Schapiro, solární zločinci a jejich mluvčí soud: Vitásková je vinna, překáží nám!

 

předsedkyně Vitásková
předsedkyně Vitásková

 

Že ještě nebyla Vitásková ve funkci, že ještě nebyla předsedkyní ERÚ? No a co? Blokuje vyplácení peněz solárním baronům a může mluvit do energetiky na výstavbu Temelína.

A takovýto člověk je zločinec!

Mistr Jan Hus lhal a rouhal se, byl upálen.

Soudce Aleš Novotný uznal Vitáskové vinu:

Za vytvoření podmínek k vydání licencí má jít Vitásková na 8,5 roku do vězení. Vitásková nastoupila do úřadu až v létě 2011, tedy více než sedm měsíců po udělení licence... Vitáskovou pouze zavřeme na osm let a to už budou všechny peníze vyplaceny. 40 miliard x 8 let.. A dostavba Temelína + cenový výměr pro USA? Není co řešit...

Následně prý žádá soudce Novotný za potrestání sebe sama!

Mistr Jan Hus
Mistr Jan Hus

Nezabránil prý upálení Mistra Jana Husa a to je tak závažné obvinění, že nadále nemůže nosit soudcovský talár. A že v tu dobu nežil? No a co, kdyby žil, stejně by nezabránil...

 

Také vám tyto výroky připadají až natolik uhozené, až je vám trapně?

Jak to, že ten, kdo tyto dotace před předsedkyní Vitáskovou skutečně schválil, nikde v kauze nefiguruje? No, a aby všemu nebyl konec, tak jakýsi premiér, nazývaný "Rovnátko" veřejně říká: my zvýšenou cenu pro občany nepřipustíme. Jo, to je krásný výrok toho, kdo za náhrady zakoupil byt. Pouze se stala malinká chybička: ten, kdo dal zadání ERÚ, nebyl nikdo jiný, než onen "Rovnátko" premiér se svojí zvláštní partou.

A dosti frašek jakoby nebylo, když nižší úředníci předsedkyně Vitáskové premiéru "Rovnátkovi" vyhověli, tak onen "Rovnátko" narovnal předsedkyni Vitáskovou do latě a zařval: já tuto cenu nepřipustím! Jo jo, to se mu to řve, když ona předsedkyně se "šprajcla" už předtím a odmítla to podepsat. Komedie, co nemá konce.

Skutečně jsme poslední dobou v království bláznů? Navíc když v rozsudku je, že trestný čin Vitáskové se mohl stát, protože dle mailu mohla Vitásková a také nemusela někoho zvýhodnit. Zajímavé: soudce nepochybuje, pouze jeho jistota je založená na nejistotě? A vrchol frašky? Tak se držte stolu, nebo židle: pani Vitásková podala trestní oznámení na syny miliardáře Zemka na podezření zneužití dotací kvůli licencím na ony dvě solární elektrárny. Policie tato trestní oznámení odložila, jakože se nic nestalo. A následně policie obvinila - hádejte koho? Přece předsedkyni Vitáskovou, že zvýhodnila ony dva syny, na které podala trestní oznámení.

 

P.S. Faktem je, že odborníci se shodnou, že je odsouzená právem. Teda, odborníci... „Už ve chvíli, kdy ji někdo obvinil, měla z morálního hlediska odstoupit. Nyní již je pět nebo deset minut po dvanácté,“ řekl výkonný ředitel České fotovoltaické asociace Petr Maule...

Podle výkonného ředitele Aliance pro energetickou soběstačnost Martina Sedláka je rozhodnutí soudu třeba respektovat... Vitásková by měla v úřadu skončit také podle Solární asociace.

„Obecně. Člověk, který je stíhán v souvislosti s výkonem své funkce, by měl ve funkci skončit,“ řekl dnes mluvčí asociace Miloš Cihelka.

A samozřejmě další: Energetický specialista ekologické organizace Hnutí Duha Martin Mikeska dodal, že podle služebního zákona by měla předsedkyně odstoupit úřad v tomto měsíci.

Takže celým internetem běží, že dle příjemců 40 miliard je Vitásková vinna a tudíž je třeba ji nahradit někým povolnějším, kdo vyplatí dotace bez mrknutí oka.

To vážně nemá chybu!

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 8 měsíci

Krejčíř teď dostal 35 let, až mi ho bylo líto, ani obhájce si nemohl dovolit.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...