V Moskvě odhalili americké špiony. Jak USA zareágují?

Ruské tajné služby odhalily díky videozáznamu tajnou agenturní síť. Soudě podle záběrů američtí špioni aktivně využívali způsobů maskování.


Jak informoval zmíněný televizní kanál, sledovaly ruské tajné služby dvě manželky pracovníků amerického velvyslanectví během procházky. Na videu, které se už objevilo na internetu, je vidět, že jedna z žen je blondýnka a druhá Afroameričanka zahalená do šály.

 

Na záběrech je vidět, jak se přítelkyně beze spěchu procházejí středem Moskvy, prohlížejí si pamětihodnosti, dokud nedorazí k menší restauraci. Vejdou dovnitř, Afroameričanka pospíchá na toaletu, plavovláska na ni čeká přede dveřmi. Z WC ale vychází muž s nazrzlými vlasy v kšiltovce a spěšně restauraci opouští.

Z vysoké černovlásky tu zbyla pouze paruka, kabát, obrovská šála a maska okopírovaná z fotografie reálného člověka. Blondýnka, která je skutečná, všechny věci z toalety odnáší.

Jak později vyšlo najevo, jmenuje se zamaskovaný muž Timothy Finnegan, podle informace z médií je pracovníkem americké rozvědky.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...