Že USA stínovaly v Sýrii čtyři roky a podporovaly vrahy přiznala trapně i Clintonová

 

Koho chrání tenhle panák? Vrahy z IS?
Koho chrání tenhle panák? Vrahy z IS?

 

Samozřejmě že se nevysloví tak okatě. Že to z (ní) nich leze jak z chlupaté deky. Prý na to USA neměly a nemají peníze!

 

Neuvěřitelná drzost, když kvůli penězům na zbrojení zásluhou USA muselo být zabito 220 000 Syřanů a pak se to svádí na Asada!

 

 A už to leze ven!!

 

Clintonová podle agentury Reuters řekla, že by válku islamistům nevyhlásila.( Pozor, válku by nevyhlásila! A co dělaly USA do teď? To v Sýrii měly jako zábavu?) Argumentuje tím, že pokud by k oficiálnímu vyhlášení války mělo dojít, je nutné mít připravené dostupné zdroje a určit si jasné cíle.... Neuvěřitelné!

„Máte-li vyhlásit válku, raději byste měli mít rozpočet, který to pokryje," uvedla doslovně Clintovoná na setkání s lidmi v New Hampshire, kde vystoupila v rámci své prezidentské kampaně.

Drzost, a zločin! Drzost a zločin! To by snad ani Hitler nedokázal!

Takže USA v Libyi a Sýrii sice zabíjely, ale jen tak naoko válčily s dalšími zabíjáky z IS a Al Kaidy.Jak je možné, že nám generál Petr Pavel do očí lže, stejně tak jako celé americké NATO, kde ostatní jenom platí a přicmrdují jako v bájné Varšavské smlouvě? A nakonec ta banda lumpů oznámí, že když Rusko začalo ničit zabijáky z Islámského státu, je vinno exodem běženců k nám!

 

Pak nastoupí ruská armáda a zločince z IS žene svinským krokem - během pár týdnů!

 a ti lumpové z NATO, místo aby zločince pomohli zlikvidovat, ještě ruské armádě hází klacky pod nohy! Vážně k těm grázlům patříme také?

Syrské armádě věrné prezidentu Bašáru Asadovi se podařilo dosáhnout prvního většího úspěchu poté, co se do bojů zapojilo ruské vojenské letectvo. Bojovníci věrní vládě v Damašku v úterý dobyli zpět leteckou základnu u Aleppa na severozápadě země, kterou více než rok kontrolovali džihádisté z Islámského státu (Daeše). Informoval o tom server Novinky.cz s odvoláním na agenturu AFP s tím, že to může být první krok k dobytí města, které bývalo nejlidnatějším v Sýrii.

Armádní protiofenzíva začala v září po zahájení ruských náletů. Jednotky prezidenta Asada kromě Rusů podporují rovněž bojovníci Hizballáhu a íránští vojáci.

A všem těmto poctivým bojovníkům a ochráncům syrského lidu Pentagon a vedení NATO včetně generála Pavla nadává a spílá, že si amerických vojsk neváží a ještě je zesměšňují. Vždyť by měl každý občan na světě vědět, že americká armáda NATO je nejmírumilovnější a nejlepší na světě a kdo pochybuje, vědomě lže...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Válka Hillary Clintonové v Libyi
před 12 měsíci

28. února 2011 - Ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová vyzvala na zasedání Rady OSN pro lidská práva v Ženevě světové společenství, aby přimělo libyjského vůdce Muammara Kaddáfího složit účty za potlačování lidu. Clintonová naléhala na spojence v Evropě, aby EU vůči libyjské vládě uvalila tvrdé sankce. "Měli bychom společně pracovat na dodatečných opatřeních, aby Kaddáfího vláda skládala účty a aby mezinárodní společenství mohlo poskytnout humanitární pomoc a podpořit libyjský lid v jeho touze po demokracii," řekla Clintonová. Rovněž Vysoká komisařka OSN pro lidská práva Navi Pillayová vyzvala, aby země podpořily lidová povstání, která otřásají arabským světem. "Protestující jsou zklamáni, že mezinárodní společenství příliš často upřednostňovalo politickou stabilitu a bezproblémový obchod s přírodními zdroji před lidskými právy," prohlásila komisařka.

