Američané pašují zbraně na Ukrajinu a Rakousko to neutajilo!

 

Aktuální zpráva, která přesně ukazuje, jak zloděj křičí: chyťte zloděje! A americká pakáž vše svádí na jiné!

 Pokrytectví, lži a podvody, dokonce zbraně přes civilní spoje! To jsou dnešní USA!!

Kdo skutečně brání příměří na Ukrajině?

 

 

 http://www.prvnizpravy.cz/

Rakousko zadrželo vojáky USA, nelegálně vezoucí zbraně na Ukrajinu

 

Na vídeňském letišti Schwechat byli policií zadrženi američtí vojáci cestující na Ukrajinu s nelegálně vezenými útočnými puškami M16 a pistolemi.

V souvislosti s cestou amerických vojáků byly uvedeny do pohotovosti na letišti Schwechat bezpečnostní síly. Skupina amerických vojáků, která cestovala na Ukrajinu, měla sebou armádní zbraně, ale bez potřebných povolení. Rakouská policie musela zasáhnout a vojákům USA zbraně odebrala.

Státní zastupitelství v Korneuburgu již zahájilo vyšetřování podle zákona o válečném materiálu, potvrdil pro Kurier mluvčí úřadu Karl Schober.

Devět amerických vojáků cestovalo z Washingtonu na Ukrajinu. "Ale, protože měli problém s navazujícím letem, po mezipřistání ve Schwechatu museli opustit tranzitní prostor," řekl plukovník Michael Bauer, mluvčí ministerstva obrany.

Přitom při opětovné kontrole jejich zavazadel byly bezpečnostní službou objeveny americké útočné pušky M16 a pistole. Protože šlo o nelegálně převážené zbraně tak byly zabaveny a američtí vojáci byli předvedeni k výslechu.

Americké velvyslanectví je okamžitě vzalo pod svou ochranu.

Pokus amerického velvyslanectví získat dodatečně schválení byl zamítnut z právních důvodů. Místo toho, aby vojáci pokračovali v cestě na Ukrajinu, jsou na cestě domů do Washingtonu. Dokonce i jejich zbraně, které měli dovoleno vzít si sebou zpět potvrdil advokát Schober.

(rp,prvnizpravy.cz,kurier.at,foto:arch.)

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jsk
před rokem

Je roztomilé jak si Ruskem placené servery přeposílají vymyšlené zprávy.

Krystl
před rokem

Bewaffnete US-Soldaten von Polizei am Flughafen Wien gestoppt Truppe hatte am Weg in die Ukraine Sturmgewehre im Gepäck, aber keine Genehmigung. Die Staatsanwaltschaft Korneuburg hat ein Ermittlungsverfahren nach dem Kriegsmaterialgesetz eingeleitet. Das bestätigt deren Sprecher Karl Schober dem KURIER.

Petr Pokorný
před rokem

Co je na tom šílené? Každý, kdo létá ví, jaké tragikomické kontroly jsou na letištích. A samotní Američani si tam vpašují dokonce útočné zbraně za přihlížení senátorů a vlády USA. Takže nakonec sedíme na sudech s prachem a klidně letadlo nad Ukrajinou může vybouchnout z důvodu, že tam USA pašuje munici. Proč nechtějí USA zveřejnit snímky z družice Malajsijského letadla, když je o to žádají i zaměstnanci CIA( bývalí) USA? Proč to Obama zamítl oficiálně?

jsk
před rokem

Jaké snímky z družice, Máš alespoň základní povědomí o tom na jakých drachách setelity létají? Píšeš úplný nesmysl! Vzdělávej s ea neukzuj svoji hloupost na Netu!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...