Odkazy a připomínky mimo téma 

Mnozí sem přidáváte do diskuze velmi zajímavé odkazy mimo téma, které však vzápětí zapadnou a je to škoda.

Proto je do lišty vložen stálý odkaz, kde se bude moci cokoliv ukládat a případně se k tomu vrátit.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

HITLLARY CLINTONOVÁ POKRAČOVÁNÍ
před 11 měsíci

Ministerstvo zahraničí USA od ledna zveřejňuje tisíce e-mailů z let 2009 až 2013, kdy Clintonová vedla úřad. Nejde jen o nějakou banalitu, že soukromé emaily nejsou korektní, jak to prezentují novináři v Česku. Jde i o obsah jejích e-mailů. Letos v září ministerstvo zahraničí také zjistilo, že Clintonová nezpřístupnila všechny e-maily.

Podle Fox News krátce před 9 hodinou večer 11. září 2012 napsala Hillary Clintonová z úřadu email své dceři Chelsea Clintonové na její osobní emailovou adresu Diane Reynolds:

"Two of our officers were killed in Benghazi by an al-Qaida-like group: The Ambassador, whom I handpicked, and a young communications officer on temporary duty w(ith) a wife and two young children." "Very hard day and I fear more of the same tomorrow."

Tento e-mail považoval kongresový výbor v říjnu za důkaz, že Hillary Clintonová věděla, že se nejednalo o žádné spontánní pouliční protesty vyvolané urážlivým filmem o proroku Mohammedovi, ale o organizovaný útok.

Na e-mailu je pozoruhodný také čas. Clintonová psala dceři Chelsea o "al-Qaida-like group" již večer 11. září, přitom výše zmíněná zpráva DIA je datovaná 12. září 2012.

K útoku v Benghází došlo v 3:40 pm EST odpoledne amerického času, ve 5:41 pm Hillary Clintonová telefonovala šéfovi CIA Petraeusovi a před 9 pm psala dceři.

http://www.foxnews.com/politics/2015/12/...

Předhodili bývalá ministryně zahraničí Hillary Clintonová a bývalý generál CIA David Petraeus úmyslně kariérního diplomata a právníka, velvyslance USA v Libyi Chrise Stevense do drápů "al-Qaida-like group", protože Stevens nesouhlasil se CIA a organizováním dodávek libyjských zbraní islámským teroristům do Sýrie, po trase přístav Benghází v Libyi - malé přístavy Banias a Borj Islam v severozápadní Sýrii?

Každopádně, jak si tato osoba vůbec dovoluje kandidovat v prezidentských volbách? Měla by sedět ve vězení!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...