Valí se na nás statisíce zoufalých vyděděnců! Za exodus a šílené útrapy jsou zodpovědny čtyři osoby!

 

 

Drzost politologů a "pseudoelit" je už za hranou. Máme se tvrději bránit migrantům, nebo zločinným pseudoelitám, které si vyberou vždy to, co se jim hodí?

 Nejsme xenofobové a většina běženců ze Sýrie nejsou vrazi a kriminálníci!

Ano, exodus začal, ale kdo za to může?

 

Udušené a utopené už neevidujeme jako maminky, děti a táty, kteří prchají z území, jež v zájmu demokracie likvidují USA společně s Islámským státem a jakousi prapodivnou opozicí složenou z místních zabijáků!. Prostě se "nějaká masa" udusila, utopila: to nás vůbec nebere. Zato pacička nějaké kočičky rozpláče milióny civilizovaných. Vždyť ta kočička vypadá tak krásně, narozdíl...

Strašné je, že ti, kteří skutečný fašismus, rasismus, zabíjení a diskriminaci provozují v praxi, osočují ty, kteří se tomu brání!

Totální demagogie za peníze EU a USA rozložila mediální systém!


Český novinář bude bojovat proti ruským trollům....

V ten okamžik ale vyšel článek, že toto dělají Rusové: Rusové vyrábějí propagandu. Americký novinář se nechal najmout!


Celý článek zde

Totální demagogové z OSN pracují na závažných zprávách (fraškách):

Výbor OSN pro odstranění rasové diskriminace vyzval Nizozemsko ke změně vánoční tradice Černého Petra, jenž vystupuje jako černoch bavící děti.

Výbor OSN pro odstranění rasové diskriminace vyzval Českou republiku k odstranění segregace Romů a islamofobie ve společnosti.

Ale zvěrstva USA ho nezajímají: je to přece demokratická zem, a sídlo OSN je v USA! Vždyť to načas vedl i opilec Kavan..

 Za zvěrstva na občanech Sýrie a dalších států jsou osobně zodpovědni:

Barack Hussein Obama

David William Donald Cameron

François Gérard Georges Nicolas Hollande

Angela Dorothea Merkel

První tři za válečná zvěrstva na civilním obyvatelstvu a vzájemném pomáhání, které nakonec vyústilo v pochod statisíců migrantů před válečným běsněním.

Všichni čtyři za nábor "elit" ze států jako Sýrie, na něž se nabalili i obyčejní občané, které se nedaří vrátit ani zbraněmi nazpět.

.

Dále jsou to Tony Blair, který je vyšetřován za genocidu v Iráku

George Bush, třetí největší masový vrah po Hitlerovi a Stalinovi: stále chodí po svobodě a chrání ho mocný Pentagon. Zatykač je zatím nepravděpodobný.

 A současně politici EU, kteří zvráceným nálepkováním protestujících, strachujících se občanů slovy xenofobové, rasisté a dalšími nehoráznostmi chtěli utajit založení zločinné multikulturní společnosti na příkaz USA.

 

 „Za mohutnou migrační vlnu mohou Evropané poděkovat agresivní a šílené zahraniční politice Spojených států, jež způsobila smrt milionů lidí a další miliony připravila o jejich domy. Kromě toho byly zničeny zásobárny vody, dopravní systémy a v důsledku toho podmínky pro přežití početných společenství na Blízkém východě i severní Africe. Popřemýšlejte o tom. Dokážete si představit, kolik milionů lidí následkem toho nemá kam jít?“ píše i americká politoložka Ann Williamsonová

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE

 

Ohlušující granáty v Makedonii nás nemohou zastavit, když na nás Islámský stát a armáda USA hází skutečné bomby a zabíjí celé naše rodiny. Vidíte, kolik lidí si zvolí možnou smrt na cestě, než jistou smrt u nás?

Toto je ústřední motto pochodu a exodu národů z arabských zemí - především ze Sýrie!

V jediné věci se dá souhlasit s lidmi jako je Konvička či Okamura: ti lidé sem nepatří. Ale máme právo  zastavit jejich úprk před rabijáty USA a Islámského státu, kdy každý gramotný ví, že se nejedná o náboženství a ideologie, ale o černé zato, neboli ropu a státy s tím spojené?

 

 

Zeptejme se nejdříve, co se děje?

Je normální, aby se naráz zvedly statisíce občanů a prchaly do neznámé země?

Je normální, aby za to zapatili životem?

