Rozinky pro elity, hnůj pro slabé, vysvětluje odhalený Dientsbier jako nacista a führer

 


Pravda se časem vždy ukáže a Dientsbier ukazuje své pravé já! Obdivuje Dientsbier skutečně holocaust a koncentrační tábory se správnou selekcí lidské rasy?

 

Zdá se vám výše přehnané? Tak pozorně čtěte, co se za slovy ukrývá!

 

Ti správní na převýchovu, zbytek do plynu!


Česko by mělo do nově vzniklých středisek v hraničních státech EU poslat úředníky, kteří by s lidmi v táborech aktivně pracovali. Mohli by vybírat osoby, které bude Česká republika schopná zaměstnat a integrovat. Navrhuje to ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/dienstbier-musime-byt-aktivni-a-uprchliky-vybirat-primo-v-taborech-1pd-/domaci.aspx?c=A150924_184048_domaci_fer

 

Pozor, toto navrhuje ministr pro lidská práva!


Česko by mělo do nově vzniklých středisek v hraničních státech EU poslat úředníky, kteří by s lidmi v táborech (či lágrech) aktivně pracovali. Mohli by vybírat osoby, které bude Česká republika schopná zaměstnat a integrovat. Navrhuje ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier.

 Otálet by neměla ani ČR a měla by k věci přistoupit aktivně, míní ministr¨Dientsbier. „Nebudeme čekat, kdo na nás ‚zbyde‘, ale také si vybereme ty, které jsme třeba právě schopni zaměstnat a lépe integrovat, a předejít tak napětí či - pro pragmatičtěji uvažující - zbytečným výdajům ze státního rozpočtu,“ dodal ministr.

Kdo jsou ti správní novodobí "Árijci", ministře Dientsbiere?

Kdo bude určovat, která správná rasa se k nám hodí, zda se z něj stane správný Árijec či "Mladočech", kdo se stane pucflekem, kdo půjde ke hnoji a kdo zpět do syrského splynování? Tak tento člověk o ostatních říká, že jsou xenofobové, rasisté, určuje, kdo má vzít do rodiny Roma a kdo ne! Pane premiére Sobotko, konejte svoji povinnost. Nebo se připravuje holocaust a splynování nepotřebných? Kam až Evropa a "lidskoprávní bandité" došli se svojí selekcí?

Takže lidé, co mají upřímný strach, jsou lotři, ale ti, kdo vědomě dělají rasovou selekci, mají teplé místečko v lidskoprávních organizacích dokonce u vlád států Evropské unie? To je zvrácenost!

 

 

Zde je originál, prosím čtěte

Dienstbier: Musíme být aktivní a uprchlíky si vybírat přímo v táborech

Ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu během rozhovoru pro...

Česko by mělo do nově vzniklých středisek v hraničních státech EU poslat úředníky, kteří by s lidmi v táborech aktivně pracovali. Mohli by vybírat osoby, které...  celý článek

Pokud těmto lidem skutečně jde o lidská práva, nesměli by trestat slušné lidi, ale gaunery. Ba co víc: co udělají chudé státy, kterým západ vykrade "mozky"?

Státy první kategorie si odeberou mozky 1.kategorie, státy druhé kategorie jako jsme my, odeberou "mozky" 2.kategorie a lidský hnůj (jak jinak to nazvat, když se k nim tak chovají) vrátíme zpět do jejich rodné země.

A smějeme se, jak tam "chcípají", protože jejich lékaři a elita je rozebrána v USA, Kanadě, Německu a Velké Británii!

 

Tak kdo je skutečný führer, nácek či xenofob, pane lidskoprávní Dientsbiere placený za romskou integritu?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr
před rokem

svět se v prdel obrací, jsem zvědavý, jak tohle skončí, opravdu čekáte, že se lidé proberou? lidé se neporbrali doposud, jen píšeme na netu apod, ale ani sebevětší demonstrace nepomůže, kolik z nás demonstruje? deset tíscí? když moc? ... jsou lidi, kteří demonstrovat prostě nepůjdou...

Karel
před rokem

Je to smutné. Jako by už lidé nemëli sílu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...