Nejsme jako oni, řval Václav Havel a slavný senát USA mu tleskal

 

svazák Kincl: my jsme práskači, jedna rodina...
svazák Kincl: my jsme práskači, jedna rodina...

 

Je rok 2015 a jste jako oni: Poslankyně Marta Semelová (KSČM) stane před soudem kvůli svým výrokům o Miladě Horákové či invazi vojsk do Československa v roce 1968. 

 

 

Obvodní soud pro Prahu 1 projedná počátkem příštího roku žalobu na ochranu osobnosti, kterou na Semelovou i na její stranu podal právník Michal Kincl (TOP 09). 

 

Dynamická mladá generace nezatížená minulostí z TOP 09...

I lavička Václava Havla se v hrobě otáčí, natož Václav Havel ...

 

Semelová loni v únoru jako host v pořadu ČT24 Hyde Park zpochybnila, že přiznání Horákové ve vykonstruovaném politickém procesu byla vynucená. Odmítla, že by obsazení Československa v roce 1968 bylo okupací, podle ní šlo o internacionální pomoc Vasila Biľaka, signatáře zvacího dopisu vojskům Varšavské smlouvy, označila za pozitivní postavu československých dějin.

A když záštitu za svobodu a demokracii převzali neobolševici z Bruselu a USA, už mohou příznivci Evropské unie řvát za Václava Havla: jsme jako oni, už jsme před nimi. A připitomnělá Semelová se musí smát, už jsme na jedné lodi: bolševici a novodobí neobolševici TOP 09 v jednom šiku.

 

Nejzajímavější na tom je, že nejvíce udává, práská a totalitně vyhrožuje strana údajně nejdemokratičtější, nejsvobodnější, nejvíc prounijní a proamerická

strana TOP 09!


Semelová loni v únoru jako host v pořadu ČT24 Hyde Park zpochybnila, že přiznání Horákové ve vykonstruovaném politickém procesu byla vynucená. Odmítla, že by obsazení Československa v roce 1968 bylo okupací, podle ní šlo o internacionální pomoc. Vasila Biľaka, signatáře zvacího dopisu vojskům Varšavské smlouvy, označila za pozitivní postavu československých dějin.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/marta-semelova-pujde-kvuli-vyrokum-o-horakove-pred-soud-p25-/domaci.aspx?c=A150825_095808_domaci_san

Vyhodili jsme udavačskou totalitu dveřmi, vlezla k nám oknem. A nová generace už kola roztáčí. Mimochodem, ať je Semelová sebepitomější, ta okupace se skutečně nazývala internacionální pomocí a nebyl to jenom Sovětský svaz, ale podílela se na tom všechna vojska Varšavské smlouvyi včetně Poláků a Němců... Právě pro tu internacionalitu...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...