Připravuje si Izrael půdu na válku proti Asadovi a Sýrii?

 

 

Prohlášení, která byla vydána, nemají žádnou logiku a souvislost. „Ze syrských Golanských výšin podnikl Islámský džihád placený Íránem“ útok na Izrael, tvrdí izraelská armáda.

 

Nikomu se nic nestalo, střela byla neškodná. Spadla Bůh ví kam. Pozor, a jedna jediná...

A pak zazní výhružný slovní výstřel

Za tento útok je zodpovědná syrská vláda..

 

Jakou to má logiku?

Takže islamisté jsou vyzbrojováni z USA, aby bojovali jako opozice proti syrské armádě a Asadovi. Pak se najednou vyšle zpráva, že islámský džihád vystřelil po Izraeli. Islámský džihád je z toho, zdá se, značně vyjeven. Nechápe,  proč by na Izrael střílel.

A aby nebylo dost inteligentním prohlášením - za všechno může ten, který bojuje proti islámskému džihádu a tak bude potrestán. Nakonec Izrael vyšle drony a  světe div se, opět zabije syrské civilisty...

Izrael při odvetném náletu zasáhl několik syrských budov a zabil šest lidí

Syrská agentura SANA v pátek oznámila, že při odvetném izraelském náletu dopadlo několik raket vypálených z vrtulníku na budovy dopravního ředitelství a státní správy v oblasti Kunejtry. Při dalších útocích byl zabit jeden voják a pět civilistů.

„Nepřátelský izraelský dron zacílil v 22:35 na civilní auto, které bylo asi 50 metrů od oblíbeného trhu ve vesnici Kúm,” uvedl reportér SANA a dodal, že zahynulo pět civilistů.

např. Novinky.cz

Není možná, abychom se spletli, v hledáčku to byli dozajistá bojovníci džihádu, jsou jejich reakce. Proto jsme vysílali rakety na budovu dopravního ředitesltví a správy...

Vážně se nejedná o vyjádření pro Bohnice?

Samozřejmě se neví, zda jsou prohlášení autentická - základ textu je z veřejných zdrojů - byť vícero, ale pokud je to oficiální zpráva izraelské armády, neznamená to nic jiného než provokaci, nebo dokonce hledání důvodu, jak se připojit k USA a padnout Sýrii a Asadovi do zad.

Kde je pravda - to poznáme brzy!

P.S. Připomíná to kameňáky šedesátých let minulého století: "Babičko, nevíte kolik je hodin?"  "Já nekouřím a skočila do kanálu..."

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...