Zaútočily USA na kyjevský parlament? Proč není v Kyjevě Štětina a kníže pán?

 

Jaromír Štětina se včera v Mariupolu setkal s velitelem dobrovolnického ukrajinského praporu AZOV Andrijem Bileckým
Jaromír Štětina se  v Mariupolu s velitelem dobrovolnického ukrajinského praporu AZOV
Andrijem Bileckým

Výbuch v Kyjevě: Přátelé TOP 09 Štětiny a Schwarzenberga Pravý sektor zaútočil na parlament!  2500 amerických a ukrajinských vojáků, bojová plavidla obou zemí, vojenské letouny a vrtulníky. Americká armáda nasadila do manévrů i dvě ponorky... Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/americke-lode-v-putinove-sfere-vlivu-cvici-s-ukrajinci-v-cernem-mori-1222835#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

 

Silný výbuch před ukrajinským parlamentem zranil několik demonstrantů a policistů. Po explozi zůstalo na zemi ležet několik lidí. Mezi zraněnými jsou podle agentury AFP zřejmě i novináři.

Že to spolu nesouvisí?

Ale souvisí, provokace USA vyšroubovaly běsnění na Ukrajině do nejvyšších obrátek a atmosféra je v bodu jaderného výbuchu! A toto se dnes děje v Kyjevě!

Do vojenského cvičení se zapojí i nevelké jednoty z Bulharska, Moldavska, Turecka, Německa, Řecka, Švédska, Itálie, Británie a Rumunska. Ze Spojených států bude třetina cvičících vojáků.

A v téže chvíli začínají opět masakry v Kyjevě!

Střety vypukly době, kdy poslanci v prvním čtení schválili návrh reformy s decentralizací, kterou předpokládají dohody z Minsku mezi vládou a separatisty v Luhanské a Doněcké oblasti na východě. řed parlamentem se mezitím demonstranti snažili prorazit bezpečnostní zábranu, načež policie nasadila slzný plyn. Následovalo několik explozí, uvedl server Ukrajinska pravda.

Podle poradce ministra vnitra Antona Heraščenka někdo mezi ochranku hodil granát. „Několik příslušníků Národní gardy bylo těžce zraněno. Jsou ohroženi na životě. Ministerstvo vnitra podniká především kroky s cílem dopadnout a zadržet provokatéry,“ uvedl na své facebookové stránce Heraščenko.

Úřady později upřesnily, že bylo zraněno 100 příslušníků, z toho nejméně čtyři vážně. Podle svědků jsou mezi zraněnými taktéž žurnalisté.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Dagmar
před rokem

Už se perou, velebnosti, už se perou!!!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...