Jak se dělá politická kariéra (špína) aneb antiruská propaganda

 

Jak se točíš korouhvičko?
Jak se točíš korouhvičko?

 

Samozřejmě kdo jiný: Jakub Janda z think-tanku Evropské hodnoty v obsáhlém článku, který vychází v dnešní příloze Lidových novin Česká pozice.

 

 

Prý  Janda celý text konzultoval s "nestrannými" odborníky na danou problematiku, například s Ondřejem Soukupem, zpravodajem Hospodářských novin v Rusku, s redaktorem České televize Josefem Pazderkou a především s úžasným s politickým geografem Michaelem Romancovem, naprosto nezastírající ne-lásku k Putinovu Rusku. Schází snad jedině "Kojzar amerického střihu" Fištejn a Karas...

 

Společnost, která zaprodá i svou babičku - dolary prostě nesmrdí...


Že je v každé větě lež, či spíše vynechána období, která by lži vyvracela? No a co? Hlavně když se napíše, že Rusové a Putin jsou zločinci a předloží se tento text radě pro politické záležitosti při EU a USA: A na jejichž akce chodí velvyslanec Schapiro jako mozek lidstva.

 

Možná se prý sami proruští občané upálili, naznačuje Janda

Provokace a rvačky přerostly v pronásledování proruských aktivistů, kteří se dali na útěk ke svému štábu v Domě odborových svazů na Kulikově poli. Tam za dosud neobjasněných okolností vypukl požár, při kterém zemřelo 31 proruských účastníků akce. Dalších 12 lidí zemřelo během střetů, 25 lidí bylo těžce zraněno a 150 lehce. Jeden z velitelů oděské policie Dmytro Fučedži uprchl do Podněstří (část Moldávie ovládaná ruskými vojáky, pozn. PL) a dosud se skrývá před ukrajinskými orgány,“ vysvětlil svůj pohled na tzv. masakr v Oděse Janda.

Jako bychom v textu četli "Poučení z krizového vývoje v roce 1969"

Takže tam nebylo žádné rabování v prostorách Janukovyče, vůbec se nestřílelo, domonstranti byli pokojní, parlament Ukrajiny se nerval, mírová cesta byla nastolena, jenom ten Putin, Rusko a Janukovyč jsou prostě grázlové...

Demonstranti pouze hlídali bezpečnost, byli hodní, milí a přívětiví, nic tam nehořelo, taky jak by mohlo v tak mírovém státě, který Putin rozvrátil.

 

Nedělá z nás někdo z think-tanku Evropské hodnoty vyloženě blbce?

Takovýto hnůj se zde objevoval každý den po "osvobození sovětskými vojsky - dnes americkými za podpory Kojzarů (Jandů a Romancovovů s Fištejnů). A na vysloveně propagační hnůj České pozice v Lidových novinách lze odpovědět pouze jediným: fakty, které demagogické lži Koizarů  po otočení korouhviček směrem na západ vydali přátelé z think-tanku Evropské hodnoty!

Doba se opakuje, nic se nezměnilo: vy starší pamatujeje?

A tak si přidáme pár odkazů z chronologií, které se průběžně ukládaly, aby nás novodobí "Koizarové západu" nemohli špinavě oblbovat!

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před rokem

VI. JSME VE HŘE, NAS... NA EU. Na internet unikl telefonát diplomatů USA o dění na Ukrajině

Na internetových stránkách YouTube se ve čtvrtek večer objevil audiozáznam telefonátu mezi náměstkyní ministra zahraničí USA Victorií Nulandovou a velvyslancem na Ukrajině Geoffreyem Pyattem. Probírají spolu, jak postupovat při jednáních s ukrajinskou vládou a opozicí, přičemž se shodují, že by opoziční předák Vitalij Kličko neměl sedět ve vládě a Američanům by při prosazování jejich zájmů mohla pomoct přítomnost diplomata OSN na Ukrajině.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...