Lidská práva: fascinující, když vrah (USA) napadá někoho, že počůrá patník!

 

Takže ti, kdož mají pod sebou Pentagon a US ARMY, miliony vyvražděných civilistů za posledních 25 let, kárají státy jako jsme my, že jsme příliš tvrdí na výchovu nepřizpůsobivých...

 

 

 

Neuvěřitelná drzost, co si tato partička z New Yorku, (Washingtonu) dovoluje!

České republice již poněkolikáté vytýká diskriminaci romské menšiny a nově rovněž zesílení protimuslimských nálad. V této souvislosti zpráva zmiňuje i prezidenta Miloše Zemana. Místo, abychom rozdali klíče od svých domovů a vyrazili se pást na Šumavu či do brdských lesů, klidně si své domovy, ženy a děti chráníme a bráníme a chudáci muslimové prý nemohou najít žádnou ženu. A to prý USA nepřipustí, dala by se parafrázovat zvrácená zpráva!


Zpráva zmiňuje i prezidenta Zemana

Česko je ve zprávě zmiňováno zejména v souvislosti s "diskriminací a násilím vůči romské populaci", která "zůstává vážným problémem".

Ve světle současné migrační vlny pak podle Washingtonu v zemi loni "zesílily protimuslimské nálady". Zacházení se zadrženými migranty a žadateli o azyl bylo podle USA vnímáno kriticky.

Problémem jsou rovněž veřejné projevy některých politiků či dalších představitelů veřejného života, kteří podle dokumentu podněcují k negativnímu vnímání menšin a migrantů.

Neboli, místo abychom zvedali peníze na zabíjení občanů ze zemí jako je Sýrie anektované armádou USA, ještě ty vrahy kritizujeme na veřejných shromážděních.

Prý znásilňujeme a zneužíváme děti...

Přetrvávajícím problémem je také týrání a zneužívání dětí, se kterým se ročně podle nevládních organizací v různé podobě setká 40 000 dětí.

Tato zpráva je založena na velice kvalitním podkladu velvyslanců jednotlivých zemí, v našem případě velvyslance Schapira. Ten snad tvrdí, že všichni tátové v České republice v dětství znásilní své děti a prezident Zeman je kryje. A jedině americká armáda je zde ochrání!

Jakým právem nás chce okupovat země, jejíž velvyslanec korumpuje občany tohoto státu od dostavby jaderných elektráren po aukce na americké léky a do očí nám plive tyto zrůdnosti? Jak to, že nebyl velvyslanec Schapiro vyhoštěn, vyražen z naší země? Ten velvyslanec, který je strůjcem korupce a těchto pomstychtivých, zvrácených zpráv!

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...