Vojenská intervence na pomoc povstalcům v Libyi byla zahájena na základě rezoluce č. 1973 Rady bezpečnosti OSN, přijaté 17. března 2011.

Dne 19. března 2011 se sešli na summitu v Paříži v Elysejském paláci na pozvání francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho zástupci USA a některých evropských a arabských zemí, kde společně odsouhlasili použití síly proti Libyi:
USA (Hillary Clintonová)
Francie (Nicolas Sarkozy)
Velká Británie (David Cameron)
Itálie (Silvio Berlusconi)
Kanada (Stephen Harper)
Evropská unie (Herman Van Rompuy a Catherine Ashtonová)
OSN (Pan Ki-mun)
Liga arabských států (Amr Moussa)
Německo (Angela Merkelová)
Polsko (Donald Tusk)
Norsko ( Jens Stoltenberg)
Dánsko (Lars Loekke Rasmussen)
Belgie (Yves Leterme)
Holandsko (Mark Rutte)
Španělsko (José Luis Zapatero)
Řecko (George Papandreou)
Katar (Hamad Bin Jassem)
Spojené arabské emiráty (šejk Abdullah Bin Zayed Al Nahyan)
Maroko (Taïeb Fassi-Fihri)
Jordánsko (Nasser Joudeh)
Irák ( Hoshyar Mahmoud Zebari)

Těchto 22 vyjmenovaných špinavců ustavilo bezletovou zónu nad Libyí (no-fly zone) a začalo bombardovat libyjské vládní jednotky.

Paris Summit for the Support to the Libyan People: Communique
March 19, 2011
http://www.state.gov/p/eur/rls/or/158663.htm

Intervence trvala do 20. října 2011, kdy ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová v přímém televizním přenosu koukla na svůj telefon BlackBerry se zprávou o dopadení Kaddáfího. "Wow," vyjekla Clintonová, zírala na displej a zasmála se: "We came, we saw, he died."
https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1gha...

gogo
před 12 měsíci

Ano, lidem je treba ukazovat a pripominat jak funguje "demokracie". U toho videa s Clintonovou by melo byt varovani, ze igelitovy pytlik je doporucen.

Goro
před 12 měsíci

Ano bohužiaľ, Slovensko aj Česko sú súčasťou veľkej zločineckej organizácie menom NATO, ktorú mimochodom vedie najneschopnejsia armáda sveta(chvalabohu)... :) mal som tu česť vidieť, v akcii amerických pilotov a mal som možnosť vidieť aj ruských resp. Československých... Kdepak Tongan... Skutočnosť je úplne niekde inde :)... Áno americká armáda je na smiech už niekoľko desatroci.... :)... Akčné filmy jej síce robia reklamu no nestačí ani to.... Nepočítam nejaké jalove konflikty, co USA vyrypali, ale skutočne vojny proti krajinám, kde boli ľudia za svoju vlasť ochotný položiť život, alebo kde sa stretli so skutočným vojskom a nie par debilnymi Teroristami ktorý ani vlastne sami nevedia za koho a za čo bojujú, takže je im to vlastne jedno. V Kórei remíza, dajme tomu, Vietnam prehra na plnej čiare, Siria prehra na plnej čiare a hanba ktorá vojde do histórie. Bojujú tam proti nim ľudia... Odhodlaný.... A mimochodom tieto konflikty sa vyznačujú tým, že e odobrala mala vždy podporu východného bloku :)... Všade kde sa vojenský postavil východ na odpor.... Nikdy nebol agresorom.... Západu psenka nekvetla :) a história sa potvrdí znovu... Som slovan a slovan aj zostanem.... Nemám nič proti žiadnym ľuďom, keď chcú nazvať v mieri a priateľstve.... Ale keď niekto ohrozí akýmkoľvek spôsobom moju rodinu, tak si to za klobúk nedá.... A nepotrebujem na to ani vyplácať žoldnierov, nakopem každého do riti sam.... A taká je väčšina slovanov.... Presvedčili sa o tom taky veľký zabijaci ako bol Dzingischan, Osmania, Hitler, Napoleon.... Rimania neviem, ti sa z nejakých dôvodov za Dunaj nepúšťali.... Radšej si to supli zapadne:)))....

