Pani Jílková, máte (slovo) pravdu. Veřejnost na veřejnoprávní televizi patří!

 

Tento pořad není o superkvalitě, o předem připraveném scénáři a mnoho lidí se dívá pouze na anoncovaná témata, která je skutečně zajímají.

 

 

Jenomže, pokud radní Šarapatka chce tento program zrušit, že údajně není vyvážený, je to komedie, když na ČT se nedá o vyváženosti mluvit vůbec. Jiná věc by byla, kdyby publikum dostalo "noty" a s veřejností by se takto manipulovalo. Ale toto nikdo neřekl, nikdo nezpochybnil.

A občas asi každého napadne sousloví: patří veřejný pořad s veřejností na veřejnoprávní televizi, nebo tam musí být každý pořad přesně nalinkovaný dle zadání (někoho) vedení televize? Odpovězte si sami.

Nikdo netvrdí, že takovýto pořad občas nesklouzne k cirkusu, či monologu. Upřímně: pani Jílkové se například vyčítá prostor pro ministra Babiše v rozjitřeném pořadu. Ale když je ministr Babiš v jiných pořadech, není to to samé? Nechce si Šarapatka svoje nesmyslné aktivity odpustit, když problém veřejnoprávní televize ČT je úplně, ale úplně jinde? Nebo Šarapatkovi vadí, že v okamžiku, kdy se dostaví do ČT veřejnost, na plná ústa národu někdo oznámí, že ti skuteční banditi jsou dnes z USA, zatímco oficiální linie je ani slovo proti božským USA?

Račte si to divadlo odpustit. Už vám to mnoho lidí "nežere". My, poučeni neomylností Sovětského svazu další stupidní poklonu tentokrát k USA odmítáme! A nic na tom nezmění, že pořad "Máte slovo" občas sklouzne k bulváru.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
anabel
před 8 měsíci

Naprosto zbytečné, nic neřešící kydy dobře placené ječící hloupé herečky Jílkové.

Dále soudruh generální ředitel Petr Dvořák zamýšlí za peníze koncesionářů natáčet pokračování neuvěřitelné telenovely První republika.

Kdy je český národ konečně vykopne z České televize?
Okované boty s sebou!

Interbulo
před 8 měsíci

Asi tak bratia Česi, máme to doma takmer rovnaké!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...