Prague Pride 2015: všichni jsme stejně teplí. Ale deviant jen někdo..

 

Třiasedmdesátiletá islandská zvrácená bývalá premiérka Jóhanna Sigurðardóttir přijede v létě do Prahy, aby podpořila pátý ročník Prague Pride s podtitulem “Všichni jsme stejně teplí.”

Sigurðardóttir se zúčastní slipového čardáše přihřátých  Prague Pride, který v letos proběhne od 10. do 16. srpna.

Všichni, kdo odjíždějí na dovolenou a jsou z euro - americké zóny, měli by si povinně přibalit na cestu knihu a dějiny "Pád říše římské"


Když byl Řím silný, vysával peníze z provincií. Když zeslábl, vyplácel peníze „tributu pacis“ četným barbarským kmenům obsazujícím provincie, aby se vykoupil před hrozící válkou.

Úpadek Římského impéria měl řadu příčin. Kvůli výdajům na armádu žoldnéřů se zvyšovaly daně natolik, že je chudí zemědělci prostě nemohli zaplatit. Státní instituce nebyly schopny vyřešit tak hlubokou krizi.  Stát umlčoval i chudé: nejvíc financí šlo na sociální dávky. I z dnešního pohledu byla struktura výdajů tehdejšího Říma poměrně moderní, hlavní výdaje se týkaly platů a přídělů píce a potravin pro armádu, úředníky a ostatní státní zaměstnance, veřejné práce, poštovní služby, redistribuce uniforem, školství a „sociálních dávek“.Proč padl antický Řím? Kvůli problémům, kterými trpí i naše. Vládci byli neschopní a často se oddávali divokým orgiím. Valeria Messalina se narodila 25. ledna zhruba mezi rokem 17 a 20 po Kristu. Sestřenice Caliguly a Nerona pořádala soutěže v souloži jako známá nymfomanka. Antické Řecko i Řím byly, co se týká sexuality, velmi otevřené. Z dnešního pohledu dokonce v mnoha ohledech šokující. Tehdejší doba příliš nerozlišovala mezi homosexuálním a heterosexuálním chováním. Alexandr Makedonský ('jeho otec) bojoval Thébskou armádou – tato elitní jednotka byla složená jen z homosexuálů – tvořili ji milenecké páry složené většinou ze staršího muže a mladého hocha.Svatým bratrstvem (Hieròs Lókhos).


Hnus
Hnus

Asi si stále nerozumíme

Není rozdílu mezi pornoděvkami z Pussy Riot a slipovými prasaty na veřejnosti. Za vrozenou vadu nikdo nemůže, ale za prasečárny a orgie na veřejnosti jednoznačně ano, byť se to skrývá za boj proti Putinovi, za boj proti ublíženým či znásilněným holčičkám. Prasečárna a zrůdnost je prasečárnou a zrůdností, i když to nazveme jakkoliv a pod záštitou podvodné dobroty!

Kuře v pochvě jako protest je stejný hnus jako úchylný pochod teplých gard!

 

 A  Centrum Člověka v tísni, kde se po celý týden budou odehrávat veřejné debaty by se mělo soustředit na pomoc dětem, kteří dostávají šoky z perverzních pochodů deviantů!

Ten deviant není člověk, který se narodil jako odlišný v čemkoliv.

Deviantem se stává teprve v okamžiku, kdy své odlišné vědomí vnucuje ostatní společnosti jakýmkoliv způsobem, ze kterého se normální společnosti dělá špatně.

Třeba když dva deviatní účastníci Prague Pride nastoupí do tramvaje ve slipech a naznačují pohlavní nepřirozenou soulož stejně tak, jako když si kuřetem v pochvě v samoobsluze snaží upoutat pozornost kolemjdoucích heterosexuální šlapka!.

Malajsijský nejvyšší soud shledal opozičního vůdce Anwara Ibrahima, obviněného z homosexuality, vinným. Soud potvrdil loňský rozsudek, podle kterého si má sedmašedesátiletý politik odpykat pět let za styk se svým poradcem. Podle agentury AP šlo o poslední možnost odvolání, čili se Anwar Ibrahim musí hned vrátit za mříže.

Zvrhlost opět po 1500 létech ovládla západní civilizaci, homosexualismus se znovu dostává do popředí, místo eunuchů a dalších zvěrstev věda pokročila dál a zatímco dříve kastráti hledali ve svém zprznění obživu (zpěv, hlídači harémů, holčiček), dnešní věda jim umožňuje nadělit děti. I dnes se zvrhlost stává fenoménem a mnoho slušných lidí rezignuje proti agresivitě deviantů.

A přirozená část západní populace se stále silněji začíná obracet k východu, kde hodnoty rodiny, muže a ženy, stejně tak zplodit dítě přirozenou cestou se stalo základním kamenem východní filozofie, zetímco západ se dal na cestu zvrhlosti a úpadku.

Stalo se to, co nikdo nečekal: předáváme naši společnost (západní a evropskou) v horším stavu, než byla po komunistické hrůzovládě. A to je děsivé pomyšlení.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

benda
před rokem

takže tou "přirozenou" částí populace Petr Pokorný myslí otevřeně hitlerovský šmejd, který básní o úspěšné ochraně soukmenovců, napravování historických omylů, o spiknutí židoplutokracie proti evropským národům, západní pakultuře atd atd atd

není nic přirozenějšího než tisíciletá kremelská knuta

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...