Proč ne před rokem? Před dvěma?

Co se vlastně stalo, že tolik agentů a kontrarozvědek nám není schopno nebo ochotno dát odpověď, kde se v jednom krátkém období ten exodus vzal?

Je přímá úměra mezi zabíjením US ARMY, Islámského státu a uprchlíky?

Proč to novináře a maistream nezajímá a pouze urážejí strachující se občany xenofobií, rasismem a dalšími hanlivými výrazy?

Zkusme si na to odpovědět sami.

 Dokud však nebudou soudy zatýkat a soudit iniciátory hromadného zabíjení civilního obyvatelstva, demokracie a svoboda se nám nevrátí. Není divu, že se Putin snaží opevnit před tímto vražedným šílenstvím kvůli ropě a plynu. Dřive se v Americe zabíjelo kvůli zlatu, dnes černému!

A druhý důvod? Kdo láká migranty na práci do jednotlivých států a proč?

Zvýšení minimální mzdy - nutnost, nebo socialistická zvrácenost?


Důkaz dnešní migrace k minimální mzdě!

Německo láká pracovníky ze zahraničí. Imigranti ale stále ...

Německo bude potřebovat více imigrantů,… - E15.cz / zprávy

Německo láká pracovníky ze zahraničí. Imigranti ... - euRABIA

Zaplaťte a získáte v Británii dávky, lákají polské společnosti ...

Přistěhovalci Británii neožebračí. Více platí, než dostávají ...

USA a levná pracovní síla z Mexika

Mexiko jako „aztécký tygr“. Reformy prezidenta Peñi Nieta

Maquiladora – Wikipedie

 

A dokonce

Česká imigrační politika: stát se vyhledávanou cílovou zemí?


Další čerpáno z

Válka v Iráku – Wikipedie

Vojenská intervence v Libyi – Wikipedie

Rand Paul: GOP Not Only Party Responsible For Rise Of ISIL

Příští šéf labouristů: Blair může být souzen za válku v Iráku ...

Syrští povstalci dostali první těžké zbraně, ..

Americké zbraně pro syrskou opozici získala skupina ..

Šéf syrské opoziční koalice požádal USA o výraznější pomoc

Obama splnil hrozby vůči Asadovi, dodá zbraně syrským ..

A na závěr:

nejvíce se brání uprchlíkům Polsko, ale: v Německu a Francii je kolem dvou milionů polských migrantů. Každoročně z Polska na západ migruje kolem 300 000 běženců. Velká Británie proti tomu už protestuje a UKIP (Farage) to má jako základní volební kámen. K migrantům ze Sýrie se přidávají Albánci, Rumuni a Bulhaři, k nám migruje stále velké množství Slováků a především Ukrajinců. Syřanů je v pohybu asi 4 miliony, prchající před zabíjením USA a Islámského státu společně s fašistickou opozicí Asada. Ale prý za to může Asad a Rusko...

I od nás každoročně vytáhnou vzdělané mladé lidi, za jejichž vzdělání nezaplatí ani ten pověstný "zlámaný groš", ale když s nimi migrovali i Romové, dokonce Velká Británie rasisticky zablokovala vstup už v Ruzyni na letišti a Kanada nám odebrala s USA víza! To však OSN neřešila!!! Nás ano!!!

To je ta farizejská demokracie - spíše fašismus a skutečná diskriminace!

Pro úplnost: Česká republika má asi půl milionu migrantů: 160 000 Ukrajinců, 80 000 Rusů, asi 60 000 Vietnamců a asi 200 000 Slováků. Na černo se odhaduje asi dalších půl milionu běženců - Ukrajinců...

Poslední slovo: Slováci, Rumuni, Maďaři, Bulhaři, Srbové se na zvacích dopisech na migranty nepodíleli. Mají nést tyto zločinné náklady také, pane ministře zahraničí Francie Laurente Fabiusi...? Poslední zpráva: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1575618-nalet-arabske-koalice-v-jemenu-zpusobil-smrt-36-civilistu

Petr Pokorný  www.paratdnes.cz

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Bek
před rokem

Nejspíš to bude tím, že se dobrému dílu Syřanů zdá Assad větším zlem než Islámský stát. Jinak by tam totiž ani ta občanská válka nemohla vzniknout.

Němci z Německa neutíkali neb disciplínu někdo udržoval železnou rukou. Stálo to desetitisíce poprav, a to číslo zahrnuje jenom to co je v papírech

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...