Humbuk Svobodné Evropy střídá ticho s její arbitráží vůči České republice

 

Chlouba americké otevřenosti...
Chlouba americké otevřenosti...

 

Obrněná pevnost Svobodná Evropa americké vlády: v tichosti dluhy, insolvence, arbitráž. Co vy na to, americký velvyslanče Schapiro?

 

Co mají společného Republikánská strana, L88 Investments, Roberto Cristiano, John Todoroki a Rádio Svobodná Evropa? Stejný rytmus záhad, podvodů, neprůhlednosti bankovních převodů pod záštitou americké vlády, které zde probíhají už mnoho let.

A velký velvyslanec USA Schapiro? Poučuje nás o transparentnosti a nezkorumpovatelnosti. No tak, bratře Schapiro, vážně nejsme původní obyvatelé Ameriky indiáni nebo černoši z banánové republiky!

 

Takto se nadnárodně čachruje!
Takto se nadnárodně čachruje!

Symbol Svobodná Evropa

A že propojení Republikánů a Roberta Cristiana nemá nic společného s Obamou, jeho přítelem Schapirem a Demokratickou stranou? Nedejte se vysmát. Sponzorem Clintonové jsou nejvíce zkorumpované státy východní Evropy jako je Ukrajina a záhadná propojení můžeme vysledovat křížem krážem!

 

Asi tolik lidí jako u nás

Čachry, podvody, zabíjení (díky Bohu to se k nám zatím v takové míře nedostalo), rozzuření lidé v USA stejně jako u nás a proto chtějí do vlády Donalda Trumpa, protože věří, možná naivně, že ten zločin zvrácených hodnot vymete!

 

Svobodná Evropa – zázrak propagace americké svobody

Kdo je vlastně vlastníkem, když by případnou prohru v arbitráži platili čeští občané? Vážně jsme tady tuto propagandistickou hlásnou troubu chtěli?

Tomáš Plhan v Lidových novinách (jaksi zapadlo) velmi kvalitně popisuje kauzu, která je velmi podobná těm, za které nás sprostě napadá velvyslanec USA Schapiro a další v klipu

 

Vzpomínáte na humbuk, když se Svobodná Evropa, záštita americké svobody a míru pod gescí americké vlády stěhovala z bývalého Federálního shromáždění do pevnosti Hagibor? Politické divadlo, jaké zde nebylo od nejlepší éry bolševických let, jak říkala generace, která nás už skoro opustila. Dnes je Radio Free Europe v insolvenci, americká vláda od toho dává ruce pryč, (snad zodpovídá pouze za plamenné projevy) americký velvyslanec tajemně mlčí, nebo vše svádí na Putina a volá armádu do zbraně, zatímco velká americká banka Wels Fargo zahajuje proti České republice arbitráž! Bývalý majitel budovy Rádia Svobodná Evropa Hagibor Office Building na sebe podal insolvenční návrh. Dluží takřka čtvrt miliardy korun (245,9 milionu korun). Společnost v návrhu tvrdí, že za budovu rádia nedostala zaplaceno celou částku.

Hlavním aktivem dlužníka byla až do roku 2012 právě budova Rádia Svobodná Evropa, která byla dokončena v roce 2008. V květnu 2012 ji však Hagibor Office Building, která je dceřinou společností developerské skupiny Orco Property Group, prodala firmě L88 Investments Prague vlastněné americkými majiteli.

Ti budovu získali za 1,697 miliardy korun (podle tehdejšího kurzu). Hotově však zaplatili 78,9 milionu amerických dolarů, zbylých 12 milionů amerických dolarů tvořily cenné papíry převeditelné do dvacetiprocentního podílu mateřské firmy kupce. 

To, že se jedná údajně o svobodnou „Svobodnou Evropu z USA“ paradoxně ukazuje vztahy našeho mentora a Pána Boha k demokracii z pozice síly USA k nám, jako lokajům a buršům! Protože když naše banka či občané něco provedou, pan Schapiro je v médiích pořád. Pokud je však podezření na americké občany, na americké zfalšování či dokonce korupci, tak zmizí, než aféra opadne.

Závěrem: byť vládne všeobecné opovržení k našim masmédiím, můžeme poděkovat, že tuto kauzu Lidové noviny připomněly! Zdá se, že reklama ve vysílání se USA hodí pouze, když mohou vykreslit USA jako bájnou Atlantidu, ale v opačném případě...

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

r.m.
před 6 měsíci

Hagibor je přeci v majetku českých židáků. S hegemonem za zády se tu rozlejzají jako štěnice.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...