armádě v boji proti Rusku za zájmy zaoceánské mocnosti, ale samozřejmě sám bude skryt v bezpečí klimatizovaného bunkru.

Tomáš Marný
před rokem

Takový a jemu podobní v současné době řídí Česko!!!
Myslím,že by už konečně dal lidi dohromady a vyhlásit generální stávku a tím odříznout tok peněz!!! Jinak nikdy nepřestanou!!!

Vladimír
před rokem

Hochu,ve válce nebudeme,ale ty u zdi ANO ! ! ! Idiote proradnej pokřivenej!!!

benda
před rokem

i zradny general Elias skoncil na popravisti. Bloudi kteri sednou na lep angloamerickym kapitalistum dobre nekonci

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...