Židovský potomek, velvyslanec USA Schapiro odmítá český strach z běženců. Napadne tvrdě i Izrael?

 


"Vnímám toto téma také v osobní rovině coby syn uprchlíka. Má matka v roce 1939 utíkala z Československa do Spojených států a byla v podobné situaci. Je teď na všech lidech ve veřejném prostoru, aby šířili pravdivé informace." řekl pro Týden velvyslanec USA Schapiro.

Všiml jsem si, že Česko je velice otevřená tolerantní země, a byť zaznívají nenávistné hlasy vůči celému islámu, věřím, že jsou ojedinělé...

Velvyslanče USA Schapiro, buď toto dodržujte, nebo opusťte Českou republiku!

Jeruzalém – Izraelský premiér Benjamin Netanjahu dnes odmítl přijmout syrské uprchlíky z válkou zmítané Sýrie. Řekl, že jeho země je příliš malá na to, aby se běženců ujala. Informuje o tom agentura Reuters. Velvyslanče, pokud stále urážíte občany České republiky, uděláte totéž směrem k Izraeli? A co ten plot s Jordánskem? Takže měříte všem stejně?

 


Zdroj: http://www.denik.cz/ze_sveta/izraelsky-premier-netanjahu-odmitl-prijmout-syrske-uprchliky-20150906.html

Asi nejpádnější odpověď napsala Nela Lisková

Takže vážený pane "protektore" Schapiro!


Vy, který aktuálně taháte v naši zemi za provázky a naše vláda podle toho panáčkuje, dovoluji si za dobrých 80 % našeho národa oponovat a zásadně s vámi nesouhlasit. Jak si vůbec můžete ze své pozice "hosta" v naši zemi dovolit kritizovat náš národ, potažmo našeho pana prezidenta! Prezidenta, kterého jsme si sami demokraticky zvolili a kterého náš národ ve většině respektuje, obdivuje a přeje si, aby byl znovu zvolen našim prezidentem.

Toto vám ovšem nehraje do karet a vymyká se to vašim dalším odporným, zvrhlým plánům s naší zemí. Vaše červené karty a partička tupých hlupáků z pražské kavárny, kterým jste dal pár drobných, a bezmozci z neziskovek, které štědře sponzorujete, aby vystupovali proti našemu panu prezidentovi a vůbec proti lidem v naší zemi, nás jako pevný slovanský národ nemůžou rozeštvat. Navíc vaše akce typu demonstrace síly formou přejezdu konvoje přes naše území jsou jedno velké trapné divadlo a těch pár zaplacených, mávajících hlupáků vás nevytrhnou.

My jako národ dobře víme, oč vám jde.  Je vaší chybou, že nás tak podceňujete. Vám nepřísluší cokoli v naší zemi kritizovat, protože vy sami jste v USA nezvládli imigrační problém s Mexikem. Jako řešení jste postavili  několika tisíci kilometrový plot na hranici s Mexikem.

A nás tady budete poučovat a kázat nám, jak se máme chovat  k imigrantům ve své vlastní zemi? To snad nemůžete myslet vážně!

Jediné, co vy můžete ze své pozice je z povzdálí přihlížet a mlčet, případně radit u vás doma, protože tam máte problémů víc než dost.

Vy a vaše vláda, která nás do problému s imigranty uvrhla, protože to přesně zapadá do vašich plánů na zničení Evropy, vy, kteří napadáte suverénní a fungující státy a rozpoutáváte konflikty po celém světě, protože toto je váš velmi výnosný business, nám nemáte právo cokoli radit a kritizovat!

Takže vážený,  většina našeho národa vámi pohrdá na nejvyšší možnou míru a už jen například vaše podpora a účast na Prague Pride byla jasným signálem, jaké hodnoty uznáváte. Nemám osobně nic proti 4% menšině, ale zásadně jsem proti těmto okázalým a nechutným akcím.

My, Slované, ctíme rodinu, tedy matku, otce a děti. Nevnucujte nám tedy vaše zvrácené hodnoty a islám a nepodceňujte intelekt našeho národa. My velmi dobře víme, co je islám a jaký negativní dopad by měla jeho tolerance. Takže vás zklamu, ale tolerance islámu v naší zemi je nepřípustná.

A na závěr na odlehčení, ale taky k zamyšlení vtip, který už dlouho koluje po sociálních sítích:  "Víte, ve které zemi nemůže nastat státní převrat ? Jedině v USA, protože tam není americká ambasáda..."


Dovětek: ne se vším se dá úplně souhlasit. Ti, kteří se obrací k Manituovi, Allahovi či Bohovi dokáží žít spolu v míru. Pouze extremní a extremistický výklad plodí fanatičnost a násilí. Běžencům (uprchlíkům) musíme pomoct, ale nikoliv je nastěhovat do svého domu a sami jít do sklepa. Ta pomoc znamená eliminovat zločinné zájmy USA v ropných oblastech, na jejichž podkladech vznikl i Islámský stát a teprve následně se spojil v boj o jiný výklad islámu - extrémní. Proč USA zavádějí formu demokracie zrovna do států, kde se těží ropa a plyn snad není nutné vysvětlovat. Ne my, ale USA jim vzaly vůdce a začal tam bratrovražedný boj, ve kterém už se nikdo nevyzná. Prostě tato společenství potřebují své Saddámy, Kadafí a další, aby prosperovala a neválčila. Ale poslední války jsou trest za to, že USA pod tlakem militantních válek a předlužení upadá.

A říci to do očí prezidentům USA dokáží pouze takové osobnosti, jako jeVáclav Klaus. Ale kolik jich na světě je?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...