Mimořádná zpráva! Kalousek a Nečas popraveni. Pražská policie má pohotovost!

 

Ministr Chovanec žádá prošetření a povolává si nejvyšší složky policie k raportu. Co se skutečně stalo?

 

Akci organizuje Holešovská výzva spolu s dalšími iniciativami, podle odhadů mělo dorazit několik tisícovek demonstrantů.

 Holešovská výzva vystupuje proti vládě dlouhodobě a požaduje demisi kabinetu, nyní navrhuje ustavení dočasné vlády. Organizovala už protesty po celé ČR. Zástupci Holešovské výzvy se dřív též domluvili na spolupráci s Asociací samostatných odborů ČR.

Lidé stojí pod sochou sv. Václava, kde se nachází i pódium. Někteří si přinesli státní vlajky nebo transparenty. Na jednom byl zobrazen ministr financí Miroslav Kalousek ve vězeňském úboru a heslem "Soustavně zadlužuji občany ČR".

A jako scénka bylo imaginární sekání hlav.

 

Během úterního jednání sněmovny Kalousek "na jejich počest" dokonce složil básničku. A hloučku novinářů ji patřičně procítěně a s chutí zarecitoval:



"Odboráři, odboráři,
vezli sračky na trakaři.
Po cestě však vedli boje,
kdo se bude držet oje.

Neboť ten, kdo tlačil vzadu,
ten se neubránil smradu.

Odboráři, odboráři,
hádali se s hněvem v tváři tak,
že ač cesty byly rovny,
spadli s vozem do senkrovny.

Odboráři chodí plačky,
nemají v čem vozit…“

Je právě 7. dubna 2013, 13:12

 

Přenesme se do roku 2015 na přelom začátku prázdnin

 

Nošení maket šibenic na demonstrace je pro policii nový prvek a musí zanalyzovat, jak se k němu postaví. Policejní prezidium tak zareagovalo na kritiku ministra vnitra Milana Chovance

Sekání hlav je demokratické, šibenice nikoliv, tvrdí Chovancové...

 

Není pravý důvod přirovnání EU=CCCP?
Není pravý důvod přirovnání EU=CCCP?

Podle ministra si i policie musí uvědomit, že šibenice, které někteří účastníci protestního shromáždění nesli, k demokracii nepatří. „Co se týká nošení maket šibenic, jde o nový prvek, a proto jsme požádali analyticko-legislativní odbor o stanovisko, jak jej posuzovat,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí policejního prezidenta Jana Macalíková.

Takže když se svrhávala pravicová vláda, nevadilo imaginární sekání hlav, ale nyní imaginární šibenice ano? A opět Miroslava Němcová zapojí židy do všech zákazů: „Nechápu postoje policie. Paní, která protestovala v Havlíčkově Brodě proti prezidentu Zemanovi červenou kartou, byla předvedena na policejní služebnu. V případě šibenic se podobně nepostupovalo. Na jednom záběru jsem viděla protižidovská hesla. Vyšetřuje se to?,“ kritizuje jednání policistů také Miroslava Němcová z opozice, která se opřela rovněž do vlády. Ta podle ní málo informuje veřejnost o tom, jak chce v přijímání uprchlíků postupovat.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policie-resi-zda-mohou-byt-na-demonstracich-makety-sibenic-pny-/domaci.aspx?c=A150702_150511_domaci_kha

Ano, demokracie zásluhou lidí jako je Němcová nebo Chovanec dostává na pr...(zadek) Zastavme Shakespeara, zakažme každou nadsázku!

Ne, je lepší rada: zastavme všechny idioty, co nerozeznají nadsázku od zhoubné, fanatické nenávisti!

P.S. Po třech létech fanatického běsnění proti Nečasově vládě a šílenému běsnění proti Kalouskovým rozpočtům všichni jásáme: Nečasovo-Kalouskovy rozpočty nám nyní pomohly ke slušnému vzestupu. Ale kde je Nečase a pouličních idiotů konec?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před rokem

Sobotkova vláda, vláda ČSSD, ANO, KDU spouští lavinu, která ohrozí český národ !!!! Nezapomeňte, NEVOLIT

benda
před rokem

opět pokrytecké demokracie utlačují poctivé nacionálně socialistické elementy. Jako měřily dvojím metrem berlínskému vůdci, tak měří dvojím metrem kremelskému vůdci a hrdinným bojovníkům za evropu národů v pražských ulicích. Od plutokracie se spravedlnosti nedočkat

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...