Bohužiaľ som v NATO... Nikto sa ma nepýtal či sa mi to paci.... US RITOLEZEC Dzurinda povedal že budeme a urobil to tak šikovné ze Slováci boli postavení pred hotovú vec.... Ale to už vlastizradcovia ako on vedia ako na to alebo im nejaký Uchylny Kréten zo západu poradí.... Ja nie som Nato a som presvedčený o tom že 90% Slovákov je presvedčených o tom ze tam byt nepotrebujeme, nemáme z toho žiadny úžitok, len škodu. Mne rusi ani žiadny slovanský národ nikdy neublížil... Bol som s nimi na vojne, fajn chlapci :) ze pijú? My tiež :) a vo víne je pravda, no a vo vodke je jej ešte o poznanie viac :)... Mňa tu nikto neokupoval, vás hej? A keď hej, co teraz robia vojská Nato co tu majú základné??? :) Ja sa nemám čoho báť akurát toho že mi Američan vyzdara vojnu s veľmocou, ktorej sa oň sam nesmierne boji.A bojisko bude nie v Rusku ani v Amerike ale tu.. A hen takých generálov ako je tento vás Pavel a súdruh Montgomery ktorý berú vojakov ako figúrky na šachovnici naseriem do rána plný kybel.... Však Normandia aký to bol len vojensky geniálny ťah.... Poslať tisíce vojakov na smrť vylodenim na najlepšie opevnenie v histórii vojenstva:)... Hlavne keď cez taliansko by to bolo úplne pohodlné a bezpečne :)...

Leon Tuzemák
před 12 měsíci

Hele, Goro, nevím, kolik Ti je let, ale 24. 5. 1997 se konalo referendum o vstupu Slovenska do NATO, které bylo neplatné, protože účast voličů byla jen 9,53 %.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Referendum...

gogo
před 12 měsíci

"Pak nastoupí ruská armáda a zlocince z IS žene svinským krokem - behem pár týdnu!"

Bohuzel to je hodne daleko od pravdy. Realita je takova, ze postup islamistu se po vstupu Ruska zastavil a nyni se dostavuji stridave a docasne uspechy a neuspechy. Syrska armada se spojenci ziskala v poslednich dnech uzemi jizne od Aleppa, ale ztratila nekolik vesnic v hornate provincii Latakia u Stredozemniho more. Znovudobyti letiste u Aleppa, ktere bylo 2 roky pod kontrolou islamistu je vyborne pro velky titulek v novinach, ale v praxi znamena pouze prorazeni uzkeho nekolikakilometroveho koridoru v nepratelskem uzemi. Zatim se taky nepodarilo odriznout zasobovani opozice Asada ani na severu u hranic s Tureckem ani na jihu u Jordanska. Uvidime, jak se bude vladnim vojskum darit pri utoku na historickou Palmyru, kde asi 65 kilometru zapadne od mesta Rusove zprovoznili ctvrte letiste pro sve stroje a nyni probiha intenzivni letecka a delostrelecka priprava na ztec. Tak drzme palce.
Zde jsou odkazy na mapy z 1.11., 4.10. a 16.9.2015, ktere ukazuji, ze o velkych uzemnich ziscich, bohuzel, nemuze byt rec:
https://pietervanostaeyen.files.wordpres...
https://pietervanostaeyen.files.wordpres...
https://pietervanostaeyen.files.wordpres...

lubajs
před 12 měsíci

Co se divíte? Kdyby NATO Islámský stát nezásobovalo zbraněmi, municí a jídlem, tak se islamisté už dávno v panické hrůze z Ruského bombardování rozprchli na všechny strany.

Leon Tuzemák
před 12 měsíci

Jj.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...