Tříletý chlapeček si chtěl uříznout přirození! Důvod je naprosto šokující

 

 

Další feministická gender story, jak působit na zaostalejší ženy, čtenářky Prásků, Blesků a podobných ....

 

Tak tříletý chlapeček byl dlouhodobě deprimován z toho, že není holčička a rozhodl se spáchat sebevraždu. Pokud dlouhodobě, tak to znamená těsně po narození. Pochopit, proč tyto stupidity bere část ženské populace vážně, se prostě nedá. Je rok 2015.... Ale gender a boj proti mužům formou "Sexmise" vítězí!


Tříletý chlapeček si chtěl uříznout přirození! Důvod je naprosto šokující

Na ten pohled asi mladá Kerry McFayden ze Skotska jen tak nezapomene. Svého tříletého syna přistihla v koupelně s přirozením v sevření nůžek, vteřiny před tím, než se chystal stisknout. Proč to chtěl udělat?

 

Malý Daniel nikdy nebyl jako ostatní chlapci jeho věku. Nelákal ho fotbal ani jiné klučičí hry. Raději si hrál s panenkami. Jeho neschopnost žít v klučičím těle vyvrcholila, když mu byly tři roky. Pomocí nůžek ze sebe chtěl udělat holčičku, aby mohl konečně být tím, kým se cítí.

Jiní rodiče by asi dostali hysterický záchvat, ptali by se sami sebe, kde udělali chybu, ne tak rodiče Daniela. Přestože byla jeho matka vyděšená, snažila se mu klidně vysvětlit , že kdyby si „panáčka“ ustřihl, bolelo by to a mohl by vykrvácet.

Ihned po incidentu s manželem vyhledali odbornou pomoc. Specialista jim vysvětlil, že jejich dítě trpí poruchou pohlavní identity – narodilo se jako kluk, ale cítí se být dívkou. Jinými slovy, je transsexuál. Podle odborníků je nejmladším dítětem v Británii s diagnostikou této poruchy.

Doktoři rodičům doporučili, aby nechali malého Daniela, aby se cítil jako dívka. V tak nízkém věku není žádná hormonální léčba možná, mohl by dostat pouze léky na oddálení puberty, které ale nejsou řešením. Pokud si to v pubertě nerozmyslí, může v 16 letech podstoupit operativní změnu pohlaví.

Někteří lidé obviňují Danielovu matku, že je špatná, jiní z toho, že se tím chce zviditelnit. Oba rodiče začínají šetřit, aby svému synovi mohli operaci změny pohlaví zaplatit.

Danielovi, kterého ale všichni znají jako dívku Danni, je nyní šest let. „Když se na ni díváte, nikdy byste neřekli, že se narodila jako chlapec,“ řekla pyšně matka pro Daily Mirror. Ostatně o pravdivosti jejích slov se můžete sami přesvědčit...

A část žen uroní slzu nad tragickým příběhem....

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...