Víc než výstřel z Aurory: vykopaný Soros z Ruska a USA se chtěli pomstít Putinovi, vznikla obrovská blamáž!

 

George Soros
George Soros

 

WikiLeaks se ostře pustil do Sorose a USA, že je v pozadí podvodu proti Putinovi. Zveřejnění těchto údajů je informační útok zaměřený na Rusko a osobně proti Vladimiru Putinovi, uvádí portál WikiLeaks.

Portál WikiLeaks uvedl ve svém mikroblogu na Twitteru, že skandál, který vypukl kolem zveřejnění dokumentů panamské advokátní kanceláře Mossack Fonseca s údaji o nezákonných offshorech, byl organizován americkým Centrem pro výzkum korupce a organizované trestné činnosti (OCCRP) a sponzorován americkou Agenturou pro mezinárodní rozvoj (USAID) a Sorosovou nadací. 

Celý text zde

Konečně se totiž objevily zprávy o tom, že v ohromném množství dat jsou jmenováni i občané USA. ICIJ jejich jména však odmítá zveřejnit, což na ZeroHedge považují za přinejmenším podezřelé, jelikož se prstem ukazovalo všude možně po celém světě, od Číny, Ruska a Sýrie přes Velkou Británii a Island až po Jižní Ameriku, jen s občany USA má ICIJ problém. Ryle řekl, že je nutné brát v potaz zájmy jednotlivých zemí.

Aurora
Aurora

„Ponechme stranou otázku, kdo že má právo rozhodovat o tom, které ‚nevinné soukromé osoby‘ vyjmout ze seznamu,“ píše ZeroHedge s tím, že WikiLeaks se rozhodně nelíbilo tvrzení o tom, že by byli nezodpovědnými žurnalisty. Obzvlášť, když za nimi stojí mnoho hlasů volajících po zveřejnění všech dat najednou, aby k nim měl přístup každý, a ne jen několik set pečlivě vybraných novinářů.

Dokonce ICIJ osočili z toho, že se jedná o „Fordem a Sorosem financovanou, daním se vyhýbající, měkkou sílu se sídlem ve Washingtonu“. A jen o několik minut později přišli s tím, že obvinění Vladimira Putina na základě Panama Papers přišlo na objednávku z OCCRP, organizace bojující proti korupci, která je financovaná Georgem Sorosem.

Kdo je Soros?

Hrozba dnešní společnosti - neziskovky. Stal se z nich nebezpečný nástroj v rukou politiků a nejbohatších lidí světa, jako je George Soros


Západ využívá výběrově korupci k likvidaci nežádoucích režimů


Dobrodince, lidumila a donátora Sorose všichni známe. Ale zkusme se zeptat, jak přišel ke svému majetku, který teď rozdává plnými hrstmi, a co si o tom myslí ve Velké Británi, říká Tomáš Sokol. A mohou padat další otázky: dokázal by jakýkoliv finančník (třeba Kellner) rozhýbat měnu Velké Británie, kdyby za sebou neměl struktury od MOSADu přes celou síť záhadných spletitých organizací, pracujících ve stejném zájmu?

Na druhou stranu jedna pochybnost se ukazuje: kauza vedená proti prezidentu Putinovi byla tak stupidně průhledná, že je legální otázka, zda to nebyl zaváděcí manévr USA a Sorose a zda vyústěním úsilí nemělo být ovládnutí největšího pohybu peněz v současné době - fotbalu, což jsou FIFA a UEFA. Tok peněz je tam obrovský a průhledně stupidní manévr osočení ruského prezdinta mohl jenom odvést pozornost! A nebo...

Nebo období zahájení úniku se shoduje přesně s tím, kdy rubl a BRICS začal drtit dolar a začala americká protiofenzíva včetně vojenské. Stačí se podívat dva roky nazpět, Ukrajina, Krym, základny USA v Evropě a harašení zbraněmi a současně ukázat Rusům, jak je Putin a jeho okolí občanům Ruska nebezpečný. A současně je to po tom, co Rusko se Sorosem vyrazilo dveře i s futry a Soros si urážku nechce nechat líbit. Vždyť rating Ruska a Číny americkými agenturami se velice podobá lustrování v tomto daňovém ráji v Panama Papers - co mohou z USA, nemohou z Ruska!

 Co bude pravdě blíž? Nechme si tuto otázku otevřenou, neberme ji jako konspiraci a po několika měsících se k ní vraťme!

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
lubajs
před 7 měsíci

Celá desetiletí se tento rozmarný maďarský žid bavil tím, že pomáhal rozesírat celý svět. Poslední roky, kdy už balancuje na hraně hrobu zaměřil Soros poslední zbytky své bídné životní energie na pokusy o likvidaci Putina. A teď se divte, proč asi Putin vykopal z Ruska jeho proradné neziskovky.

Asija
před 7 měsíci

usa & comp. nesere ani tak to, že ich "vykopal", ako to, akým štýlom ich vykopal :)

Rusi totiž v podstate kompletne opísali americký zákon Foreign Agents Registration Act (FARA) (pozri wiki) - niektoré ruské ustanovenia sú však menej prísne a sankcie menej tvrdé.
Základom je, že každá organizácia, ktorá dostáva financie zo zahraničia sa musí registrovať na úradoch, viesť finančné účtovníctvo, evidovať zamestnancov, platiť dane - a hlavne nemôže vykonávať politickú činnosť, predovšetkým nemôže navrhova kandidátov do volieb.
A hlavne - sama seba musí deklarovať ako "zahraničného agenta" - čož mimovládkam znemožňuje vystupovať ako "ruské opozičné organizácie".

gogo
před 7 měsíci

Ted jeste vykopat Sorosovy ziskovky z Ceska a bude se dychat svobodneji.

asija
před 7 měsíci

to nepôjde - celý český politický systém, a v podstate celý systém štátu je jedna veľká sorošovská neziskovka.
Nie že by sme na tom boli na Slovensku nejak lepšie.

Dagmar
před 7 měsíci

Bylo by to sice krásné, ale k tomu "naše" vláda nedostane od skutečných vládců -jůesesej v čele s říšským protektorem šaškem Šapirem svolení.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...