Merkelová zmasakrovala Řeky a šmejdi co půjčují se smějí!

 

 K.O. Řecko přijme bez komentáře? Nebo je v záloze něco silnějšího?

Beneš: "Dohoda" je eufemismus, nazval bych to ultimátem

13. 7. 2015 12:11

Je divné, že mimo pár ostrých výroků premiér Tsipras toto zrůdné vydírání přešel se stoickým klidem. Nechce se věřit, že by Řecko přistoupilo na takovéto vydírání a dokonce se více ozývali ti, kterých se to netýká a teprve nyní si uvědomili německou nadvládu!
 

Jsou dvě možnosti: buď má Řecko něco v záloze a nebo...

Americké odposlechy Angely Merkelové skrývají daleko větší tajemství, než se zatím na veřejnost dostalo a Obama s McCainem německou kancléřku vydírají až na dřeň. Což by zase odpovídalo dění na Ukrajině a jaké tam jsou americké zájmy!
 
 Svět by se vůbec měl o USA ve větší míře zajímat: jak je to vlastně s podporou USA islámskému státu a následné likvidaci, která je v podstatě naoko a největší starosti a hrůzu (oběti) z něho mají arabské státy, potažmo Evropa - včetně uprchlíků, zatímco USA si myjí ruce a vytvářejí další vojenská ohniska a nesváry.
 
Do všech zločinů Pentagon a US ARMY zatáhly Velkou Británii a Francii (nyní dávají na odiv válečného maniaka generála Petra Pavla, abychom byli viděni i my) a tyto státy nyní nestačí čelit mstě za všechny mrtvé. A není jich málo: od Iráku po Afghanistan civilní obyvatelé byli jako rukojmí amerických zabijáckých choutek.
 
Jistě, v pozadí jsou šílené dluhy, které mají USA, Japonsko a Řecko. Dluhový mor je nakažlivý a tato lepra je neléčitelná! Proto tak šíleně nenávidí sice chudší, ale nezadlužené Rusko!
 
Takže co dohnalo Merkelovou k masakrování Řecka a k totální následné celoevropské nenávisti vůči praktikám Schaubleho a Merkelové? (Stačí se podívat, mimo USA se všichni staví za vydírané Řecko a to asi nebylo záměrem) . Vypadá to, že je Merkelová rukojmím USA (CIA?) a dělá věci, které staví celou Evropskou unii na hlavu.
 

Je čas říct "Bruselu" pá pá....

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Leon Tuzemák
před rokem

Ále nech si tu americkou propagandu, jak EU musí zaniknout.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...